گزارش تصویری صحنههایی از جنگ جهانی که در هیچ کتاب تاریخی نیست
دوره تاریخی بین جنگ جهانی اول و دوم کشور آلمان با تورم بی اندازه مواجه شد. پس از جنگ جهانی اول، تاوان بسیار سنگینی بر آلمان شکست خورده از جنگ تحمیل شد؛ از جمله اینکه تمامی کشتیهای جنگی و تجاری آلمان به انگلستان و فرانسه داده شد. آلمان پس از جنگ باید با هزینه خود برای متفقین کشتی میساخت.
جنگ جهانی دوم، ویرانگرترین دوره در تاریخ بشری بوده است. هم اکنون در این گزارش، کلکسیونی از صحنههای جنگ جهانی دوم که تاکنون در هیچ جا دیده و در هیچ کتاب تاریخی ثبت نشده است، نشان داده خواهد شد.
دوره تاریخی بین جنگ جهانی اول و دوم کشور آلمان با تورم بی اندازه مواجه شد. پس از جنگ جهانی اول، تاوان بسیار سنگینی بر آلمان شکست خورده از جنگ تحمیل شد؛ از جمله اینکه تمامی کشتیهای جنگی و تجاری آلمان به انگلستان و فرانسه داده شد. آلمان پس از جنگ باید با هزینه خود برای متفقین کشتی میساخت. همچنین تمامی داراییهای آلمان در سایر کشورها مصادره و این کشور موظف شد برای ده سال زغال سنگ به فرانسه، ایتالیا و بلژیک بدهد. علاوه بر اینها، آلمان متعهد شد تا ۶ میلیارد و ششصد میلیون لیره استرلینگ به صورت نقدی به عنوان غرامت به متقین بپردازند. به این خاطر پول آلمان بی ارزش شد.
در عکس کودکان در حال بازی و خانه سازی با دستههای اسکناس هستند
در طول حکمفرمایی حزب نازی در کل اروپا، آنان گالریهای هنری را غارت کردند. این عکس گوشهای از آثار و عتیقههای هنری را نشان میدهد که گورینگ افسر نظامی (یکی از رهبران نظامی که بعدها به عنوان جنایتکار جنگی شناخته شد) غارت کرده بود.
فیلم جنایات جنگی حزب نازی به سربازان آلمانی بعد از اسارت شان نشان داده شد. آنها حتی نمیتوانستند این فیلم را ببینند.
زمانی که هیتلر فهمید دیگر امیدی نمانده و شهر برلین در حال سقوط است، با معشوقه اش ازدواج کرد و در پناهگاه خویش هر دو خودکشی کردند. در عکس این سرباز جوان بعد از خودکشی دیکتاتور به گریه افتاده است.
نجات مردم: در طول جنگ، ماشین تبلیغاتی نازیسم، مردم ژاپنی را شستشوی مغزی داده و به آنها القا کرده بود که نیروهای متفقین دشمنهای سفاک و بیرحمی هستند؛ این عکس نادر لحظه نجات یک زن ژاپنی و کودکش را نشان میدهد.
تانکهای کوچک مجارستان: در طول جنگ، تکنولوژی همواره با محدودیتها هماهنگ بوده و خود را پابرجا نگه داشته است. مجارستان هم در جنگ تانکهای کوچکی را طراحی و آماده نمود؛ هرچند کارایی بسیاری از خود نشان نداد.
تعداد بیشمار بی خانمانها در کشور ژاپن پس از بمباران اتمی: پس از فاجعه بمباران اتمی شهرهای هیروشیما و ناکازاکی، زندگی در ژاپن کاملا تغییر کرد و جنگ جهانی دوم پایان یافت، اما عذاب بی انتهای مردم ژاپن تازه شروع شد. آنها هر وسیلهای را برای سرپناه خود به کار گرفتند.
حمله کامیکاز: خلبانهای ژاپنی با هواپیماهایی پر از باروت و بمب به کشتیها و ناوهای آمریکایی برخورد میکردند که در واقع یک جور خودکشی بود. به این هواپیماها کامیکاز میگفتند که خلبانان فدایی با آن به کشتی دشمن اصابت میکردند.
تاکتیک عجیب و غریب آلمانیها در فریب متفقین: این تصویر که خرسی را در میان سربازان آلمانی نشان میدهد از تاکتیک عجیب و غریب آنها برای فریب دشمن خبر میدهد!
شما نمیتوانید روح او را از بین ببرید: مردی که در عکس در مقابل جوخه اعدام ایستاده، Georges Blind میهن پرست فرانسوی است که تا لحظه آخر بر سر آرمان خود ایستاد و لبخند بر لب گلولههای دشمن را بر پیکره خود پذیرا شد.
صحنه آزادسازی فرانسه روز پیاده شدن نیروهای متفقین در فرانسه، ششم ماه ژوئن ۱۹۴۴؛ متفقین با ۱۵۶ هزار سرباز توانستند سواحل فرانسه را تسخیر کنند و آلمانیها را به محاصره خود دربیاورند.
تعداد بسیاری از عکسهای جنگ جهانی دوم سیاه و سفید هستند؛ اما تعداد کمی از این عکسها رنگی گرفته شده اند. در عکس تعدادی از این عکاسان جنگی را در کنار هواپیماهایی میبینیم که بر فراز مناطق جنگی و در حین بمباران برای ثبت لحظههای واقعی جنگ عکاسی میکردند.
هیتلر در پاریس: در عکس مذکور هیتلر با سران نظامیاش با افتخار در پاریس قدم می زند. اما در واقع هیتلر تنها ۳ ساعت در پاریس ماند، هرچند او اذعان داشت که پاریس زیباترین شهری بوده که او تا کنون دیده است.
بزرگترین توپ آلمان به تسخیر سربازان متفقین درآمد.
اشک های مردم پاریس پس از اشغال شهر: وقتی مردم پاریس شهر زیبای خود را زیر پای تانکهای نازی یافتند، در شک و حیرت از شکست نظامی سربازان خویش گریستند.
بچهها را در امان نگه دارید: در سالهای ۱۹۴۰ تا ۱۹۴۱ بریتانیای کبیر زیر بمباران شدید آلمان بود و آنها برای حفاظت مردم به خصوص کودکان از بمبهای شیمیایی، همه از ماسک در زمان آژیر هوایی استفاده میکردند
اثرات روانی جنگ بر مردم به ویژه کودکان: دختر کوچکی که از اردوگاههای نازی زنده بیرون آمده بود، تصور خود را از خانه ترسیم مینماید.