طرز تهیه سجوق گردویی ترکیه ای مقوی و راحت با شیره انگور و نشاسته

دستور پخت سوجوق گردویی

طرز تهیه سجوق

سجوق گردویی یا سوجوق گردویی یکی از دسر های بسیار خوشمزه و زمستانی می باشد که علاوه بر طرز تهیه ساده ی که دارد بسیار مقوی است زیرا با شیره خرما یا انگور تهیه می شود و برای دورهمی و شب نشینی های زمستان گزینه خوبی می باشد. برای تهیه این سجوق از گردو استفاده شده است و این دسر در کشور ترکیه می باشد. امروز در جدول یاب طرز تهیه سجوق گردویی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

شیره خرما یا انگور ۲ فنجان سرخالی (همه ی اندازه ها از فنجان کمر باریک هست)
آب سه فنجان
شکر ۱/۳ فنجان
آرد ۱/۲ فنجان
نشاسته‌ ذرت یا گل ۱/۲ فنجان
ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
مغز گردو ۳۰۰ گرم

طرز تهیه سجوق گردویی

مرحله اول: خیس کردن گردو

گردو را نیم ساعت با آب ولرم خیس کنید بعد آبکش کنید باید موقعی نخ زدن آب روی گردوها نباشه اگه دیدی آب هست با دستمال آبش را بگیرید سوزن را نخ کنید ته آن را گره بزنید (حتما نخ و سوزن تمیز استریل شده باشه) کنار بگذارید.

مرحله دوم: تفت دادن نشاسته

داخل تابه آب آرد و نشاسته رو بریزید خوب هم بزنید گلوله نشه شعله باید ملایم باشه بعد شکر و و پودر ژلاتین رو اضافه کنید هم بزنید بعد شیره انگور را اضافه کنید خوب مخلوط کنید. مدام هم بزنید ته نگیرد و غلظت آن از فرنی یکم باید سفت باشد موقعی هم زدن کشدار باشد و ته تابه دیده شود به غلظت که رسید خاموش کنید.

مرحله سوم: آویزان کردن گردو ها

در ادامه باید گردو ها را داخل مواد بغلتونید یه دقیقه دستتون بمونه بعد بازم آغشته کنید دو سه بار تکرار کنید سوجوق ضخیم شود باید سرعت عمل داشته باشید سریع انجام دهید تا بسته نشود. از جای آویزون کنید دو تا سه روز تو هوای آزاد بماند سفت شود موقعی دست زدن نباید به دستتون بچسبه هوا که بخورد خودش را می گیرید و بعد برش که زدید در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور تهیه سوجوق گردویی

  1. مقدار گردو دلخواه است.
  2. می توانید به مواد کمی گلاب برای عطر بیشتر استفاده کنید.
  3. برای آویزان کردن می توانید نخ را به سینک یا یک چوب لباسی آویزان کنید.
  4. شکر قابل حذف است و می توانید به صورت رژیمی تر این دسر را تهیه کنید.
  5. سجوق گردویی حدود ۴ روز طول می کشد تا خشک شود، شما می توانید این سجوق را آماده کنید و برای مهمانی در یخچال داشته باشید.
‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا