طرز تهیه ته دیگ آردی زعفرانی برای انواع پلو ها به روش ساده

دستور پخت ته دیگ آردی

طرز تهیه ته دیگ آردی

ته دیگ آردی یکی از خوشمزه ترین ته دیگ ها می باشد که می توانید بجای سیب زمینی این ته دیگ خوشمزه را تهیه کنید. این ته دیگ آردی بسیار ترد و مچلسی می باشد و برای انواع پلو ها می توانید این ته دیگ را تهیه کنید و حتما باید برنج را آبکش کنید و این ته دیگ زعفرانی را تهیه کنید البته می توانید از زردچوبه نیز بجای زعفران استفاده کنید. اصلا این ته دیگ طعم و مزه آرد را ندارد و خیلی طعم خوبی دارد.، پس اگر می خواهید ته دیگ تهیه کنید و سیب زمینی یا نان در دسترس ندارید دست به کار شوید این ته دیگ جدید را تست کنید.امروز در جدول یاب طرز تهیه ته دیگ آردی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

آرد سفید ۲ ق غذا خوری
آب ۳/۴ لیوان
روغن مایع ۱ ق غذا خوری
نمک به مقدار لازم
زردچوبه یا زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه ته دیگ آردی

مرحله اول: مخلوط کردن مواد

ابتدا باید برنج مورد نظر را بعد از جوشاندن آبکش کنید. در ادامه آرد سفید را به همراه آب و نمک و زعفران دم کرده خوب مخلوط کنید و هم بزنید تا گلوله های آرد باز شود، دقت کنید می توانید از زردچوبه برای زرد شدن استفاده کنید یا از زعفران دم کرده استفاده کنید.

مرحله دوم: افزودن به قابلمه

در ادامه داخل قابلمه مورد نظر که می خواهید برنج را تهیه کنید باید روغن بریزید و مواد را بریزید و اجازه بدهید تا خودش را بگیرید و کمی برشته شود.

مرحله سوم: تهیه ته دیگ آردی

در ادامه باید برنج آبکش شده را روی ته دیگ بریزید و روی برنج را با کفگیر صاف کنید و برنج را دم بگذارید و بعد از دم کشیدن داخل دیس مورد نظر بگشید و از یک ته دیگ ترد و خوشمزه لذت ببرید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت ته دیگ آردی

  1. وقتی ته دیگ حالت بادکنکی گرفت برنج را بریزید وگرنه خمیر می شود.
  2. می توانید به دلخواه کمی کنجد نیز بریزید.
  3. از روغن سرخ کردنی برای تهیه این غذا استفاده کنید.
  4. این میازن برای یک قابلمه سایز ۲۰ مناسب است و اگر قابلمه شما بزرگتر دارید می توانید نسبت مواد را افزایش دهید.
  5. غلظت مواد باید مقل ماست رقیق باشد.
‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا