طرز تهیه پیراشکی مرغ با خمیر نانوایی و قارچ ساده و نرم در ماهیتابه و فر
دستور پخت پیراشکی مرغ ساده
پیراشکی مرغ یکی از پیراشکی های بسیار خوشمزه و نرم است که شما می توانید به راحتی به همراه خمیر خانگی تهیه کنید. شما می توانید از خمیر فوری استفاده کنید یا از خمیرمایه استفاده کنید ولی مزایا استفاده از خمیر فوری نیاز نبودن به زمان استراحت برای عمل آمدن خمیر می باشد. مواد میانی پیراشکی مرغ کاملا دلخواه است و شما می توانید از مرغ خرد شده یا پخته شده ریش شده به دلخواه استفاده کنید و داخل تابه سرخ کنید و یا در فر قرار دهید و در انتها با سس دلخواه سرو کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه پیراشکی مرغ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه خمیر
ماست | ۱/۲ لیوان |
جوش شیرین | ۱ ق غذا خوری |
روغن مایع | ۳ ق غذا خوری |
آرد نانوایی | به مقدار لازم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
نمک | به مقدار لازم |
مواد لازم برای مواد میانی
سینه مرغ | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
قارچ | ۵ عدد |
فلفل دلمه | ۱ عدد |
پنیر پیتزا | به مقدار لازم |
نمک، فلفل سیاه، آویشن، پودر سیر، پودر پاپریکا | به مقدار لازم |
طرز تهیه پیراشکی مرغ
مرحله اول: تهیه خمیر
ابتدا باید خمیر را تهیه کنید برای این کار ماست را داخل یک کاسه ریخته و جوش شیرین را به آن اضافه کنید و هم بزنید و برای ۵ دقیقه صبر کنید تا پف دار شود و بعد تخم مرغ و نمک و روغن مایع را اضافه کنید و حسابی هم بزنید سپس باید کم کم شروع به اضافه کردن آرد کنید تا جایی که خمیر جمع شود و بعد خمیر را برای ده دقیقه ورز دهید تا نرم و لطیف شود. به همین راحتی خمیر شما آماده است روی خمیر را بپوشانید تا خشک نشود.
مرحله دوم: تهیه مواد میانی
برای تهیه مواد میانی پیراشکی باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه بدون افزودن روغن کمی تفت دهید تا سبک شود و بعد سینه مرغ خرد شده را اضافه کنید و تف تداده تا رنگ مرغ تغییر کند سپس ادویه ها را اضافه کنید و تفت دهید و در انتها قارچ اسلایس شده و فلفل دلمه ریز شده را اضافه کنید و تفت دهید تا یکدست شود و بعد از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
مرحله سوم: تهیه پیراشکی مرغ
خمیر را به اندازه یک چانه گرد کنید و روی سطح آردپاشی شده باز کنید و از مواد میانی و پنیر پیتزا وسط آن بریزید و خمیر را روی هم بیاورید مانند یک نیم دایره شود و بعد روی پیراشکی ها را به دلخواه زرده و زعفران بزنید و کنجد بپاشید و در سینی فر قرار دهید.
مرحله چهارم: پخت پیراشکی مرغ
برای پخت پیراشکی می توانید آن را در فر قرار دهید و برای ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ بگذارید تا پخته شود یا می توانید داخل تابه روغن ریخته و پیراشکی ها را با حرارت متوسط سرخ کنید تا طلایی شود. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت پیراشکی مرغ
- مواد باید خنک باشد وگرنه خمیر را پاره می کند.
- فر را از قبل حتما برای ۱۰ دقیقه گرم کنید و برای نرم شدن می توانید یک کاسه آب داخل فر قرار دهید.
- می توانید به دلخواه از پنیر ورقه ای یا رنده شده استفاده کنید.