طرز تهیه ترشی پیاز قرمز ریز به صورت خلالی ساده و فوری و خوشمزه مرحله به مرحله
دستور تهیه ترشی پیاز قرمز با سرکه قرمز
ترشی پیاز قرمز یکی از ترشی های قدیمی و خوش رنگ ایرانی است که در کنار انواع غذا ها سرو می شود و بسیار خوشمزه می باشد. معمولا ترشی پیاز را با پیازهای کوچک درست می کنند تا ظاهر ترشی زیبا باشد و پیازها داخل ترشی به صورت سالم و درسته دیده شوند، همچنین ترشی پیاز قرمز را می توانید با پیاز خلالی درست و به عنوان دورچین غذا یا از ترشی پیاز برای تزئین سالادها و ساندویچ های خود استفاده کنید. پیاز پخته یا خام از تشکیل لخته های خون در رگ ها جلوگیری نموده و مانع از بروز سکته قلبی و مغزی می شود، ترشی پیاز نیز همانند پیاز دارای خواص زیادی می باشد. در دستوری که برای شما قرار داده ایم، از پیاز درشت استفاده شده است چون می خواهیم ترشی پیاز خرد شده آماده کنیم ولی شما می توانید این ترشی را با پیاز درسته و ریز تهیه کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه ترشی پیاز قرمز خلالی شده را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ترشی پیاز قرمز خوشمزه و فوری
- پیاز قرمز ۳ عدد
- سرکه انگور یا سیب ۱/۴ لیوان
- نمک ۲ قاشق مربا خوری
- دانه خردل و دانه فلفل سیاه از هر کدام چند عدد
- آب جوش به اندازه ای که شیشه ها پر شود
طرز تهیه ترشی پیاز قرمز خوشرنگ و مجلسی و فوری
مرحله اول: جوشاندن آب
کتری را پر از آب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید یا داخل سماور مقداری آب بریزید و سماور را روشن کنید. صبر کنید تا آب به جوش بیایبد بعد حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید آب جوش خنک شود.
مرحله دوم: خرد کردن پیاز به صورت حلقه ای
پیازهای قرمز را پوست بگیرید و با آب سرد تمیز بشویید و داخل آبکش بریزید تا آب پیاز ها کاملا کشیده و پیازها خشک شوند. تخته کار را آماده کنید و پیازهای پوست کنده را روی تخته کار قرار دهید. با یک چاقوی تیز، پیازها را به صورت حلقه ای برش بزنید.
مرحله سوم: ریختن پیاز داخل شیشه
شیشه ای که برای ترشی پیاز قرمز در نظر گرفتید را تمیز با آب بشویید و اجازه دهید چند ساعتی به صورت وارون بماند تا کاملا خشک شود. بعد از این که شیشه خشک شد و هیچ رطوبتی نداشت، پیازهای خرد شده را داخل شیشه روی هم بچینید.
مرحله چهارم: گذاشتن ترشی و نگهداری آن
حدود ۲ قاشق مربا خوری نمک را روی پیازها داخل شیشه بریزید، چند عدد دانه خردل و دانه فلفل سیاه را به مواد اضافه کنید و ۱/۴ لیوان سرکه را روی پیازها بریزید و بقیه شیشه را با آب جوش پر کنید. درب شیشه را محکم ببندید و دو سه بار شیشه را بالا پایین کنید تا محتویات داخل شیشه مخلوط شود. ترشی را در جای خشک و خنک قرار دهید، حدود ۶ ساعت بعد ترشی خوشمزه آماده است و بعد از آن می توانید ترشی پیاز را به مدت ۲ هفته در یخچال نگهداری کنید.
نکات کلیدی برای تهیه ترشی پیاز قرمز خوشمزه و خوشرنگ به روش بازاری
- بهتر است برای ترشی پیاز از سرکه سفید استفاده کنید چون ترشی را زیباتر می کند.
- ترشی را در یخچال نگهداری کنید چون در غیر این صورت رنگ ترشی سفید می شود.
- از چند عدد فلفل تند قرمز نیز می توانید داخل ترشی پیاز استفاده کنید.
- برای رنگ بهتر ترشی پیاز می توانید چند تکه لبو خام را داخل ترشی بیندازید.
- اندازه شیشه استفاده شده در این دستور ۳۰۰ میلی لیتر می باشد.
- از مقداری سبزی معطر به همراه کمی گلپر نیز می توانید داخل ترشی استفاده کنید.