طرز تهیه پنکیک ساده تابه ای خیلی خوشمزه با شیر و آرد گندم برای ۴ نفر
دستور تهیه پنکیک ساده
پنکیک نوعی کیک مدرن است که به شکل کوچک درست می شود و بافت نرم و لطیف و پف پفی دارد. پنکیک با ترکیب مواد مختلف و با روش های گوناگونی درست می شود. پنکیکی که در این دستور یاد می گیرید چون زرده و سفیده آن از هم جدا و تخم مرغ آن به خوبی زده می شود با پنکیک های دیگر تفاوت دارد و بافت آن مانند کیک و بسیار خوشمزه است. امروز در جدول یاب طرز تهیه پنکیک پفکی بدون ماست ساده تابه ای برای ۴ نفر را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پنکیک ساده تابه ای
- آرد ۱ لیوان
- تخم مرغ ۲ عدد
- شکر ۳ قاشق غذا خوری سر صاف
- شیر ۲/۳ لیوان
- روغن مایع ۳ قاشق غذا خوری
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- بکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه پنکیک ساده بدون ماست با شیر
مرحله اول: ترکیب تخم مرغ با شکر
ظرف های مناسبی را انتخاب کنید که کاملا خشک باشند ۲ عدد تخم مرغ را داخل ظرف بشکنید و سفید و زرده را از هم جدا کنید. مقداری از شکر را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پف کند و فرم بگیرد و داخل یخچال قرار دهید. بقیه شکر را به زرده تخم مرغ اضافه و کمی مخلوط کنید، در ادامه ۱/۴ قاشق چای خوری وانیل را بریزید و چند دقیقه با همزن دستی یا برقی هم بزنید تا مواد کاملا یکدست و کرمی شوند.
مرحله دوم: اضافه کردن شیر و روغن
شیری که استفاده می کنید نباید خنک باشد و از چند دقیقه قبل خارج از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد. در این مرحله ۲/۳ لیوان شیر را کم کم اضافه و مخلوط کنید سپس ۳ قاشق غذا خوری روغن را بریزید و با همزن مواد را خوب هم بزنید.
مرحله سوم: اضافه کردن مواد خشک
۱ لیوان آردی که دارید را داخل یک ظرف بریزید ۱ قاشق غذا خوری بکینگ پودر را اضافه و با آرد مخلوط کنید، ترکیب آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید. می توانید الک کردن را دو بار انجام دهید و بار سوم ترکیب مواد خشک را روی مواد تخم مرغی الک کنید. ترکیب آرد و بکینگ پودر را کم کم و در ۳ مرحله به مواد اضافه کنید و در هر بار اضافه کردن ترکیب، با لیسک یا همزن مواد را به آرامی و در یک جهت هم بزنید. اطراف ظرف را دورگیری کنید تا مواد یکدستی داشته باشید.
مرحله سوم: اضافه کردن سفیده فرم گرفته
سفیده تخم مرغی که کامل فرم گرفته است و به مدت حدود ۱۰ دقیقه در یخچال قرار داده اید را در چند مرحله اضافه و به آرامی هم بزنید تا پف مواد نخوابد. مواد پنکیک آماده شده و می توانید در تابه سرخ کنید.
مرحله چهارم: پخت پنکیک
تابه کوچکی را روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود، هر بار با ملاقه یا یک قاشق بزرگ از مواد پنکیک داخل تابه بریزید و اجازه دهید تا پخش شود. زمانی که کناره های پنکیک بسته شد و روی آن شروع به حباب زدن کرد یک طرف پنکیک پخته است، حالا پنکیک را برگردانید تا طرف دیگر هم حدود ۲ الی ۳ دقیقه بپزد و طلایی شود. هر بار تابه را با دستمال نخی تمیز کنید و مجدد از مواد پنکیک داخل تابه بریزید. پس از آماده شدن پنکیک ها را داخل ظرف سرو قرار دهید و با عسل، تکه های مواد یا هر چیز دیگری که دوست دارید تزئین و نوش جان کنید.
نکات کلیدی برای تهیه پنکیک ساده و خوشمزه با آرد گندم
- از تابه نچسب و بدون خط و خش استفاده کنید.
- برای پخت پنکیک نیازی به چرب کردن تابه نیست.
- حتما حرارت ملایم باشد تا پنکیک کاملا مغز پخت شود.
- درب تابه در تمام مراحل پخت پنکیک باز باشد.