طرز تهیه سالاد سزار خانگی ساده و خوشمزه با فیله سوخاری به روش رستورانی + سس مخصوص
دستور تهیه سالاد سزار
سالاد سزار از جمله خوراکی هایی است که در سال های اخیر در بین مردم محبوبیت زیادی پیدا کرده است و در هر کافه و رستورانی می توان آن را یافت. البته طرز تهیه سالاد سزار در ایران بسیار تغییر پیدا کرده است. مرغ گریل یا سوخاری، گاهی ذرت، زیتون سیاه و نان تکه ای برشته از ترکیبات اصلی این سالاد می باشد. امروز در جدول یاب طرز تهیه سالاد سزار ساده رستورانی را به شما آموزش خواهیم داد پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سالاد سزار خانگی
- کاهو ۱ عدد
- سینه مرغ ۱ عدد
- نان تست ۳ عدد
- سیر ۱ حبه
- روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری
- سس خردل ۱ قاشق غذا خوری
- تخم مرغ ۱ عدد
- پودر سوخاری به میزان لازم
- ادویه (نمک، فلفل، پاپریکا، آویشن، پودر سیر) به میزان لازم
- آب نصف لیموی تازه
مواد لازم برای تهیه سس سالاد
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
- سس مایونز ۳ قاشق غذا خوری
- سس خردل ۱ قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
- سرکه بالزامیک ۱ قاشق غذا خوری
- آب ۲ قاشق غذا خوری
- پنیر پارمسان ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه سالاد سزار ساده و خوشمزه به روش رستورانی
مرحله اول: مزه دار کردن مرغ
بعد از شستن سینه مرغ اجازه دهید تا آب آن کاملا کشیده شود. تخته آشپزخانه را آماده کنید سینه مرغ را روی تخته بگذارید و با کارد آشپزخانه از وسط برش دهید، تا انتها نبرید که مرغ دو تکه نشود. نمک، فلفل، پاپریکا، آویشن و پودر سیر را روی مرغ بریزید بعد سس خردل را به همراه آب نصف لیموی تازه و روغن زیتون اضافه و دو طرف مرغ را کامل به مواد آغشته کنید. می توانید مرغ را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب مزه دار شود.
مرحله دوم: سوخاری کردن مرغ
داخل یک ظرف گود یا کاسه تخم مرغ را بشکنید و با همزن دستی خوب هم بزنید تا تخم مرغ یکدست شود. در یک ظرف دیگر هم کمی پودر سوخاری بریزید. مرغ مزه دار شده را اول به تخم مرغ و سپس به پودر سوخاری آغشته کنید. ماهیتابه ای را روی حرارت قرار دهید کمی روغن داخل آن بریزید و زمانی که روغن داغ شد دو طرف مرغ را داخل روغن سرخ کنید. پس از سرخ شدن، مرغ سوخاری را روی تخته آشپزخانه به اندازه های کوچک تر برش بزنید.
مرحله سوم: برشته کردن نان تست
۱ حبه سیر را پوست بگیرید و بشویید و داخل ظرفی رنده و مقداری روغن زیتون به آن اضافه و با هم مخلوط کنید. لبه های نان تست را بگیرید و نان های تست را مکعبی و کوچک برش بزنید. با فرچه از ترکیب سیر و روغن زیتون بر روی نان تست ها بمالید و نان ها را داخل فر یا مایکروفر برشته کنید.
مرحله چهارم: شستن و خرد کردن کاهو
کاهو را روی تخته آشپزخانه به اندازه های ۲ یا ۳ سانت برش بزنید. کاهوهای خرد شده را خوب و تمیز در آب بشویید و داخل آبکش بریزید تا آب آن ها کشیده شود و کاهوها را کاملا خشک کنید تا اصلا آب نداشته باشند.
مرحله پنجم: تهیه سس سالاد
داخل یک ظرف ۱ عدد زرده تخم مرغ را بریزید، سس مایونز، سس خردل، سرکه بالزامیک، آب، نمک و فلفل و پنیر پارمسان را اضافه و با هم مخلوط کنید. سس سالاد آماده شده است.
مرحله ششم: سرو کردن سالاد سزار
ظرف مناسبی که برای سرو در نظر گرفتید را آماده کنید. کاهوهای خرد شده را داخل ظرف بریزید، می توانید یک لایه سس هم روی کاهوها بریزید سپس نان های تست و مرغ سوخاری را روی کاهو اضافه کنید. گوجه های گیلاسی را بشویید و بعد از خشک شدن روی تخته از وسط نصف و به همراه پنیر پارمسان برای تزیین سالاد سزار استفاده کنید.
نکات کلیدی برای تهیه سالاد سزار با فیله سوخاری
- نگران بوی تخم مرغ نباشید. زرده بویی ندارد ولی اگر خیلی حساس هستید میتوانید زرده را حذف کنید.
- سس خردل را از سالاد حذف نکنید چون اصل سالاد سزار با سس خردل است.
- پنیر پیتزا را به هیچ وجه جایگزین پنیر پارمسان نکنید.