طرز تهیه میگو سوخاری بدون بو و ترد و خوش طعم + سس مخصوص و سیب زمینی

دستور تهیه میگو سوخاری مجلسی

طرز تهیه میگو سوخاری بدون بو

میگو سوخاری یکی از غذاهای خوشمزه و راحت فست فودی و دریایی است که با میگو تهیه می شود. این غذا با دیگر غذاهای سوخاری مثل مرغ سوخاری و قارچ سوخاری کمی متفاوت تر است. میگو سوخاری به عنوان یک غذای کامل و حتی یک پیش غذا قابل تهیه و سرو می باشد. امروز در جدول یاب طرز تهیه میگو سوخاری رستورانی با سس مخصوص و سیب زمینی را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه میگو سوخاری بدون بو

  • میگو پاک کرده نیم کیلو
  • آب یخ ۱ کاسه
  • پودر سوخاری پانکو ۲۰۰ گرم

مواد لازم برای روکش

  • آرد ۲ پیمانه
  • نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر تخم گشنیز، آویشن و پودر پیاز هر کدام ۱ قاشق چای خوری

مواد تخم مرغی

  • تخم مرغ ۳ عدد
  • نمک نصف قاشق چای خوری
  • فلفل نصف قاشق چای خوری
  • پودر سیر نصف قاشق چای خوری
  • زعفران ۳ قاشق غذا خوری
  • لیمو ترش تازه ۲ عدد

مواد لازم برای سس تارتار

  • خیارشور ۲ عدد
  • سس مایونز ۳ قاشق غذا خوری
  • لیمو تازه ۱ عدد
  • پودر سیر نصف قاشق چای خوری
  • سیر ۱ حبه
  • پیازچه ۳ عدد
  • جعفری ۲ قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه میگو سوخاری مجلسی و ترد و خوشمزه و رستورانی

مرحله اول: پاک کردن میگو

ابتدا سر میگو و پوسته بیرونی را جدا و پشت کمر میگوها را با چاقو تمیز کنید و رگ سیاه را بیرون بیاورید. دم میگوها را می توانید جدا نکنید و در هنگام سوخاری کردن از قسمت دم میگو بگیرید و در مواد سوخاری قرار دهید.

مرحله دوم: تهیه سس تارتار

خیارشور، پیازچه، سیر و جعفری را با آب به خوبی بشویید، تخته آشپزخانه را آماده کنید سپس خیارشور، پیازچه و سیر را به صورت نگینی و خیلی ریز و جعفری را هم به صورت ساطوری خرد کنید. کاسه مناسبی را آماده کنید، مواد خرد شده را داخل کاسه بریزید ۳ قاشق غذا خوری سس مایونز را اضافه و با مواد خوب مخلوط کنید. در ادامه پودر سیر را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و روی مواد آب یک لیموی تازه را بریزید و خوب ترکیب کنید تا سس تارتار آماده شود.

مرحله سوم: تهیه مواد آردی

۲ پیمانه آرد را داخل یک ظرف بریزید و ۱ قاشق غذا خوری از نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر تخم گشنیز، آویشن و پودر پیاز را به آرد اضافه و با هم ترکیب کنید.

مرحله چهارم: تهیه مواد تخم مرغی

۳ عدد تخم مرغ را داخل یک کاسه بشکنید، نمک، فلفل و پودر سیر را به تخم مرغ اضافه و خوب با هم ترکیب کنید. در ادامه ۳ قاشق غذا خوری زعفران دم کرده را به همراه آب ۲ عدد لیموی تازه به تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید و کنار بگذارید.

مرحله پنجم: سوخاری کردن میگو

میگوها را ابتدا در آب یخ قرار دهید بعد در مواد تخم مرغی بریزید و در ادامه میگوها را داخل مواد آردی قرار دهید و حسابی به آرد آغشته کنید. مجدد داخل تخم مرغ و در نهایت داخل پودر سوخاری پانکو یا هر پودر سوخاری دیگری که دارید بغلتانید.

مرحله ششم: سرخ کردن میگو سوخاری

داخل یک تابه گود روغن بریزید و میگوها را درون روغن داغ سرخ کنید. بعد از سرخ شدن، میگوها را داخل یک صافی قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود و میگو سوخاری خوشمزه را در کنار سس تارتار و سیب زمینی سرخ کرده و سالاد فصل نوش جان کنید.

طرز تهیه میگو سوخاری با سس تارتار

نکات کلیدی برای تهیه میگو سوخاری با سیب زمینی

  1. هر سمت میگو را حدود چند دقیقه سرخ کنید.
  2. پودر سوخاری با آرد سوخاری تفاوت دارد، حتما از پودر سوخاری استفاده کنید.
‫۳.۷/۵ (۳ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا