طرز تهیه خورش بادمجان ساده و مجلسی با مرغ و غوره برای ۴ نفر مرحله به مرحله

دستور تهیه خورش بادمجان بدون گوشت

طرز تهیه خورشت بادمجان بدون گوشت

خورش بادمجان از غذاهای ساده و اصیل ایرانی است که بسیار خوشمزه می باشد و برای طرفداران بادمجان بسیار لذیذ است و به چند روش درست می شود. خورشت بادمجان را بیشتر با گوشت تکه ای درشت یا گوشت چرخ کرده و یا مرغ هم درست می کنند. برای تهیه خورش بادمجان با مرغ می توانید از فیله مرغ یا هر قسمت دیگر مرغ به دلخواه استفاده کنید. خورشت بادمجان با مرغ به قدری خوشمزه است که می توانید برای مهمانی استفاده کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی با مرغ لذیذ را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خورش بادمجان با مرغ خوشمزه

  • سینه یا ران مرغ ۴ عدد
  • بادمجان قلمی ۴ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
  • غوره تعدادی
  • زعفران دم کرده به میزان لازم
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه خورش بادمجان با مرغ و غوره فوق العاده خوشمزه و ساده

مرحله اول: سرخ کردن تکه های مرغ

تکه های مرغ را پس از پاک کردن با آب بشویید و داخل آبکش قرار دهید تا آب آن ها کشیده شود. ماهیتابه ای را روی حرارت قرار دهید کمی روغن داخل آن بریزید تکه های مرغ را داخل تابه بگذارید و نمک و کمی زردچوبه روی مرغ ها بپاشید و دو طرف مرغ ها را سرخ کنید تا طلایی شوند و بعد از سرخ شدن از تابه خارج کنید.

مرحله دوم: تفت دادن پیاز با ادویه ها

پیاز را پوست بگیرید و بعد از شستن به صورت نگینی خرد یا رنده کنید. پیاز را داخل همان تابه که مرغ ها را سرخ کردید بریزید و تفت دهید تا نرم وسبک شود. در ادامه نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کاری را روی پیاز بریزید و با پیاز تفت دهید. ۲ قاشق رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.

مرحله سوم: پخت مرغ داخل سس

۳ لیوان آب بریزید و صبر کنید تا سس به جوش بیاید، تکه های مرغ را داخل سس قرار دهید درب تابه را بگذارید و اجازه دهید مرغ ها به مدت ۱ ساعت داخل سس با حرارت ملایم بپزند.

مرحله چهارم: اضافه کردن بادمجان و گوجه و پخت نهایی

بعد از ۱ ساعت اگر مرغ ها پخته بودند بادمجان های سرخ شده را کنار مرغ ها قرار دهید، گوجه فرنگی ها را بشویید و به صورت حلقه ای خرد کنید. در ۱۰ دقیقه آخر پخت گوجه های خرد شده را روی مرغ ها بچینید تعدادی غوره و کمی زعفران اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه دیگر روی حرارت باشند تا مزه ها با هم مخلوط شوند و در نهایت در کنار یک برنج زعفرانی نوش جان کنید.

طرز تهیه خورشت بادمجان مجلسی

نکات کلیدی برای تهیه خورشت بادمجان مجلسی

  1. حتما از پیاز رنده شده استفاده کنید تا خورش بادمجان لعاب بیندازد.
  2. از تکه های گوشت درشت یا مرغ استفاده کنید.
  3. بادمجان ها را تا جایی که ممکن است خوب سرخ کنید.
  4. از غوره تازه یا فریز شده استفاده کنید، طعم خورشت را بینظیر می کند.
‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا