طرز تهیه کوکو بادمجان مجلسی با گوشت و سیب زمینی به صورت قالبی

دستور پخت کوکو بادمجان

طرز تهیه کوکو بادمجان

کوکو بادمجان یکی از کوکو های بسیار خوشمزه و جذاب است که برای مهمانی و مراسمات مختلف این کوکو خوشمزه را به صورت قالبی یا به صورت تکی داخل تابه بریزید و سرخ کنید. کوکو بادمجان را می توانید به همراه نان تازه میل کنید و یا می توانید در کنار برنج و غذا های دیگر به عنوان پیش غذا برای مهمانی ها تهیه کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه کوکو بادمجان را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

بادمجان ۵ عدد
هویج ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
سیر ۱ جبه
تخم مرغ ۵ عدد
سیب زمینی ۳ عدد
نمک،فلفل،زردچوبه،پودرگل محمدی به میزان لازم
چیپس سیب زمینی خانگی و هویج و خلال بادام و پسته و زرشک برای تزیین

طرز تهیه کوکو بادمجان

مرحله اول: آماده سازی مواد

سیب زمینی ها را نگینی ریز خرد کرده و در روغن سرخ کرده و در صافی بریزید تا روغن اضافی گرفته شود. بادمجان ها را نگینی ریز خرد کرده و به مدت نیم ساعت در آب نمک قرار دهید تا تلخی بادمجان ها گرفته شود و سپس شسته و لای پارچه خشک کرده و در کمی روغن تفت دهید و سپس در صافی میریزیم تا روغن اضافی آن گرفته شود.

مرحله دوم: تفت دادن پیاز و گوشت

هویج ها را نگینی ریز خرد کرده و پخته و در کمی روغن تفت دهید و در صافی بریزید. پیاز را نگینی ریز خرد کرده و تفت داده و گوشت چرخکرده را افزوده و تفت داده و یک حبه سیر رنده شده را افزوده و نمک و فلفل و زردچوبه و نصف ق چ پودر گل محمدی و نصف ق چ دارچین پاشیده و تفت داده و یک قاشق چایخوری رب گوجه افزوده و تفت داده به همراه همه ی مواد تفت داده شده که در صافی ریخته بودید و روغن اضافی آن کشیده شده ، در یک کاسه ی بزرگ بریزید.

مرحله سوم: تهیه کوکو بادمجان

تخم مرغ ها و نمک و فلفل و نصف ق چ پودرگل محمدی و دارچین را روی مواد ریخته و همه را با هم ترکیب کرده و داخل ماهیتابه که خیلی کم چرب کنید ریخته و‌ سطح کوکو را صاف کرده و چیپس خونگی سیب زمینی را روی سطح کوکو پاشیده و زرشک و خلال پسته و بادام به دلخواه روی سطح کوکو پاشیده و با دمکنی در ماهیتابه را بسته و حرارت را بسیار ملایم کنید تا زیر کوکو پخته و طلایی شود.

فوت و فن های دستور پخت کوکو بادمجان

  1. چون تمام مواد و سبزیجات در روغن تفت خورده‌اند ،نیازی به چرب کردن بیش از حد ماهیتابه در آخرین مرحله نیست.چون سبزیجات به اندازه ی کافی در روغن تفت خورده اند.
  2. در صورت تمایل می توانید مواد کوکو را داخل قالب چرب شده ریخته و با فویل پوشانده و با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد به مدت تقریبی ۳۵ دقیقه بپزید تا پخته و طلایی شود.
‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا