طرز تهیه خامه قنادی با پودر خامه و شیر بدون خامه صبحانه + نکات مهم

دستور تهیه خامه قنادی با پودر خامه

طرز تهیه خامه قنادی با پودر خامه

خامه قنادی با پودر خامه یکی از روش های بسیار ساده برای تهیه یک خامه قنادی خانگی می باشد که طعم و مزه خوبی دارد و اصلا شل نمی شود و می توانید برای کارو کیک نیز استفاده کنید زیرا انجسام خیلی خوبی دارد. شما می توانید پودر خامه را از لوازم قنادی ها تهیه کنید و مارک ترکیه ی dr.oetker بسیار خوش طعم است و شما می توانید از این خامه برای تزیین انواع کیک و کاپ کیک و دسر استفاده کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه خامه قنادی با پودر خامه را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

شیر ۳۰۰ میلی لیتر
پودر خامه ۱۰۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
وانیل ۱ ق چای خوری

طرز تهیه خامه قنادی با پودر خامه

مرحله اول: مخلوط کردن مواد

ابتدا پره های همزن برقی را در فریزر قرار دهید تا سرد و خنک باشد. سپس داخل یک کاسه استیل یا پلاستیکی پودر خامه و پودر قند و وانیل را باهم مخلوط کنید و هم بزنید و شیر سرد را اضافه کنید.

مرحله دوم: هم زدن

در ادامه همزدن مواد را باید شروع کنید برای فرم گرفتن خوب خامه قنادی با پودر خامه باید ۱۰ الی ۱۵ دقیقه مواد را هم بزنید ابتدا مواد شل است و کم کم شروع به فرم گرفتن می کند و بعد از این که رد همزن برقی داخل مواد باقی ماند و ظرف را برعکس کردید و بیرون نریختن یعنی خامه قنادی به خوبی فرم گرفته است.

مرحله سوم: تهیه خامه قنادی با پودر خامه

در ادامه باید خامه را داخل قیف بریزید و برای تزیین استفاده کنید و هر موقع که احساس کردید شل شده برای ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود. نوش جان

فوت و فن های دستور تهیه خامه قنادی با پودر خامه

  1. می توانید بعد از فرم گرفتن پودر کاکائو یا نسکافه بزنید تا خامه کاکائویی داشته باشید.
  2. می توانید از رنگ خوراکی برای رنگی کردن خامه استفاده کنید ولی اگر رنگ خوراکی ریختید و مواد کمی شل شد برای ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
  3. می توانید از انواع اسانس های آماده برای طعم دار کردن خامه استفاده کنید.
  4. برای فرم دهی بهتر می توانید زیر ظرفتون کاسه یخ قرار دهید.
  5. برای رنگ کردن خامه قنادی از رنگ خوراکی ژله ای استفاده کنید.
  6. حتما باید پره و کاسه همزن برقی کاملا تمیز باشد و اگر کمی هر دو چرب باشد خامه فرم نمی گیرد.
  7. وقتی رنگ خامه مات شد و جای پره همزن برقی ماند خامه به اطراف پرت شد یعنی فرم گرفته است.
‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا