طرز تهیه ذرت مکزیکی + میزان کالری وخواص آن
فرزانه سمندر ، اختصاصی جدول یاب
ذرت از نظر طب سنتی سرد و خشک می باشد که در مدل های مختلف سرو می شود که یک نوع آن و ظاهراً بهترین آن بخارپز کردن است.
شیوه بخارپز شده آن مدتی است که در کشور ما رواج پیدا کرده و طرفداران زیادی دارد ، به علت طبخ مشابه آن با طبخ در کشور مکزیک به آن ذرت مکزیکی می گویند.
ذرت مکزیکی با توجه به ارزش غذایی بالایی که دارد می تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل محسوب شود و یا یک میان وعده مقوی برای ورزشکاران و کودکان است.
ذرت به تنهایی سرشار از ویتامین های گروه A,B,C و املاح معدنی کلسیم ، پتاسیم ، فسفر و آهن بوده و قسمت بسیارش را نشاسته تشکیل می دهد.
کالری ای که در ۱۰۰ گرم ذرت است چیزی حدود ۳۰۰ کالری می شود اما چون با کره و پنیر پیتزا سرو می شود بیشتر از ۷۰۰ کیلو کالری انرژی دارد، پس در مصرف آن باید محتاط بود.
مواد تشکیل دهنده ذرت مکزیکی:
کره ۱۰ گرم
ذرت ۳۰۰ گرم
قارچ ۴ عدد معمولی
آب ۱/۲ استکان
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
آویشن ۱ قاشق غذاخوری
سس مایونز سفید ۲ قاشق غذاخوری
سس مایونز سفید چیلی ( تند) ۳ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۱/۲ لیوان
( مقدار پنیر را بسته به ذائقه می توانید کم کنید)
طرز تهیه:
یک کره ۱۰ گرمی را در تابه روی حرارت ملایم گذاشته تا به آرامی ذوب شود سپس ذرت ها را درون تابه ریخته . قارچ ها را که به صورت نگینی خورد کردیم با ذرت ها مخلوط می کنیم و مقدار آب گفته شده را به آن اضافه می کنیم و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با در بسته می گذاریم تا ذرت ها و قارچ ها بخارپز شوند.
بعد از این مدت آب درون تابه حسابی تبخیر شده و نوبت به افزودن نمک و فلفل و یک قلشق سرپر آویشن می رسد و کاملا مواد را هم می زنیم تا مزه دار شود ، حال حرارت را خاموش کرده و بلافاصله سس ها را به آن اضافه می کنیم. نصف پنیر را در ظرف دیگری ریخته و بعد مواد ذرت مکزیکی را به آن اضافه کرده و بقیه پنیر را روی آن می ریزیم تا با حرارت مواد پنیرها آب شوند.
حالا آماده سرو می باشد.