طرز تهیه میگو پفکی ترد و خوشمزه با دلستر و ماست به رستورانی + سس تارتار

دستور تهیه میگو پفکی بدون ماست

طرز تهیه میگو پفکی ساده

میگو پفکی یک غذای دریایی سالم و یک شام فست فودی مقوی و عالی است که بسیار هم خوشمزه می باشد. این غذای لذیذ و جذاب در کنار انواع سس ها مخصوصا سس تارتار بی نهایت دلچسب و بینظیر می شود. میگو به دلیل اینکه بسیار خوش طعم و مغذی است به عنوان یکی از غذاهای پرطرفدار دریایی در سرتاسر جهان شناخته می شود. میگو هم مانند سایر خوراکی های دریایی حاوی منابع غنی از کلسیم، ید و پروتئین است. امروز در جدول یاب طرز تهیه میگو پفکی با دلستر بدون ماست رستورانی را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه میگو پفکی با دلستر

  • میگو نیم کیلو
  • آرد ۱ لیوان
  • دلستر ساده نصف لیوان
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • نمک ۱ قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز نوک قاشق چای خوری
  • زعفران نصف قاشق چای خوری
  • پودر سیر نصف قاشق چای خوری

مواد لازم برای تهیه سس تارتار

  • خیارشور رنده شده ۲ قاشق غذا خوری
  • سیر رنده شده نصف قاشق چای خوری
  • شوید تازه خرد شده ۳ قاشق چای خوری
  • سس خردل ۱ قاشق غذا خوری
  • آبلیمو ۲ قاشق چای خوری
  • پودر پیاز به دلخواه

طرز تهیه میگو پفکی رستورانی ترد و خوشمزه با ماست

مرحله اول: پاک کردن میگو

پوست میگو را جدا کنید، اگر دوست داشتید دم میگو را بگیرید یا نگه دارید. کمر میگو را با چاقو برش دهید و رگ را خارج کنید. میگوها را با آب سرد به خوبی بشویید، داخل یک ظرف مقداری آب به همراه کمی نمک بریزید، میگوها را در مخلوط آب و نمک به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید و بعد از این مدت حدود ۴ دقیقه آبپز کنید سپس میگوها را داخل یک آبکش بریزید تا آب اضافی آن ها خارج و کاملا خشک شوند.

مرحله دوم: ترکیب تخم مرغ و ادویه ها

ظرف مناسبی را آماده کنید تخم مرغ را داخل ظرف بشکنید و کمی هم بزنید تا از لختگی دربیاید، در ادامه نوک قاشق فلفل قرمز، نصف قاشق زعفران و پودر سیر را به همراه ۱ قاشق نمک به تخم مرغ اضافه کنید و با همزن دستی مواد را با هم ترکیب کنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند. در ادامه نصف لیوان دلستر را اضافه کنید و مواد را با دلستر خوب هم بزنید.

مرحله سوم: اضافه کردن مواد خشک

۱ لیوان آرد را داخل یک ظرف بریزید و ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر را اضافه و با هم خوب مخلوط کنید. ترکیب آرد و بکینگ پودر را با الک کم کم روی مواد بریزید و به آرامی هم بزنید تا مایع یکدستی داشته باشید و غلظت مواد مانند غلظت ماست شود.

مرحله چهارم: درست کردن سس تارتار

چند ساقه شوید را پاک کنید و بعد از شستن ریز خرد کنید. شویدهای خرد شده را داخل یک ظرف بریزید، سیر را پوست بگیرید و بشویید و با رنده ریز رنده کنید بعد خیارشور را هم تمیز بشویید و خیلی ریز خرد یا رنده و به شوید خرد شده اضافه کنید. ۱ قاشق غذا خوری سس خردل را به همراه کمی پودر پیاز به مواد اضافه و مخلوط کنید و در نهایت ۲ قاشق غذا خوری آبلیمو را هم به مواد اضافه و هم بزنید تا سس تارتار لذیذ آماده شود.

مرحله پنجم: آماده و سرخ کردن میگو

میگوها را داخل خمیر بنیه قرار دهید، اگر فرصت دارید به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید. قابلمه گودی را روی حرارت بگذارید مقداری روغن داخل قابلمه بریزید و میگوها را داخل روغن داغ با شعله متوسط رو به بالا سرخ کنید و زمانی که طلایی شدند از تابه خارج کنید. بعد از سرخ شدن میگوها را داخل صافی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها خارج شود و در کنار سس کچاپ و سس تارتار خوشمزه که آماده کردید نوش جان کنید.

طرز تهیه میگو پفکی مجلسی

نکات کلیدی برای تهیه میگو پفکی با دلستر رستورانی

  1. میگوهای سایز ۴۰ تا ۵۰ یکی از بهترین گزینه ها برای این غذا است.
  2. پخت میگو سریع می باشد، برای سرخ کردن هر طرف میگو ۲ دقیقه زمان کافی است و اگر بیشتر از این مقدار باشد میگو سفت می شود.
‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا