طرز تهیه دمپختک گوجه با مرغ و سیب زمینی خیلی خوشمزه و لذیذ
دستور پخت دمپخت گوجه با مرغ
دمپختک گوجه با مرغ یا دمپخت گوجه با مرغ یکی از پلو های بسیار خوشمزه و ساده است که می توانید با مرغ تهیه کنید. در اضافه کردن مرغ شما می توانید از مرغ پخته و ریش شده استفاده کنید و یا می توانید برای سهولت در کار مرغ را به صورت نگینی خرد کنید و با مواد تفت دهید. در تهیه این دمی باید از برنج ایرانی معطر استفاده کنید تا عطر و بوی خوبی داشته باشد و مقدار آب را زیاد نریزید وگرنه دمی شل می شود. امروز در جدول یاب طرز تهیه دمپختک گوجه را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
برنج | ۲ پیمانه |
سینه مرغ | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
سیب زمینی | ۱ عدد |
رب | ۱ ق غذا خوری |
گوجه فرنگی | ۳ عدد |
زعفران | به مقدار دلخواه |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه دمپختک گوجه با مرغ
مرحله اول: آماده سازی
ابتدا باید برنج را با کمی نمک و آب خیس کنید چون قرار است پلو را به صورت دمی تهیه کنید مقدار نمک را خیلی کم بریزید. گوجه فرنگی ها را بشورید و با کمک رنده یا گوشتکوب برقی بزنید تا میکس و پوره شود. سینه مرغ را بدون استخوان کنید و به صورت مکعبی خرد کنید.
مرحله دوم: تفت دادن مرغ
در ادامه باید داخل قابلمه مورد نظر که می خواهید دمی را تهیه کنید پیاز خرد شده و نگینی شده را اضافه کنید و به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید و بعد تکه های مرغ خرد شده را اضافه کنید و کمی زعفران و نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.
مرحله سوم: افزودن سیب زمینی
در ادامه باید سیب زمینی پوست کنده و نگینی شده را اضافه کنید و تفت دهید تا مواد کمی نرم شود و بعد رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و در انتها پوره گوجه را اضافه کنید و هم بزنید تا آب اضافه مواد کم کم کشیده شود.
مرحله چهارم: تهیه دمپختک گوجه با مرغ
آب برنج خیس خورده را دور بریزید و برنج را داخل قابلمه بریزید و کمی آب اضافه کنید و بگذارید تا بجوش بیاید و کم کم نرم شود اگر آب برنج کشیده شد ولی برنج هنوز دان بود می توانید کمی آب اضافه کنید و بعد از اتمام آب پلو را به سمت وسط قابلمه بیاورید و دمکنی قرار دهید و بگذارید تا برای ۳۰ دقیقه دم بکشد. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت دمپختک گوجه با مرغ
- می توانید در انتها از کمی کره یا روغن محلی استفاده کنید.
- می توانید کمی زعفران دم کرده به دمی برای عطر و رنگ بیشتر استفاده کنید.
- می توانید مرغ را با پیاز و سیر و ادویه پخته و بعد ریش ریش کنید و در انتها به مواد اضافه کنید.