طرز تهیه همبرگر خانگی دست ساز با گوشت چرخ کرده به روش رستورانی در ماهیتابه
دستور تهیه همبرگر مخصوص
همبرگر یک فست فود خوشمزه و بسیار عالی است که طرفداران زیادی دارد. همبرگر را می توان با گوشت چرخ کرده به همراه سویا یا مرغ تهیه کرد. معمولا در کنار همبرگر از سیب زمینی سرخ شده به همراه سس های لذیذ برای سرو استفاده می شود. برگر شاید به ظاهر غذای ساده ای باشد اما پر از فوت و فن و ریزه کاری های خود است که با دانستن این فوت و فن ها می توانید یک برگر لذیذ و عالی داشته باشید. امروز در جدول یاب طرز تهیه همبرگر خانگی با گوشت چرخ کرده به روش رستورانی را به شما آموزش خواهیم داد پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه همبرگر خانگی دست ساز
- گوشت چرخ کرده (گوساله) ۵۰۰ گرم
- نمک نصف قاشق چای خوری
- پیاز متوسط رنده شده ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- تخم مرغ زده شده ۱ عدد
- فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
- پنیر گودا ۲۰۰ گرم
- کره ۵۰ گرم
- جعفری خرد شده به میزان لازم
- نان همبرگر ۴ عدد
- سس باربکیو به میزان لازم
- کاهو ۴ برگ
- گوجه فرنگی حلقه ای خرد شده به مقدار لازم
- پیاز حلقه ای طلایی شده به مقدار لازم
طرز تهیه همبرگر خانگی رستورانی با گوشت چرخ کرده در تابه
مرحله اول: گریل کردن نان
نان همبرگر را از وسط برش دهید دو طرف نان را به کره آغشته کنید، تابه گریل را گرم کنید و نان ها را روی تابه قرار دهید تا کاملا گریل شوند و پس از آماده شدن کنار بگذارید.
مرحله دوم: خرد کردن جعفری
جعفری را پاک کنید و با آب سرد به خوبی بشویید و داخل آبکش بریزید یا جلوی باد پنکه یا کولر قرار دهید تا کاملا خشک شود بعد جعفری ها را خیلی ریز خرد کنید و کناری قرار دهید تا برای سرو از آن استفاده کنید.
مرحله سوم: رنده کردن پیاز
پیاز را با آب بشویید و پوست آن را بگیرید ظرفی آماده کنید و داخل ظرف پیاز را با رنده ریز رنده کنید.
مرحله چهارم: ترکیب مواد با یکدیگر
گوشت چرخ کرده را داخل ظرف بریزید و پیاز رنده شده را اضافه کنید. آب پیاز را به طور کامل نگیرید و سعی کنید مقداری آب داشته باشد. تخم مرغ زده شده را هم اضافه و خوب مواد را مخلوط کنید. برگر را نباید زیاد ورز داد در حدی که مواد یکدست شود کافی است.
مرحله پنجم: اضافه کردن پنیر گودا
پس از ورز دادن، مواد برگر را روی تخته کار بگذارید و به آن فرم دهید. وسط برگر را کمی باز کنید و مقداری پنیر گودا داخل آن بریزید سپس برگر را دوباره ببندید با کاردک به اطراف برگر بکوبید تا به خوبی فرم بگیرد.
مرحله ششم: گریل کردن همبرگر
تابه گریل باید خیلی داغ باشد کمی کره روی سطح تابه بمالید و برگرها را روی تابه قرار دهید تا به خوبی گریل شوند. هر طرف برگر باید حدود ۴ تا ۵ دقیقه گریل شود، در هنگام سرخ شدن به هر طرف برگر نمک بپاشید. پس از اینکه یک طرف برگر سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.
مرحله هفتم: سرو کردن همبرگر
در فاصله پخت برگر، نان همبرگر را به سس باربکیو آغشته کنید. کاهو را روی نان بچینید سپس گوجه های حلقه شده را روی کاهو قرار دهید. زمانی که برگر پخت دور برگر را درون جعفری خرد شده بغلتانید و روی گوجه ها قرار دهید. پنیر ورقه ای را هم روی برگر بگذارید و در نهایت مقداری پیاز کاراملی بریزید و نوش جان کنید.
نکات کلیدی برای تهیه همبرگر خانگی مخصوص رستورانی
- برای برگر بهتر است نمک را اول اضافه نکنید. اگر نمک را اضافه کردید باید خیلی کم ورز دهید.
- می توانید داخل کره مقداری سیر له شده اضافه کنید و داخل نان بمالید چون طعم برگر را بینظیر می کند.
- اگر فرصت داشتید همبرگر را به مدت نیم ساعت داخل فریزر یا ۱ الی ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید سپس سرخ کنید.