طرز تهیه ساندویچ ماکارونی قدیمی و ساده با سویا (بدون گوشت) به روش ساندویچی ها

دستور پخت ساندویچ ماکارونی ساده

طرز تهیه ساندویچ ماکارونی

ساندویچ ماکارونی بی شکی یکی از قدیمی ترین ساندویچ های ما ایرانی ها می باشد که برای ما یادآور خاطرات مدرسه و تولد ها قدیمی می باشد. استفاده از نان باگت قدیمی و ترکیب خیارشور و گوجه با ماکارونی فوق العاده لذیذ می باشد و شما می توانید به راحتی مثل ساندویچی ها و زمان قدیم یک ساندویچ خوشمزه و سالم در خانه برای بچه ها تهیه کنید که خیلی راحت تهیه می شود. امروز در جدول یاب طرز تهیه ساندویچ ماکارونی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

پیاز ۱ عدد بزرگ
سویا ۲۰۰ گرم
رب ۲ ق غذا خوری
ماکارونی ریز یا درشت به دلخواه ۱/۲ بسته
سیر ۱ حبه
سیب زمینی ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آویشن، فلفل قرمز، پاپریکا به مقدار لازم
گوجه و خیارشور به مقدار لازم
نان ساندویچی به تعداد

طرز تهیه ساندویچ ماکارونی

مرحله اول: تفت دادن

سویا را با کمی آب گرم خیس کنید و صبر کنید تا نرم شود و بعد آبکش کنید ولی با دست فشار ندهید وگرنه روغن زیادی برای پخت لازم دارید می توانید از گوشت چرخ کرده نیز استفاده کنید. پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه کمی تفت دهید تا سبک شود و بعد روغن و زردچوبه بزنید و سیر را اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله دوم: تهیه مواد میانی

در ادامه باید سویا را اضافه کنید و بعد ادویه های گفته شده را بزنید تا بوی سویا را بگیرید و تفت دهید تا کمی مواد سرخ شود و بعد رب را اضافه کنید و تفت داده تا بوی خامی رب از بین برود سپس نوبت افزودن سیب زمینی نگینی شده می باشد و مواد را باهم ترکیب کنید و داخل یک قابلمه آب جوش بیاورید و کمی نمک و روغن اضافه کنید.

مرحله سوم پخت ماکارونی

در ادامه ماکارونی فرمی دلخواه خود را به آب جوش آمده اضافه کنید و برای ۸ دقیقه بجوشانید و از آب ماکارونی داخل سس یا مواد میانی بریزید و هم بزنید سپس ماکارونی را آبکش کنید و به مواد میانی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود و بعد درب تابه را قرار دهید و برای نیم ساعت زمان دهید تا ماکارونی دم بکشد.

مرحله چهارم: تهیه ساندویچ ماکارونی

در ادامه باید ماکارونی را داخل سینی بریزید و روی آن سلفون بکشید و برای ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود و بعد گرم کنید و به همراه نان ساندویچی و خیارشور و گوجه خرد شده و سس دلخواه میل کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت ساندویچ ماکارونی

  1. به دلخواه می توانید به مواد فلفل دلمه نیز اضافه کنید.
  2. به دلخواه می توانید از پنیر پیتزا و قارچ نیز استفاده کنید.
  3. این ماکارونی ساندویچی باید یک بار سرد شود و مجدد مانند فست فودی ها گرم شود.
‫۵/۵ (۲ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا