طرز تهیه میگو سوخاری بدون بو و ترد و خوش طعم + سس مخصوص و سیب زمینی
دستور تهیه میگو سوخاری مجلسی
میگو سوخاری یکی از غذاهای خوشمزه و راحت فست فودی و دریایی است که با میگو تهیه می شود. این غذا با دیگر غذاهای سوخاری مثل مرغ سوخاری و قارچ سوخاری کمی متفاوت تر است. میگو سوخاری به عنوان یک غذای کامل و حتی یک پیش غذا قابل تهیه و سرو می باشد. امروز در جدول یاب طرز تهیه میگو سوخاری رستورانی با سس مخصوص و سیب زمینی را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه میگو سوخاری بدون بو
- میگو پاک کرده نیم کیلو
- آب یخ ۱ کاسه
- پودر سوخاری پانکو ۲۰۰ گرم
مواد لازم برای روکش
- آرد ۲ پیمانه
- نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر تخم گشنیز، آویشن و پودر پیاز هر کدام ۱ قاشق چای خوری
مواد تخم مرغی
- تخم مرغ ۳ عدد
- نمک نصف قاشق چای خوری
- فلفل نصف قاشق چای خوری
- پودر سیر نصف قاشق چای خوری
- زعفران ۳ قاشق غذا خوری
- لیمو ترش تازه ۲ عدد
مواد لازم برای سس تارتار
- خیارشور ۲ عدد
- سس مایونز ۳ قاشق غذا خوری
- لیمو تازه ۱ عدد
- پودر سیر نصف قاشق چای خوری
- سیر ۱ حبه
- پیازچه ۳ عدد
- جعفری ۲ قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه میگو سوخاری مجلسی و ترد و خوشمزه و رستورانی
مرحله اول: پاک کردن میگو
ابتدا سر میگو و پوسته بیرونی را جدا و پشت کمر میگوها را با چاقو تمیز کنید و رگ سیاه را بیرون بیاورید. دم میگوها را می توانید جدا نکنید و در هنگام سوخاری کردن از قسمت دم میگو بگیرید و در مواد سوخاری قرار دهید.
مرحله دوم: تهیه سس تارتار
خیارشور، پیازچه، سیر و جعفری را با آب به خوبی بشویید، تخته آشپزخانه را آماده کنید سپس خیارشور، پیازچه و سیر را به صورت نگینی و خیلی ریز و جعفری را هم به صورت ساطوری خرد کنید. کاسه مناسبی را آماده کنید، مواد خرد شده را داخل کاسه بریزید ۳ قاشق غذا خوری سس مایونز را اضافه و با مواد خوب مخلوط کنید. در ادامه پودر سیر را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و روی مواد آب یک لیموی تازه را بریزید و خوب ترکیب کنید تا سس تارتار آماده شود.
مرحله سوم: تهیه مواد آردی
۲ پیمانه آرد را داخل یک ظرف بریزید و ۱ قاشق غذا خوری از نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر تخم گشنیز، آویشن و پودر پیاز را به آرد اضافه و با هم ترکیب کنید.
مرحله چهارم: تهیه مواد تخم مرغی
۳ عدد تخم مرغ را داخل یک کاسه بشکنید، نمک، فلفل و پودر سیر را به تخم مرغ اضافه و خوب با هم ترکیب کنید. در ادامه ۳ قاشق غذا خوری زعفران دم کرده را به همراه آب ۲ عدد لیموی تازه به تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید و کنار بگذارید.
مرحله پنجم: سوخاری کردن میگو
میگوها را ابتدا در آب یخ قرار دهید بعد در مواد تخم مرغی بریزید و در ادامه میگوها را داخل مواد آردی قرار دهید و حسابی به آرد آغشته کنید. مجدد داخل تخم مرغ و در نهایت داخل پودر سوخاری پانکو یا هر پودر سوخاری دیگری که دارید بغلتانید.
مرحله ششم: سرخ کردن میگو سوخاری
داخل یک تابه گود روغن بریزید و میگوها را درون روغن داغ سرخ کنید. بعد از سرخ شدن، میگوها را داخل یک صافی قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود و میگو سوخاری خوشمزه را در کنار سس تارتار و سیب زمینی سرخ کرده و سالاد فصل نوش جان کنید.
نکات کلیدی برای تهیه میگو سوخاری با سیب زمینی
- هر سمت میگو را حدود چند دقیقه سرخ کنید.
- پودر سوخاری با آرد سوخاری تفاوت دارد، حتما از پودر سوخاری استفاده کنید.