طرز تهیه مرغ پرتقالی مجلسی و خوشمزه با زعفران گام به گام
دستور پخت مرغ پرتقالی
مرغ پرتقالی یکی از خورشت های بسیار خوشمزه و ساده است که می توانید با آب پرتقال تازه تهیه کنید. شما می توانید از ران یا سینه مرغ برای تهیه این خورشت استفاده کنید. این خورشت خوشمزه می توانید با آب پرتقال شرکتی نیز این غذا را تهیه کنید ولی حتما بدون شکر باشد. امروز در جدول یاب طرز تهیه مرغ پرتقالی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
مرغ | ۳ تکه (به ذائقه خودتون ران یا سینه مرغ) |
پیاز | ۱ عدد |
آب پرتقال | ۲ الی ۲.۵ لیوان |
عسل | ۱ ق غذا خوری |
زعفران غلیظ | ۵ ق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه،پاپریکا،برگ بو و چوب دارچین | به مقدار لازم |
زرشک و خلال پسته | به دلخواه |
طرز تهیه مرغ پرتقالی
مرحله اول: آماده سازی پرتقال
ابتدا باید تکه های مرغ را داخل یک ظرف قرار دهید و به همراه زعفران غلیظ حسابی مزه دار کنید و برای ۲ ساعت بهتر است این مخلوط در یخچال باشد و بعد داخل تابه روغن ریخته و تکه های مرغ را حسابی سرخ کنید تا طلایی و خوشرنگ شود.
مرحله دوم: تفت دادن پیاز
پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل همان تابه که مرغ ها را سرخ کردید بریزید و خوب تفت دهید تا سبک و کمی نرم شود سپس مرغ های که سرخ کردید را به همراه ادویه های گفته شده در مواد لازم را نیز اضافه کنید.
مرحله سوم: افزودن آب پرتقال
در ادامه پرتقال ها را از وسط به دو نیم کنید و با دست آب پرتقال را بگیرید برای خوشمزه تر شدن می توانید از پرتقال خونی نیز استفاده کنید و بعد به همراه عسل خوب مخلوط کنید و روی مرغ ها بریزید سپس برگ بو و دارچین را نیز اضافه کنید و هم بزنید درب قابلمه را قرار دهید و بگذارید تا مرغ پخته شود.
مرحله چهارم: تهیه مرغ پرتقالی
وقتی مرغ در حال پخت است داخل یک تابه دیگر کره را ریخته و زرشک و خلال از قبل خیس خورده را اضافه کنید و هم بزنید تا پفکی شود و زمانی که برنج دم کشید و سس پرتقالی غلیظ شد روی پلو ریخته و با مرغ سرو کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت مرغ پرتقالی
- اگر از اب پرتقال شرکتی استفاده می کنید عسل رو حذف کنید.
- برای تعادل در طعم و مزه می توانید از آلو نیز استفاده کنید.
- می توانید برای گرفتن بوی زهم مرغ از شب قبل داخل مخلوط آب و نمک قرار دهید و بعد بشورید با زعفران طعم دار کنید.
- اگر دوست دارید از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید نصف از آب پرتقال طبیعی و نصف از آب پرتقال صنعتی استفاده کنید.
- اگر آب پرتقال طبیعی استفاده می کنید همون لحظه آب پرتقال را بگیرید چون از خیلی قبل تر بگیرید تلخ می شود.