طرز تهیه سس مایونز خانگی کم چرب و عالی و سفت بدون تخم مرغ

دستور تهیه سس مایونز در خانه

طرز تهیه سس مایونز

سس مایونز یکی از سس های بسیار پرکاربرد است که شما می توانید در خانه خیلی راحت تهیه کنید. بهترین روش تهیه سس مایونز در خانه با گوشتکوب برقی می باشد که احتمال بریدن آن صفر است و اگر ندارید می توانید از غذاساز یا مخلوط کن نیز استفاده کنید. سس مایونز با تخم مرغ تهیه می شود ولی ایم بار می خواهیم بدون تخم مرغ را به شما یاد دهیم که فوق العاده ساده و راحت است و برای سرو انواع سالاد ها می توانید استفاده کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه سس مایونز را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

شیر ۳/۴ لیوان
روغن مایع یا زیتون ۱ لیوان + ۱/۴ لیوان دسته دار فرانسوی
نمک ۱ ق چای خوری
شکر ۱ ق چای خوری
سس خردل ۱.۵ ق غذا خوری
آبلیمو چند ق غذا خوری

طرز تهیه سس مایونز

مرحله اول: مخلوط کردن مواد

ابتدا باید داخل مخزن گوشتکوب برقی یا غذاساز باید شیر و شکر و نمک و سس خردل را بریزید و با گوشتکوب برقی برای چند ثانیه مواد را هم بزنید تا مواد مخلوط شود.

مرحله دوم: افزودن روغن مایع

در ادامه روغن مایع را اضافه کنید و گوشتکوب برقی را داخل ظرف قرار دهید و چند ثانیه اول اصلا تکان ندهید و در جای ثابت دستگاه را روشن کنید و بعد از این که مخلوط سفید رنگ شد و کاملا غلظت گرفت کمی بالا و پایین کنید و آبلیموترش تازه را اضافه کنید.

مرحله سوم: تهیه سس مایونز بدون تخم مرغ

در ادامه چند ثانیه آبلیمو را نیز هم بزنید و به همین راحتی سس مایونز بدون تخم مرغ تهیه شده و می توانید برای تهیه انواع سالاد ها استفاده کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت سس مایونز

  1. دقت کنید آبلیمو را باید در آخر بزنید وگرنه بریده می شود و از آبلیمو صنعتی اصلا استفاده نکنید.
  2. گوشتکوب برقی را زیاد تکان ندهید و زمانی که غلیظ شد گوشتکوب را بالا و پایین کنید.
  3. اگر از مخلوط کن استفاده می کنید روغن را به صورت قطره ی بریزید و یک باره اضافه نکنید.
  4. وقتی مواد داخل یخچال برود سرد و غلیظ تر می شود.
  5. مقدار نمک سلیقه ای است و تست کنید و اگر نیاز بود بیشتر استفاده کنید.
  6. سس خردل اگر ندارید مهم نیست برای طعم بهتر استفاده می کنید و خوشمزه تر می شود.
  7. با همین مواد یه سس غلیظ و براق درست مثل بازاری درست می شود ولی اگه یک درصد موادتو‌ن کمی شل بود می توانید ۱ ق غ پنیر خامه ای بهش اضافه کنید که معمولا لازم‌ نمی شود.
‫۰/۵ (۰ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا