طرز تهیه دونات مرغ سوخاری به روش رستورانی با سیب زمینی مرحله به مرحله

دستور پخت دونات مرغ رستورانی

دونات مرغ یکی از غذا های رستورانی بسیار خوشمزه است که شما می توانید برای مهمانی ها و دورهمی های خود تهیه کنید. شما می توانید دونات مرغ را تهیه کنید و در فریزر قرار دهید و بعد داخل سرخکن بدون روغن یا روغن سرخ کنید. دونات مرغ با سیب زمینی و تخم مرغ و ادویه و پنیر تهیه می شود و چون شبیه به دونات است به این اسم معروف شده است. امروز در جدول یاب طرز تهیه دونات مرغ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

سینه مرغ خام ۴۰۰ گرم
سیب زمینی آبپز ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
جعفری و پیازچه خرد شده ۲ ق غذا خوری
پودر سوخاری ۵۰ گرم معادل ۱/۲ پیمانه
پنیر موزارلا ۳ ق غذا خوری
پودر سوخاری نارنجی به مقدار لازم
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ساده به مقدرا لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه دونات مرغ

مرحله اول: میکس کردن مرغ

ابتدا سینه‌ ی مرغ را خرد کرده و به همراه پیاز و سیر و جعفری و پیازچه را داخل میکسر یا غذاساز ریخته و میکس کنید و سیب‌زمینی و پنیر موزارلا و پودرسوخاری ساده را هم افزوده و میکس کنید و نمک ، فلفل ، زعفران و پاپریکا را هم اضافه کرده و مواد را با هم ترکیب کرده (می‌توانید از چرخ‌ گوشت بجای میکسر استفاده کنید).

مرحله دوم: شکل دادن به مواد

مواد آماده شده را داخل قیف ریخته و روی سطح آردپاشی شده به شکل دایره‌ی میان تهی (دونات) قیف زده و یا دستتان را با کمی روغن مایع چرب کرده و از مواد گوشتی به اندازه‌ی نارنگی کوچک برداشته و در دست گرد کرده و وسط دایره را حفره ایجاد کنید و داخل آرد ساده بغلتانید و در فریزر به مدت ۱ تا ۲ ساعت استراحت دهید تا منجمد شوند.

مرحله سوم: سوخاری کردن دونات مرغ

در ادامه برای سوخاری کردن دونات مرغ باید آن ها را ابتدا داخل تخم‌ مرغ زده شده و سپس داخل پودرسوخاری و دوباره داخل تخم‌ مرغ و سپس داخل پودرسوخاری (بغلتانید می توانید از پودرسوخاری پانکو استفاده کنید).

مرحله چهارم: تهیه دونات مرغ

دوناتهای آماده شده را داخل روغن فراوان و داغ با حرارت ملایم سرخ کنید و یا می توانید با دمای ۱۹۰ در سرخکن بدون روغن قرار دهید.

فوت و فن های دستور پخت دونات مرغ

  1. می‌توانید بجای سینه‌ ی مرغ خام از گوشت مرغ پخته شده و میکس شده برای تهیه‌ ی دونات استفاده کنید که میزان چسبندگی دونات ها کمتر می‌شود و دیگر نیازی به مرحله‌ی فریز کردن دونات ها نیست.
  2. مرحله‌ی آغشته کردن به تخم‌مرغ و پودرسوخاری را می‌توانید یک بار انجام بدید ولی با دوبار خوشرنگ تر و شیک و زیبا تر می‌شود.
  3. می‌توانید دونات ها را تا مرحله‌ ی قبل از سرخ شدن،آماده کنید و داخل ظرف دربسته داخل فریزر نگه‌ دارید و در روز میهمانی یا در مواقع نیاز در روغن سرخ کنید.
‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا