خواص پوست تازه پسته همراه با طرز تهیه مربای پوست پسته به دو روش آسان

با آمدن فصل برداشت پسته شاید بعد از تهیه و خرید پسته تازه و با دیدن کلی پوست به این فکر بیفتید که با این پوست های خوشبو شاید بتوان کاری کرد که مفید باشد ، قبل از هر چیزی بهتر است خواص پوست تازیه پسته را بدانید تا بیشتر به فکر استفاده از آنها بیفتید .

 

خواص پوست سبز و تازه پسته (طبیعت و خواص درمانی)

 

طبع پوست تازه پسته از نظر طب سنتی سرد و خشک (سوداوی) است. برخی از خواص درمانی پوست پسته عبارت است از:

یکی از مهمترین خواص پوست پسته، کمک به حفظ سلامت لثه و دندان ها است. جویدن پوست سبز و تازه پسته باعث از بین بردن بوی بد دهان و التیام زخم های داخل دهان می‌شود. همچنین مالیدن پوست پسته بر روی لثه و یا جویدن آن، برای تقویت و استحکام لثه، بسیار مفید است.

مصرف دم کرده پوست پسته برای رفع حالت تهوع مفید است و به درمان استفراغ کمک می کند.

در طب سنتی از دم کرده پوست پسته برای درمان اسهال ساده استفاده می شود.

درمان سکسکه : به این منظور، مقداری پوست پسته را در یک لیوان آب جوش دم کنید و یک فنجان از آن را به صورت جرعه جرعه بنوشید.

دمنوش یا مربای پوست پسته تازه، خاصیت آرام بخش دارد و تسکین دهنده معده است. پوست پسته تازه، برای درمان بواسیر بسیار مفید است و استفاده از آن، باعث تسکین درد و تخفیف بیماری می شود.

به این منظور، مقداری پوست پسته را در آب جوشانده و آن را داخل لگنی بریزید و شخصی که این بیماری را دارد برای چند دقیقه در آن بنشیند.

جوشانده برگ درخت و پوست پسته برای درمان درد و خارش مقعد مفید است.

در طب سنتی از پوست پسته برای کمک به درمان عفونت های ادراری استفاده می شود.

امیدواریم شما هم این مربای خوشمزه و پرخاصیت را تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

 

خواص شگفت انگیز پوست تازه پسته

همه ما از خواص پسته خبر داریم ولی آیا از خواص پوست تازه پسته هم خبر داریم؟!

پوست تازه پسته تازه آرام بخش و تسکین دهنده معده است.پوست تازه پسته خاصیت ضد اسهال دارد و برای بواسیر بسیار مفید است.باعث تسکین درد و تخفیف بیماری می شود.برای درمان این بیماری باید پوست پسته را در آب جوشاند و آن را داخل لگنی بریزید و شخصی که این بیماری را دارد برای چند دقیقه در آن بنشیند.

از دیگر خواص پوست تازه پسته:

• بهترین دارو برای رفع بوی بد دهان است.

• جویدن آن باعث التیام زخم های داخل دهان می شود.

• برای استحکام لثه، مالیدن آن روی لثه یا جویدن آن مفید اس

• دم کرده پوست تازه پسته حالت دل بهم خوردگی و استفراغ را از بین می برد.

• دم کرده آن برای رفع اسهال مفید است.

• برای رفع سکسکه پوست پسته را دم کنید و یک فنجان از آن را بنوشید.

 

نکته: پوست تازه پسته از نظر طب قدیم سرد و خشک است.

 

پوست تازه پسته و موی سر:

این محلول شگفت انگیز خانگی تنها در مدت چهل روز جان دوباره ای به موهای شما میدهد و شما را حیران میکند…

شما برای شروع فقط به دو چیز نیاز دارید پوسته نرم پسته تازه و آب …

آنها را در ظرف بریزید و بجوشانید.. وقتی از یک ظرف بزرگ تنها یک لیوان آب باقی ماند آن را از مواد اضافی جدا کرده و به کف سرتان ماش دهید و پس از چند ساعت شستشو دهید!!!

به همین راحتی

طرز تهیه مربای پوست پسته

برای تهیه این مربای پرخاصیت و خوشمزه دو روش وجود دارد، یک روش با پوست تازه پسته و روش دیگر با پوست خشک پسته است :

 

روش اول : مربای پوست پسته با پسته تازه

مواد لازم  :   مقدار

پوست پسته تازه  :   ۱ کیلو

شکر  :   ۱ کیلو

هل یا وانیل  :   به مقدار لازم

آبلیمو :    نصف استکان

گلاب  :   نصف استکان

خلال پسته  :   ۱ فنجان

 

طرز تهیه:

پوست پسته تازه را به کمک چاقو یک برش بزنید و با یک فشار کوچک پوست را از پسته جدا کنید . توجه داشته باشید که قسمت های سیاه و لزج را نیز جدا کنید .

طرز تهیه مربای پوست پسته تازه به ۲ روش + خواص پوست پسته

پوست پسته را با ملایمت شسته و زمانی که آب آن گرفته شد ، پوسته ها را ۳ الی ۴ بار و هر مرتبه ۲۰ دقیقه بجوشانید تا طعم تلخی پوست گرفته شود و سپس آن را در آب سرد بریزید.

اجازه دهید پوسته های جوشانده شده یک ساعت در آب سرد باقی بماند و سپس آن را صاف کنید.

همزمان در ظرف جداگانه ، شکر را با ۳ لیوان آب و گلاب بجوشانید تا کمی قوام بیاید و اجازه دهید تا شربت کمی سرد شود.

پس از سرد شدن شربت ، پوست پسته ها را در شربت بریزید و مدت ۲ تا ۳ ساعت قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید تا مربا جا بیفتد و شربت قوام بیاید.

در این مرحله ، یک قاشق از مربا را داخل ظرف کوچکی بریزید و داخل فریزر بگذارید تا خنک شود ، بعد کج کنید اگر شل بود و براحتی توی ظرف حرکت کرد باز هم باید آن را بجوشانید ، ولی اگر شیره به آرامی توی ظرف حرکت کرد ، مربا آماده است.

در مرحله آخر ، آبلیمو و خلال پسته را اضافه نموده و بعد از سه تا چهار جوش ظرف را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید مربا خنک شود.

3

 

روش دوم : مربای پوست پسته با پسته خشک

مواد لازم  :   مقدار

پوست خشک پسته   :   نیم کیلو

شکر  :   ۱ کیلو

هل یا وانیل  :   یک قاشق چایخوری سر صاف

آبلیمو  :   نصف استکان

آب  :   ۳ تا ۴ لیوان

خلال پسته  :   ۱۵۰ گرم

 

طرز تهیه:

برای تهیه مربای پوست پسته با پوست خشک این میوه ، ابتدا پوست پسته خام را جدا کرده و بشویید.

سپس آن را ۲ تا ۳ بار بجوشانید ، تا کاملا پخته شده و تلخی آن گرفته شود.

سپس در آب سرد به مدت ۵ ساعت قرار دهید و طی این مدت چند مرتبه آب آن را تعویض کنید.

همانند روش اول، شکر و آب را در قابلمه می ریزیم. وقتی به جوش آمد در حین جوشیدن پوست پسته را می ریزیم تا چند جوش بخورد و شکر کاملا قوام بیاید.

در مرحله آخر آبلیمو ، گلاب ، خلال پسته و وانیل را اضافه نموده و با قاشق چوبی یکی دوبار به هم می زنیم و زیر آن را خاموش می کنیم، تا خنک شود.

 

 

 

بیشتر بخوانید :

طرز تهیه ترشی پوست لیمو ترش

 

۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا