طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ ریش ریش شده و هویج مجلسی و لذیذ برای ۴ نفر

دستور تهیه لوبیا پلو با مرغ

طرز تهیه لوبیا پلو رستورانی

لوبیا پلو از غذاهای قدیمی و لذیذ ایرانی است که با گوشت گوسفندی و لوبیاسبز درست می شود ولی می توان آن را بسته به ذائقه خود با مرغ تکه ای، مرغ ریش ریش یا حتی سویا تهیه کرد. در لوبیا پلو با مرغ شما حتی می توانید از مواد دیگری مانند سیب زمینی یا هویج نگینی شده هم استفاده کنید. دارچین و زیره از جمله ادویه هایی هستند که عطر و طعم لوبیاپلو را فوق العاده می کنند. امروز در جدول یاب طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ ریش ریش لذیذ برای ۴ نفر را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو با مرغ مجلسی

  • لوبیا سبز ۲ پیمانه
  • برنج ۳ پیمانه
  • مرغ ۴۰۰ گرم
  • هویج ۱ عدد
  • پیاز ۲ عدد متوسط
  • سیر رنده شده ۱ قاشق مرباخوری
  • رب ۴ قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه، زیره و دارچین به میزان لازم

طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ ریش ریش شده با هویج

مرحله اول: پخت مرغ

۱ عدد پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید و به همراه ۱ عدد سیر رنده شده داخل یک قابلمه بریزید، کمی روغن اضافه کنید و پیاز را داخل روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود. تکه های مرغ را پس از شستن به پیاز سرخ شده اضافه کنید کمی فلفل و زردچوبه روی مرغ ها بریزید و مرغ ها را خوب تفت دهید تا سرخ شوند. در ادامه ۱ لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید تا مرغ به خوبی بپزد. اواسط پخت مرغ کمی نمک اضافه کنید. بعد از پخت مرغ آن ها را داخل یک ظرف ریش ریش کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم: پخت لوبیاسبز

لوبیا سبز را پاک کنید با آب سرد به خوبی بشویید و در اندازه دلخواه خرد کنید. لوبیا سبز را داخل یک قابلمه بریزید و به همراه آب و نمک حدود ۲۰ الی ۲۵ دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد بعد آبکش کنید. لوبیا سبز نباید زیاد بپزد تا له شود چون ظاهر آن در داخل برنج بد می شود.

مرحله سوم: تفت دادن پیاز با سایر مواد

پیاز دوم را هم بعد از پوست گرفتن به صورت خلالی خرد و داخل یک ماهیتابه با روغن سرخ و لوبیا سبزهای پخته شده به همراه هویج نگینی شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. ۴ قاشق رب را اضافه و خوب سرخ کنید تا بوی خامی رب از بین برود. سپس مرغ های ریش ریش را به همراه فلفل سیاه، زردچوبه و زیره به مواد اضافه کنید و تفت دهید. می توانید ۱ لیوان آب به مواد اضافه و صبر کنید تا آب کشیده شود و مزه ها به خورد هم بروند.

مرحله چهارم: آبکش کردن برنج

داخل یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، ۳ پیمانه برنج را که با نمک خیس کردید داخل قابلمه بریزید و زمانی که وسط برنج سفت تر و کناره ها نرم بود برنج را آبکش کنید. در کل برنجی که برای پلوهای مخلوط استفاده می کنید را باید کمی دون تر آبکش کنید تا پلو خمیر نشود.

مرحله پنجم: دم کردن پلو

کف قابلمه کمی روغن بریزید و تهدیگ سیب زمینی یا نان قرار دهید، مواد را با برنج مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید. وقتی که مواد را با برنج مخلوط می کنید کل برنج رنگ می گیرد و هنگام سرو ظاهر بهتری دارد. همچنین می توانید مواد و برنج را لایه لایه داخل قابلمه بریزید و دم بگذارید. موقع دم کردن هم با یک قاشق بلند روی برنج سوراخ ایجاد کنید و حدود ۲ قاشق غذا خوری روغن بریزید درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا برنج دم بکشد.

طرز تهیه لوبیاپلو مجلسی

نکات کلیدی برای تهیه لوبیا پلو با مرغ ساده

  1. زیره ادویه اصلی این غذا است که عطر آن را بینظیر می کند.
  2. اضافه کردن سیر به مرغ باعث می شود بوی مرغ کامل از بین برود.
  3. می توانید از پوره گوجه فرنگی استفاده کنید.
‫۴/۵ (۲ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا