طرز تهیه دمپختک گوجه با مرغ و سیب زمینی خیلی خوشمزه و لذیذ

دستور پخت دمپخت گوجه با مرغ

 طرز تهیه دمپختک گوجه با مرغ

دمپختک گوجه با مرغ یا دمپخت گوجه با مرغ یکی از پلو های بسیار خوشمزه و ساده است که می توانید با مرغ تهیه کنید. در اضافه کردن مرغ شما می توانید از مرغ پخته و ریش شده استفاده کنید و یا می توانید برای سهولت در کار مرغ را به صورت نگینی خرد کنید و با مواد تفت دهید. در تهیه این دمی باید از برنج ایرانی معطر استفاده کنید تا عطر و بوی خوبی داشته باشد و مقدار آب را زیاد نریزید وگرنه دمی شل می شود. امروز در جدول یاب طرز تهیه دمپختک گوجه را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

برنج ۲ پیمانه
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
سیب زمینی ۱ عدد
رب ۱ ق غذا خوری
گوجه فرنگی ۳ عدد
زعفران به مقدار دلخواه
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه دمپختک گوجه با مرغ

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا باید برنج را با کمی نمک و آب خیس کنید چون قرار است پلو را به صورت دمی تهیه کنید مقدار نمک را خیلی کم بریزید. گوجه فرنگی ها را بشورید و با کمک رنده یا گوشتکوب برقی بزنید تا میکس و پوره شود. سینه مرغ را بدون استخوان کنید و به صورت مکعبی خرد کنید.

مرحله دوم: تفت دادن مرغ

در ادامه باید داخل قابلمه مورد نظر که می خواهید دمی را تهیه کنید پیاز خرد شده و نگینی شده را اضافه کنید و به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید و بعد تکه های مرغ خرد شده را اضافه کنید و کمی زعفران و نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.

مرحله سوم: افزودن سیب زمینی

در ادامه باید سیب زمینی پوست کنده و نگینی شده را اضافه کنید و تفت دهید تا مواد کمی نرم شود و بعد رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و در انتها پوره گوجه را اضافه کنید و هم بزنید تا آب اضافه مواد کم کم کشیده شود.

مرحله چهارم: تهیه دمپختک گوجه با مرغ

آب برنج خیس خورده را دور بریزید و برنج را داخل قابلمه بریزید و کمی آب اضافه کنید و بگذارید تا بجوش بیاید و کم کم نرم شود اگر آب برنج کشیده شد ولی برنج هنوز دان بود می توانید کمی آب اضافه کنید و بعد از اتمام آب پلو را به سمت وسط قابلمه بیاورید و دمکنی قرار دهید و بگذارید تا برای ۳۰ دقیقه دم بکشد. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت دمپختک گوجه با مرغ

  1. می توانید در انتها از کمی کره یا روغن محلی استفاده کنید.
  2. می توانید کمی زعفران دم کرده به دمی برای عطر و رنگ بیشتر استفاده کنید.
  3. می توانید مرغ را با پیاز و سیر و ادویه پخته و بعد ریش ریش کنید و در انتها به مواد اضافه کنید.

 

‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا