طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی بسیار خوشمزه و ساده با قارچ و پنیر پیتزا مثل بیرون
دستور تهیه ذرت مکزیکی
ذرت مکزیکی یک میان وعده لذیذ و کاملا متفاوت است که طعمی بسیار خوشمزه و دلچسب دارد. ذرت مکزیکی از جمله میان وعده هایی است که بسیار مناسب پذیرایی در فصل سرد می باشد و کودک و بزرگ از خوردن آن لذت می برند، همچنین می توانید ذرت مکزیکی را با ریختن قارچ و پنیر پیتزای فراوان به صورت یک ذرت مکزیکی بیرونی درست و نوش جان کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی خیابانی
- ذرت آب پز یا کنسرو ذرت ۲ لیوان
- کره ۲۰ گرم
- قارچ ۴ تا ۵ عدد
- آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
- سس مایونز ۱ قاشق غذا خوری
- پنیر پیتزا ۱ تا ۱ و نیم لیوان
- نمک، فلفل سیاه و آویشن به میزان لازم
طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی خیلی ساده و خوشمزه با قارچ
مرحله اول: پخت ذرت
برای تهیه ذرت مکزیکی از ذرت کنسروی یا ذرت خانگی می توانید استفاده کنید. ابتدا دانه های ذرت را جدا کنید و داخل یک ظرف بریزید، سپس شعله گاز را روشن و قابلمه مناسبی انتخاب کنید. داخل قابلمه مقداری آب به همراه کمی نمک بریزید و قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش بیاید. بعد از اینکه آب به جوش آمد، دانه های ذرت را داخل آب جوش بریزید و حرارت را مقداری کم کنید و اجازه دهید ذرت ها به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه روی حرارت بمانند تا پخته شوند. بعد از این مدت تست کنید، اگر ذرت ها نرم شده بودند آن ها را آبکش کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم: تفت دادن قارچ
قارچ هایی که دارید را تمیز با آب سرد بشویید و پوست روی قارچ را با چاقو جدا کنید، بعد قارچ ها را روی سطح کار قرار دهید و به صورت ورقه ای و در اندازه های دلخواه خرد کنید. از قارچ های کوچک و سفید استفاده کنید تا در ذرت مکزیکی ظاهر بهتری داشته باشند. ماهیتابه ای را روی حرارت قرار دهید، کره را داخل تابه بریزید و صبر کنید تا کره ذوب شود، سپس قارچ ها را به کره اضافه و با حرارت متوسط رو به بالا قارچ ها را با کره حسابی تفت دهید تا نرم و پخته شوند. در حین پخت قارچ ها، آب یک لیموی تازه یا ۲ قاشق غذا خوری آبلیمو را به قارچ اضافه کنید تا رنگ قارچ ها سیاه نشود.
مرحله سوم: اضافه کردن ذرت و ادویه به قارچ
بعد از اینکه قارچ پخته و آب آن کشیده شد، ذرت پخته شده را به قارچ اضافه و با هم مخلوط کنید و چند دقیقه ای تفت دهید. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن را به مواد اضافه و با هم تفت دهید.
مرحله چهارم: اضافه کردن سس مایونز و پنیر پیتزا
در این مرحله ۱ قاشق غذا خوری سس مایونز را به مواد اضافه و بعد از مخلوط کردن، حدود یک تا یک و نیم لیوان پنیر پیتزا را داخل مواد بریزید و به خوبی با هم ترکیب کنید و تفت دهید. برای کشدار شدن پنیر داخل ذرت مکزیکی زمانی که پنیر را اضافه کردید، حرارت را کم کنید و ذرت مکزیکی را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه با حرارت ملایم هم بزنید تا پنیر پیتزا حسابی کشدار شود.
مرحله پنجم: سرو ذرت مکزیکی
در نهایت بعد از آماده شدن، ذرت مکزیکی را داخل ظرف های سرو بریزید و به دلخواه با کمی پودر آویشن و سس مایونز یا سس فرانسوی سرو و نوش جان بفرمایید.
نکات کلیدی طرز تهیه ذرت مکزیکی با کنسرو ذرت
- برای خوش طعم شدن ذرت مکزیکی حتما از کره استفاده کنید.
- سس مایونز را حذف نکنید، ولی می توانید نصف سس مایونز و نصف ماست بریزید تا رژیمی تر باشد.
- ادویه اصلی ذرت مکزیکی آویشن و فلفل سیاه است که حتما آن ها را مقدار بیشتری بریزید.
- مقدار پنیر پیتزا اختیاری است، ولی هر چه قدر بیشتر باشد ذرت مکزیکی خوشمزه تر و کشدار تر می شود.
- نکته مهم دیگر برای کشدار شدن پنیر این است که، پنیر پیتزا را بیرون از فریزر قرار دهید تا نرم شود بعد به ذرت مکزیکی اضافه کنید.
- چاشنی ذرت مکزیکی آبلیمو است که در صورت دلخواه می توانید کمی بیشتر اضافه کنید.