طرز تهیه کیک سیب و دارچین با طعم عالی و پف زیاد بدون همزن و فر گام به گام

دستور تهیه کیک سیب و دارچین در قابلمه

طرز تهیه کیک سیب و دارچین

کیک سیب و دارچین یک کیک عالی و بسیار خوشمزه است که معمولا همراه گردو پخته می شود و به دلیل وجود دارچین در آن عطر بی‌نظیری دارد. کیک سیب و دارچین را می توانید با مواد در دسترس به راحتی در منزل تهیه و در وعده صبحانه یا عصرانه، همچنین برای دورهمی های خود از این کیک جذاب استفاده کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه کیک سیب و دارچین را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک سیب و دارچین

  • آرد ۲ لیوان
  • شکر ۱ لیوان
  • شیر ۱ لیوان
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • کره ۱۰۰ گرم
  • روغن مایع به مقدار لازم
  • وانیل نصف قاشق مربا خوری
  • بکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری

مواد لازم برای مواد میانی کیک

  • سیب ۳ عدد
  • آب لیمو ترش به مقدار لازم
  • آرد ۱ قاشق غذا خوری
  • دارچین ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه کیک سیب و دارچین خوشمزه با پف زیاد

مرحله اول: درست کردن مواد میانی

سیب ها را تمیز با آب بشویید، چوب و پوست سیب را بگیرید و بعد سیب را از وسط برش بزنید و هسته ها را خارج کنید. سیب ها را روی سطح کار قرار دهید و به صورت نگینی خرد کنید. بعد از خرد کردن، سیب ها را داخل یک کاسه بریزید، کمی آب لیمو ترش روی سیب ها بچکانید و سیب ها را به آب لیمو ترش آغشته کنید تا رنگ آن ها سیاه نشود. بعد ۱ قاشق غذا خوری آرد را به سیب ها اضافه و زیر و رو کنید. در نهایت ۱ قاشق غذا خوری دارچین را هم اضافه و به خوبی مخلوط کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم: مخلوط کردن تخم مرغ با شکر و وانیل

داخل یک کاسه تخم مرغ ها را بشکنید، نصف قاشق مربا خوری وانیل را به همراه یک لیوان شکر به تخم مرغ ها اضافه و با همزن مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید و هم بزنید تا کرمی و کشدار شود.

مرحله سوم: اضافه کردن مخلوط کره و روغن و شیر

در این مرحله روی کره که داخل لیوان ریخته بودید و ذوب شده است، روغن می ریزیم تا لیوان پر شود و مخلوط کره و روغن را به مواد تخم مرغی اضافه و بعد از کمی هم زدن ۱ لیوان شیر را اضافه و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.

مرحله چهارم: اضافه کردن آرد و بکینگ پودر

۲ لیوان آرد را با ۱ قاشق غذا خوری بکینگ پودر مخلوط و الک کنید، مخلوط آرد و بکینگ پودر را به مواد اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید. بعد همزن را خاموش و کنار بگذارید و مواد را با لیسک هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

مرحله پنجم: پخت کیک در فر

قالب کیک را با مقداری کره چرب و آردپاشی کنید، بعد قالب را برگردانید و چند ضربه بزنید تا آرد اضافی خارج شود. نصف مواد کیک را داخل قالب بریزید و با لیسک صاف و مخلوط سیب و دارچین را روی مواد کیک پخش کنید. سپس نصف دیگر مواد کیک را بریزید و کیک را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا کیک پخته شود. بعد از پخت، کیک را از فر خارج و در اندازه های دلخواه برش دهید و با پودر پسته و نارگیل تزئین و نوش جان کنید.

مرحله ششم: پخت کیک در قابلمه

قابلمه مناسبی آماده و نصف مواد کیک را داخل قابلمه بریزید، بعد مواد میانی را روی مواد کیک پخش کنید و بقیه مایه کیک را روی مخلوط سیب و دارچین بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا بعد از حدود یک ساعت کیک با حرارت ملایم پخته شود.

طرز تهیه کیک سیب و دارچین

نکات کلیدی برای تهیه کیک سیب و دارچین با فر و بدون فر در قابلمه

  1. ترکیب تخم مرغ و شکر و وانیل را حسابی با همزن بزنید زیرا در پف کیک خیلی تاثیر دارد.
  2. حتما دمکنی بگذارید و در ۴۵ دقیقه اول درب قابلمه را برندارید تا پف آن نخوابد.
  3. شعله پخش کن را از ده دقیقه قبل روی شعله قرار دهید تا داغ شود.
  4. پخت کیک داخل فر ممکن است بیش از ۴۵ دقیقه طول بکشد و اجازه دهید مدت بیشتری بماند تا خوب پخته شود.
‫۳.۳/۵ (۱۸ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا