طرز تهیه زرشک پلو با مرغ سرخ شده مجلسی و ساده به سبک پسران کریم
دستور پخت زرشک پلو با مرغ سرخ شده
زرشک پلو با مرغ سرخ شده یکی از روش های تهیه یک زرشک پلوی خوشمزه می باشد. چون خیلی ها دوست ندارند مرغ فقط آبپز باشد و سرخ شده دوست دارند این دستور به سبک پسران کریم می باشد و شما نباید آب زیادی داخل مواد بریزید و بیشتر با پیاز پخته می شود. اگر می خواهید یک میزبانی مجلسی و عالی داشته باشید این مرغ را یک بار تست کنید. امروز در جدول یاب در بخش آشپزی طرز تهیه زرشک پلو با مرغ سرخ شده را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
پیاز | ۴ عدد |
سیر | ۴ حبه |
مرغ | ۳ تکه |
فلفل دلمه | ۱ عدد |
زعفران دم شده | ۴ ق غذا خوری |
فلفل سیاه | ۱/۲ ق چای خوری |
پودر سیر | ۱ ق چای خوری |
زردچوبه | ۱ ق چای خوری |
نمک | به مقدار لازم |
مواد لازم برای تهیه سس
رب گوجه فرنگی | ۱.۵ ق غذا خوری |
آب | ۱ فنجان |
روغن مایع | ۱ ق غذا خوری |
زرشک | به مقدار لازم |
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ سرخ شده
مرحله اول: آماده سازی
پیاز ها را پوست بگیرید و خلالی ریز پوست بگیرید. سیر ها را نیز پوست بگیرید و نگینی یا به صورت درسته حبه ای در بیاورید. فلفل دلمه را نیز بشورید و نگینی ریز خرد کنید. می توانید مرغ ها را از شب قبل داخل آب و نمک قرار دهید و بعد بشورید این کار باعث گرفتن بوی زهم مرغ می شود.
مرحله دوم: مخلوط کردن مواد
کف قابلمه مورد نظر روغن ریخته و نیمی از پیاز ها و سیر ها را بریزید و مرغ ها را روی آن قرار دهید و بعد ادویه های گفته شده را به همراه زعفران دم کرده بریزید و فلفل دلمه را نیز بریزید و درب قابلمه را قرار دهید و بگذارید بدون افزودن آب با پیاز پخته شود.
مرحله سوم: تهیه سس
داخل یک تایه دیگر روغن ریخته و رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و بعد آب را اضافه کنید و هم بزنید تا سس رنگ باز کند و روی مرغ بریزید و بگذارید تا با سس نیز پخته شود.
مرحله چهارم: تهیه زرشک پلو با مرغ سرخ شده
مرغ ها را از تابه خارج کنید و داخل یک تابه با کمی کره یا روغن سرخ کنید و به سس مجدد اضافه کنید. زرشک را با کره و شکر داخل یک تابه تفت دهید تا پفکی شود وقتی برنج دم کشید زرشک را روی آن بریزید و به همراه مرغ سرخ شده سرو کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت زرشک پلو با مرغ سرخ شده
- می توانید یک مقدار هویج جدا آبپز کنید.
- برای مخلفات می توانید از زرشک و خلال پسته و بادام و خلال پرتفال تفت داده نیز استفاده کنید تا پلوی شما مجلسی تر شود.
- می توانید یک چوب دارچین داخل مرغ قرار دهید و بعد از پخت از آب مرغ خارج کنید.