بهترین راه پوست کندن گردو تازه بدون رنگ گرفتگی دست
فصل برداشت گردو پوست کردن و جدا کردن پوسته سبز آن کمی دردسر ساز خواهد بود ، این مطلب بهترین راه پوست کندن گردو را در چند روش موثر به شما آموزش خواهد داد ، با ما همراه باشید.
کندن پوست سبز گردو
راههای کندن پوست سبز گردو
چگونه پوست سبز گردوی تازه را بگیریم؟
شیوه های گوناگونی برای کندن پوست سبز گردوی تازه وجود دارد که می توان از آنها استفاده کرد:
شیوه اول
گردو ها را در جای سفت مثل آسفالت زمین قرار دهید و با پا ، یک سنگ و یا هر وسیله سنگین دیگر ،آنها را به عقب و جلو ببرید، با این کار به آسانی پوست سبز از گردوها جدا می شود.
روش های کندن پوست سبز گردو
شیوه دوم
گردوها برای یک دقیقه بجوشانید با این کار پوست سبز به آسانی جدا خواهد شد.
چگونه پوست سبز گردوی تازه را بگیریم
شیوه سوم
با یک چاقوی تیز خطوطی را روی پوست سبز گردو ایجاد کنید. آنگاه در یک پارچه ضخیم و یا حوله بپیچید و با حرکت چرخشی به آسانیی پوست سبز گردو را جدا نمایید. همینطور می توان گردوها را در یک ظرف آب بگذارید و آنگاه پوست آنها را جدا کنید. اگر عجله ندارید ، چند روز تا خشک شدن پوست گردوها صبر کنید.
بهترین روش برای کندن پوست سبز گردو
نکاتی برای استفاده از گردوی تازه
– مغز گردوی تازه را می توان به مدت ۹ ماه در یخچال و تا ۲ سال در فریزر نگهداری کرد.
– چنانچه می خواهید گردوها را در اتاق نگهداری کنید باید آنها را در آب جوش به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بگذارید و تا چند هفته بعد مصرف کنید.
– اگر می خواهید به گردوی تازه دست بزنید حتما از دستکش استفاده کنید چون پوست سبز گردو سبب رنگ گرفتن دست و یا هر سطح دیگری می شود.
روش های پوست کندن گردو تازه
– اغلب لکه گردو از روی لباس پاک نمی شود پس هنگام کار با گردوها، مواظب لباس های خود باشید.
– برای اینکه مغز گردوی سالم داشته باشید، یک شب، آنها را در آب و نمک خیس نموده و آنگاه پوست سبز گردوی تازه را جدا کنید.
بیشتر بخوانید :
مضرات گردو / چه کسانی نباید گردو مصرف کنند ؟