طرز تهیه ترشی خرفه با هویج و سرکه سفید و سیر ساده و راحت در خانه
دستور تهیه ترشی خرفه خانگی
ترشی خرفه یکی از ترشی های بسیار خوشمزه و ساده است که می توانید با سبزی خرفه که یک سبزی فوق العاده مقوی و پر فایده است. خرفه در حقیقت یک گیاه برگی پر آب است که به صورت پخته و هم به شکل خام مورد استفاده قرار می گیرد. اما خرفه برای زنان یک سبزی عالی می باشد در برخی از خانم ها در طول دوره قاعدگی، خونریزی بی از حد دارند خرفه می تواند زمان خونریزی را نیز کوتاه تر کند و برای تقویت عملکرد استخوان ها گزینه خوبی می باشد. امروز در جدول یاب طرز تهیه ترشی خرفه را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
خرفه | ۱ کیلوگرم |
نمک | ۱ ق غذا خوری |
سرکه سفید یا قرمز | ۱ لیوان (برای پخت خرفه) |
هویج | ۲ عدد |
سیر | ۱ بوته بزرگ |
فلفل تند | ۲ عدد |
طرز تهیه ترشی خرفه با هویج
مرحله اول: آماده سازی خرفه
باید سبزی خرفه را تمیز کنید و بشورید و داخل یک قابلمه پر آب کنید و بگذارید روی حرارت و زمانی که به جوش آمد ۱ ق غذا خوری نمک و سرکه را اضافه کنید و خرفه ها را داخل این مخلوط قرار دهید و برای ۱۵ دقیقه بگذارید تا خرفه ها پخته شود و بعد آبکشی کنید و برای ۳ الی ۴ ساعت بگذارید تا کاملا آب خرفه از بین برود یکی از دلیل های کپک زدن این ترشی خشک نشدن کافی خرفه ها می باشد.
مرحله دوم: آماده سازی مواد ترشی
هویج ها را پوست بگیرید و به دلخواه رنده درشت یا ریز بزنید. سیر ها را نیز پوست بگیرید و به صورت حبه ای در بیاورید نیازی نیست سیر خرد شود. فلفل تند را بعد از ششتن خشک کنید و برش بزنید.
مرحله سوم: تهیه ترشی خرفه
در ادامه باید یک شیشه تمیز و عاری از هرگونه چربی بردارید و به صورت لایه ی خرفه، هویج، سیر و فلفل تند بریزید حالا باید ۲ لیوان سرکه سفید و ۱ لیوان آب و ۲ ق غذا چای خوری نمک را باهم مخلوط کنید و هم بزنید حالا باید مخلوط تهیه شده را روی شیشه بریزید و درب شیشه را محکم کنید و در جای خشک کند و برای ۱۰ دروز نگه داری کنید و بعد قابل استفاده می باشد. نوش جان
فوت و فن های دستور تهیه ترشی خرفه
- می توانید به دلخواه از سیاه دانه یا نعنا خشک نیز بین ترشی استفاده کنید.
- می توانید از سرکه سفید یا قرمز یا سرکه سیب خانگی استفاده کنید.
- حتما آبی که در ترشی استفاده می شود باید جوشیده شده و سرد شده باشد.
- به دلخواه می توانید مقدار فلفل و سیر را بیشتر بریزید.