طرز تهیه کشک بادمجان کبابی رژیمی و خوشمزه بدون گردو به روش رستورانی

دستور تهیه کشک بادمجان کبابی

طرز تهیه کشک بادمجان ساده

کشک بادمجان کبابی یک غذای مجلسی و فوق العاده خوشمزه است که زیبایی میز و سفره شما را دو چندان می کند. کشک بادمجان را با بادمجان سرخ شده، کشک و پیاز داغ فراوان درست می کنند و برای داشتن یک کشک بادمجان رژیمی می توانید بادمجان را روی منقل یا اجاق گاز کبابی و در تهیه کشک بادمجان استفاده کنید. کشک بادمجان در عین سادگی بسیار لذیذ می باشد و به راحتی هم آماده می شود. امروز در جدول یاب طرز تهیه کشک بادمجان ساده کبابی رژیمی و سالم بدون گردو را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان کبابی ساده

  • بادمجان ۱ کیلو
  • پیاز بزرگ ۱ عدد
  • سیر ۷ حبه درشت
  • نعناع خشک ۲ قاشق غذا خوری
  • کشک نصف لیوان
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه کشک بادمجان کبابی بدون گردو روی گاز

مرحله اول: کبابی کردن بادمجان روی گاز

بادمجان ها را در ابتدا با آب به خوبی بشویید، منقل را آماده کنید و بادمجان ها را روی منقل قرار دهید، هر چند دقیقه بادمجان ها را روی منقل بچرخانید تا همه طرف بادمجان کبابی شود. سپس بادمجان های کبابی را داخل یک کیسه فریزر قرار دهید و بعد از چند دقیقه از کیسه خارج کنید و به راحتی پوست بگیرید، در ادامه بادمجان های کبابی را روی تخته آشپزخانه قرار دهید و به صورت ساطوری نرم و خرد کنید.

مرحله دوم: تفت دادن پیاز

۱ عدد پیاز بزرگ را پوست بگیرید و با آب بشویید، تخته آشپزخانه را آماده کنید پیاز را روی تخته قرار دهید و به صورت خلالی درشت خرد کنید. ماهیتابه ای را روی حرارت قرار دهید مقداری روغن داخل تابه بریزید، زمانی که روغن داغ شد پیازهای خلالی را داخل روغن داغ سرخ کنید تا کاملا سبک و طلایی شوند.

مرحله سوم: اضافه کردن سیر رنده شده

چند حبه سیر را پوست بگیرید بعد از شستن با رنده ریز خوب رنده کنید. سیرهای رنده شده را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و در حد ۳۰ ثانیه تفت دهید. در ادامه زردچوبه، نمک و نعناع خشک را اضافه کنید و کمی تفت دهید چون نعنا خیلی زود می سوزد.

مرحله پنجم: تفت دادن بادمجان با پیاز

در این مرحله بادمجان های ساطوری شده را به پیاز داغ اضافه کنید و در حد ۱ دقیقه تفت دهید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.

مرحله ششم: پخت نهایی کشک بادمجان کبابی

کشک را داخل یک کاسه بریزید و مقداری آب جوش به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کشک رقیق و یکدست شود. مقداری از کشک رقیق شده را بردارید و با کمی زعفران دم کرده ترکیب کنید تا کشک زعفرانی داشته باشید و برای سرو از آن استفاده کنید. مابقی کشک را به بادمجان ها اضافه کنید و بعد از مخلوط کردن درب تابه را بگذارید و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه دهید با حرارت ملایم خوب جا بیفتد. در انتها با کشک زعفرانی و پیاز داغ تزئین و سرو کنید.

طرز تهیه کیک بادمجان با گردو

نکات کلیدی برای تهیه کشک بادمجان کبابی برای ۴ نفر

  1. از بادمجان های قلمی و نازک که تخم زیادی ندارند و تلخ نیستند استفاده کنید.
  2. پوست کندن، نمک زدن و دوباره شستن بادمجان هم به گرفتن تلخی آن کمک می کند.
  3. همچنین می توانید بادمجان را روی اجاق گاز هم کبابی کنید فقط باید روی شعله، شعله پخش کن قرار دهید و بادمجان ها را روی آن بچینید.
  4. قرار دادن بادمجان ها در مخلوط آب و نمک به کمتر جذب شدن روغن توسط بادمجان کمک می کند.
  5. برای اینکه کشک بادمجان را سریع آماده کنید می توانید بادمجان را کبابی یا سرخ و در فریزر نگهداری کنید.
‫۳.۸/۵ (۴ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا