طرز تهیه سس بشامل اصل بدون خامه برای لازانیا، پیتزا و پاستا به روش آسان

دستور تهیه سس بشامل بدون خامه

طرز تهیه سس بشامل ساده برای لازانیا

سس بشامل یا سس سفید در واقع یک سس همه کاره و پایه سس های دیگر و معروف به سس سفید است که در تهیه غذاهای مختلفی مانند لازانیا، پاستا، گراتن و … به کار می رود و طعم بسیار خوبی به این غذاها می دهد و می توان گفت از پرکاربردترین سس ها می باشد. اگر داخل همین سس مواد دیگری مانند قارچ اضافه کنید سس قارچ نام می گیرد. این سس به راحتی و با مواد در دسترس در منزل قابل درست کردن می باشد. مواد اصلی سس بشامل کره و آرد می باشد که با اضافه کردن شیر، خامه و استفاده از ادویه های مختلف می توانید طعم های متفاوتی به این سس بدهید. با موادی که در این دستور به کار می رود می توانید دو پیمانه سس بشامل آماده کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه سس بشامل با شیر و بدون خامه برای لازانیا را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما هم همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سس بشامل با شیر

  • آرد ۱/۴ پیمانه
  • کره ۴ قاشق غذا خوری
  • شیر ۲ پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • جوز هندی به مقدار لازم

طرز تهیه سس بشامل ساده و فوری بدون خامه برای انواع غذا ها

مرحله اول: ترکیب آرد و کره

یک ظرف کوچک و گود را روی حرارت ملایم قرار دهید حدود ۴ قاشق غذا خوری کره را داخل آن بریزید تا کره به آرامی گرم و ذوب شود و شروع به حباب زدن کند. ۱/۴ پیمانه آرد را کم کم درون کره داغ شده بریزید و با قاشق چوبی کاملا مخلوط کنید. حدود ۱ الی ۲ دقیقه آرد و کره را روی حرارت مخلوط کنید تا خوب تفت بخورد و خامی آن از بین برود.

مرحله دوم: اضافه کردن شیر

شیر را از کمی قبل از یخچال خارج کنید تا خنک نباشد و به دمای محیط برسد و در این مرحله به آرامی و کم کم به مواد اضافه کنید و با همزن دستی تند تند هم بزنید تا شیر گلوله نشود و کاملا مواد یکدستی داشته باشید.

مرحله سوم: غلیظ شدن سس

سس را روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا کم کم غلظت مناسبی پیدا کند و ته نگیرد، در ادامه کمی نمک و فلفل اضافه و مواد را به خوبی مخلوط کنید. در نهایت مقداری پودر جوز هندی را بریزید و کمی دیگر هم بزنید. سعی کنید زمانی که روی حرارت است خیلی غلیظ نشود چون سس بعد از خنک شدن کمی سفت تر می شود..

مرحله چهارم: آماده شدن سس بشامل

پس از اینکه غلظت سس مناسب شد آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود و از آن استفاده کنید. اگر بخواهید می توانید آن را در یخچال نگهداری کنید. برای این کار سس را داخل یک ظرف شیشه ای بریزید و روی آن را با نایلون بپوشانید.

طرز تهیه سس بشامل با شیر

نکات کلیدی برای تهیه سس بشامل به روش اصلی

  1. افزودن جوز هندی عطر سس را چندین برابر می کند.
  2. آرد را در حدی تفت دهید که بوی خامی آن گرفته شود و رنگ آن تغییر نکند.
  3. حرارت شعله حتما ملایم باشد.
  4. توجه کنید مقدار شیر تقریبا ۱۰ برابر آرد است.
  5. از پنیر پارمسان یا خامه هم می توانید در تهیه سس بشامل استفاده کنید.
  6. غلظت سس بشامل باید تقریبا مثل فرنی باشد.
  7. از مقداری پودر آویشن هم می توانید داخل سس استفاده کنید.
  8. اگر بعد از خنک شدن، سس بیش از حد سفت شد می توانید مقداری شیر به آن اضافه کنید.
‫۳.۷/۵ (۳ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا