طرز تهیه براونی شکلاتی با پودر کاکائو با بافتی عالی به روش قنادی
دستور پخت براونی
براونی یک نوع شیرینی تخت و چهار گوشه می باشد که اگر بخواهید طبقه بندی کنید این براونی مابین کیک و بیسکویت قرار دارد. این شیرینی خوشمزه در اواخر قرن ۱۹ در ایالات متحده آمریکا به وجود آمده است و در نیمه اول قرن ۲۰ در کشور آمریکا و کانادا محبوب شده است و شما می توانید این کیک را برای عصرانه و دورهمی این کیک را تهیه کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه براونی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
کره | ۱۴۰ گرم |
شکلات | ۱۴۰ گرم |
آرد | ۱۴۰ گرم |
پودرکاکائو | ۲۰ گرم |
شکر سفید | ۱۱۰ گرم |
شکر قهوه ای | ۹۰ گرم |
وانیل | ۱/۴ ق چای خوری |
تخم مرغ | ۳ عدد |
طرز تهیه براونی
مرحله اول: آماده سازی
کره و شکلات را روی حرارت ملایم یا به روش بنماری ذوب کنید. شکر سفید و شکر قهوه ای را داخل کاسه ریخته و کره و شکلات ذوب شده را افزوده و با همزن دستی یا برقی ۲۰ ثانیه بزنید و در حین هم زدن دورگیری کنید تا بوی کره گرفته شود و حسابی حجیم شود.
مرحله دوم: افزودن تخم مرغ
تخممرغ ها را یکی یکی افزوده و هر کدام را ۱۰ ثانیه هم بزنید و دورگیری کنید تا تخم مرغ ها حسابی هم بخورد.
مرحله سوم: تهیه مایه براونی
وانیل و پودر کاکائوی الک شده و آرد الک شده را افزوده و درحد ترکیب شدن هم بزنید تا گلوله های آرد باز شود.
مرحله چهارم: پخت براونی
قالب ۲۰ سانتی را کاغذ روغنی انداخته به شکلی که کف و دیواره ها را بپوشاند و مایه ی براونی را داخل قالب ریخته و قالب را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه ی سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار میدهیم تا بپزد. پس از پخت و خنک شدن، از قالب خارج کرده و به دلخواه برش زده و تزیین کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت براونی
- بعد پخت کیک را از قالب خارج و کاغذ روغنی را جدا کنید و با گاناش و شکلات چیپسی تزئین کنید.
- اگر دمای فرتون تنظیم باشد، پخت بیشتر از سی دقیقه نباید باشد چون براونی خشک می شود.
- هر چقدر از پودر کاکائو مرغوب تر استفاده کنید رنگ براونی تیره تر می شود.
- از آرد قنادی استفاده کنید.
- برای پخت در فر برقی و توستر ۱۵۵ درجه تنظیم کنید.