طرز تهیه رانی هلو بازاری آسان و خوشمزه با مخلوط کن در منزل + ماندگاری بالا

دستور تهیه رانی هلو بازاری

طرز تهیه رانی هلو با ماندگاری بالا

رانی هلو یکی از خوشمزه ترین و راحت ترین نوشیدنی های فصل تابستان است که خیلی سریع هم آماده می شود. رانی یک نوشیدنی لذیذ با تکه های میوه است که می توانید آن را با انواع میوه ها درست کنید. در تابستان از خوردن هلو غافل نشوید، این میوه دارای چربی کم، پتاسیم بالا و فاقد کلسترول و سدیم است. هلو به دلیل اینکه مقدار فیبر زیادی دارد سطح قند خون را کاهش می دهد و از خطر ابتلا به دیابت نوع ۱ جلوگیری می کند. امروز در جدول یاب طرز تهیه رانی هلو با مخلوط کن در منزل را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه رانی هلو در منزل

  • هلو خرد شده ۱ کیلو
  • آب ۳ الی ۴ پیمانه
  • شکر ۱ الی ۲ پیمانه
  • لیمو ترش تازه نصف ۱ عدد

طرز تهیه رانی هلو با مخلوط کن به روش بازاری

مرحله اول: پوست گرفتن هلو

در ابتدا هلو ها را به خوبی با آب سرد بشویید و داخل آبکش قرار دهید تا آب آن ها به خوبی کشیده شود. برای گرفتن پوست هلو، اول روی هلو ها دو تا خط بیندازید و داخل یک ظرف قرار دهید. بعد مقداری آب جوش روی هلو ها بریزید و صبر کنید تا هلوها به مدت ۱۰ دقیقه داخل آب جوش بمانند. بعد از این مدت هلو ها را از آب خارج کنید و به راحتی پوست بگیرید.

مرحله دوم: خرد کردن هلو

هلو ها را با چاقو از وسط دو نصف و هسته را خارج کنید سپس آن ها را به هر اندازه ای که دوست دارید خرد کنید. در صورت دلخواه می توانید هلو ها را با پوست استفاده کنید. به ازای هر ۱ کیلو هلو ۱ الی ۲ پیمانه شکر و ۳ الی ۴ پیمانه آب نیاز است.

مرحله سوم: پخت هلو

هلو های خرد شده را داخل یک قابلمه بریزید، ۱ لیوان شکر را به همراه ۳ لیوان آب به هلو ها اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید. زمانی که آب به جوش آمد اجازه دهید قابلمه روی حرارت بماند و کف روی هلو ها را بگیرید و بعد از ۱۰ دقیقه حرارت را خاموش کنید و قابلمه را بردارید.

مرحله چهارم: درست کردن رانی

کمی از هلو ها را داخل یک ظرف جدا کنید و مابقی را داخل مخلوط کن بریزید و میکس کنید. ۱ عدد لیمو ترش را از وسط برش بزنید و آب نصف لیمو را به هلوی میکس شده اضافه کنید و هم بزنید. ریختن آب لیموی تازه باعث می شود که ماندگاری رانی هلو بیشتر شود.

مرحله پنجم: سرو رانی هلو

تکه های هلو را به رانی اضافه کنید و داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود و نوش جان کنید.

طرز تهیه رانی هلو برای زمستان

نکات کلیدی برای تهیه رانی هلو با پوست بسیار راحت

  1. برای تهیه رانی می توانید از هلو زعفرانی، هلو انجیری یا حتی شلیل استفاده کنید.
  2. رانی هلو با هلو انجیری خیلی خوشمزه تر می شود.
  3. میزان شکر کاملا به شیرینی هلو ها بستگی دارد و با توجه به شیرین بودن و ترش بودن، میزان شکر کم یا زیاد می شود.
  4. به جای آبلیمو می توانید از نصف قاشق مربا خوری جوهر لیمو استفاده کنید.
‫۵/۵ (۲ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا