طرز تهیه ناگت مرغ خانگی ساده و خوشمزه با پنیر پیتزا مرحله به مرحله
دستور تهیه ناگت مرغ
ناگت مرغ یکی از غذاهای فوری و آسان است که در آن مرغ چرخ شده یا تکه های مرغ را بعد از طعم دار کردن با ادویه ها و مواد دیگر به آرد سوخاری آغشته کرده و سرخ می کنند. برای زمان هایی که فرصت ندارید یا شاغل هستید ناگت یک گزینه بسیار مناسب است که می توانید آن را درست و در فریزر نگهداری و در زمان استفاده سرخ کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه ناگت مرغ بدون نان تست خانگی را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ناگت مرغ در منزل
- سینه مرغ ۱ عدد
- پیاز کوچک ۱ عدد
- سیر ۱ حبه
- آرد سوخاری ۲ قاشق غذا خوری
- پنیر پیتزا ۲ قاشق غذا خوری
- سس خردل ۱ قاشق غذا خوری
- سس تند ۱ قاشق غذا خوری
- تخم مرغ درشت ۱ عدد یا ۲ عدد تخم مرغ ریز
- نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر سیر و آویشن به میزان لازم
- پودر سوخاری پانکو برای سطح ناگت ها به میزان لازم
طرز تهیه ناگت مرغ پنیری ساده و سریع به شکل ستاره
مرحله اول: خرد کردن مرغ
پوست سینه مرغ را جدا و تمیز پاک کنید، گوشت مرغ را از استخوان جدا کنید و با آب سرد تمیز بشویید، بعد از شستن داخل آبکش قرار دهید تا آب آن کاملا کشیده شود. دستگاه غذا ساز یا خردکن را آماده کنید و مرغ را داخل خردکن بریزید و کمی خرد کنید.
مرحله دوم: اضافه کردن پیاز و سیر
پیاز و سیر را پوست بگیرید و با آب بشویید، پیاز را چهار قاچ و به مرغ اضافه کنید. حبه سیر را هم به مرغ و پیاز اضافه و با هم مخلوط کنید. اگر پودر سیر ندارید به جای آن از ۲ حبه سیر استفاده کنید.
مرحله سوم: اضافه کردن آرد سوخاری، پنیر و سس ها
۲ قاشق غذا خوری آرد سوخاری را به همراه ۲ قاشق غذا خوری پنیر پیتزا داخل مواد بریزید و در ادامه ۱ قاشق غذا خوری سس خردل و سس کچاپ تند اضافه و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.
مرحله چهارم: اضافه کردن ادویه ها
مقداری نمک، فلفل سیاه و قرمز، پودر سیر و آویشن را داخل مواد گوشتی بریزید و حسابی مواد را با هم میکس کنید. در انتها مواد گوشتی را داخل یک ظرف دربسته بریزید و حدود یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
مرحله پنجم: آماده سازی مواد سوخاری
۱ عدد تخم مرغ درشت را داخل یک کاسه بشکنید و با چنگال بزنید تا تخم مرغ از حالت لختگی خارج شود، سپس کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه و خوب مخلوط کنید. پودر سوخاری را هم داخل یک ظرف جداگانه بریزید و کنار بگذارید.
مرحله ششم: آماده کردن ناگت
مواد ناگت را از یخچال خارج کنید، با دست از مواد بردارید و به صورت گرد یا بیضی فرم دهید، همچنین می توانید با دستگاه فلافل زن این کار را انجام دهید. ناگت ها را ابتدا داخل تخم مرغ قرار دهید، زمانی که دو طرف ناگت ها به تخم مرغ آغشته شد آن ها را از تخم مرغ خارج کنید و داخل پودر سوخاری بغلتانید و ناگت های آماده را در یک ظرف بچینید.
مرحله هفتم: سرخ کردن ناگت
ماهیتابه ای را روی حرارت قرار دهید، مقداری روغن داخل تابه بریزید و صبر کنید تا روغن داغ شود، سپس ناگت ها را داخل روغن داغ قرار دهید تا سرخ شود. زمانی که یک طرف ناگت سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود. در نهایت ناگت ها را از تابه خارج و روی کاغذ روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.
نکات کلیدی طرز تهیه ناگت مرغ در خانه
- اگر خرد کن یا غذا ساز ندارید می توانید مواد را جداگانه با چرخگوشت چرخ و با هم مخلوط کنید و ورز دهید تا مواد منسجم شوند.
- ناگت روغن زیادی به خود جذب می کند، پس سعی کنید ناگت ها را با حرارت ملایم و در روغن کم سرخ کنید.
- ضخامت ناگت ها کم باشد تا کامل مغز پخت شوند.
- به جای آرد سوخاری می توانید از نان تست استفاده کنید.