طرز تهیه کیک سیب و دارچین با طعم عالی و پف زیاد بدون همزن و فر گام به گام
دستور تهیه کیک سیب و دارچین در قابلمه
کیک سیب و دارچین یک کیک عالی و بسیار خوشمزه است که معمولا همراه گردو پخته می شود و به دلیل وجود دارچین در آن عطر بینظیری دارد. کیک سیب و دارچین را می توانید با مواد در دسترس به راحتی در منزل تهیه و در وعده صبحانه یا عصرانه، همچنین برای دورهمی های خود از این کیک جذاب استفاده کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه کیک سیب و دارچین را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک سیب و دارچین
- آرد ۲ لیوان
- شکر ۱ لیوان
- شیر ۱ لیوان
- تخم مرغ ۴ عدد
- کره ۱۰۰ گرم
- روغن مایع به مقدار لازم
- وانیل نصف قاشق مربا خوری
- بکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
مواد لازم برای مواد میانی کیک
- سیب ۳ عدد
- آب لیمو ترش به مقدار لازم
- آرد ۱ قاشق غذا خوری
- دارچین ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه کیک سیب و دارچین خوشمزه با پف زیاد
مرحله اول: درست کردن مواد میانی
سیب ها را تمیز با آب بشویید، چوب و پوست سیب را بگیرید و بعد سیب را از وسط برش بزنید و هسته ها را خارج کنید. سیب ها را روی سطح کار قرار دهید و به صورت نگینی خرد کنید. بعد از خرد کردن، سیب ها را داخل یک کاسه بریزید، کمی آب لیمو ترش روی سیب ها بچکانید و سیب ها را به آب لیمو ترش آغشته کنید تا رنگ آن ها سیاه نشود. بعد ۱ قاشق غذا خوری آرد را به سیب ها اضافه و زیر و رو کنید. در نهایت ۱ قاشق غذا خوری دارچین را هم اضافه و به خوبی مخلوط کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم: مخلوط کردن تخم مرغ با شکر و وانیل
داخل یک کاسه تخم مرغ ها را بشکنید، نصف قاشق مربا خوری وانیل را به همراه یک لیوان شکر به تخم مرغ ها اضافه و با همزن مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید و هم بزنید تا کرمی و کشدار شود.
مرحله سوم: اضافه کردن مخلوط کره و روغن و شیر
در این مرحله روی کره که داخل لیوان ریخته بودید و ذوب شده است، روغن می ریزیم تا لیوان پر شود و مخلوط کره و روغن را به مواد تخم مرغی اضافه و بعد از کمی هم زدن ۱ لیوان شیر را اضافه و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.
مرحله چهارم: اضافه کردن آرد و بکینگ پودر
۲ لیوان آرد را با ۱ قاشق غذا خوری بکینگ پودر مخلوط و الک کنید، مخلوط آرد و بکینگ پودر را به مواد اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید. بعد همزن را خاموش و کنار بگذارید و مواد را با لیسک هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
مرحله پنجم: پخت کیک در فر
قالب کیک را با مقداری کره چرب و آردپاشی کنید، بعد قالب را برگردانید و چند ضربه بزنید تا آرد اضافی خارج شود. نصف مواد کیک را داخل قالب بریزید و با لیسک صاف و مخلوط سیب و دارچین را روی مواد کیک پخش کنید. سپس نصف دیگر مواد کیک را بریزید و کیک را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا کیک پخته شود. بعد از پخت، کیک را از فر خارج و در اندازه های دلخواه برش دهید و با پودر پسته و نارگیل تزئین و نوش جان کنید.
مرحله ششم: پخت کیک در قابلمه
قابلمه مناسبی آماده و نصف مواد کیک را داخل قابلمه بریزید، بعد مواد میانی را روی مواد کیک پخش کنید و بقیه مایه کیک را روی مخلوط سیب و دارچین بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا بعد از حدود یک ساعت کیک با حرارت ملایم پخته شود.
نکات کلیدی برای تهیه کیک سیب و دارچین با فر و بدون فر در قابلمه
- ترکیب تخم مرغ و شکر و وانیل را حسابی با همزن بزنید زیرا در پف کیک خیلی تاثیر دارد.
- حتما دمکنی بگذارید و در ۴۵ دقیقه اول درب قابلمه را برندارید تا پف آن نخوابد.
- شعله پخش کن را از ده دقیقه قبل روی شعله قرار دهید تا داغ شود.
- پخت کیک داخل فر ممکن است بیش از ۴۵ دقیقه طول بکشد و اجازه دهید مدت بیشتری بماند تا خوب پخته شود.