طرز تهیه سوسیس بندری ساده و خوشمزه و تند با قارچ مثل بیرون به روش آبادانی

دستور تهیه سوسیس بندری آبادانی

طرز تهیه سوسیس بندری تند با قارچ

سوسیس بندری یک نوع غذای فست فودی تند است که به صورت ساندویچ گرم سرو می شود و یکی از غذاهای خوشمزه و قدیمی ایرانی است که بیشتر در جنوب کشور طبخ می شود. سوسیس بندری از غذاهای نوستالژی خوشمزه است که با وجود ضررهایی که دارد ولی همه این ساندویچ لذیذ را دوست دارند. ترکیب اصلی این ساندویچ خوشمزه، سوسیس و پیاز داغ فراوان است ولی با اضافه کردن مواد دیگر هم می توان آن را درست کرد و از آن دسته غذاهاست که تقریبا همه در درست کردن آن استاد هستید. امروز در جدول یاب طرز تهیه سوسیس بندری تند با قارچ مثل بیرون را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سوسیس بندری تند

  • سوسیس (هات داگ) ۴ عدد
  • پیاز ۳ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذا خوری
  • آب نصف استکان
  • سس تند ۲ قاشق غذا خوری
  • قارچ ۲۰۰ گرم
  • سیب زمینی متوسط ۲ عدد
  • نمک ۱ قاشق غذا خوری
  • زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز ۱ قاشق چای خوری
  • آویشن، پاپریکا و ادویه کاری به میزان لازم

طرز تهیه سوسیس بندری ساده و خوشمزه با قارچ

مرحله اول: تفت دادن و سرخ کردن پیاز

۳ عدد پیاز را پوست بگیرید، سر و ته پیاز را جدا کنید و با آب سرد به خوبی بشویید. تخته کار یا آشپزخانه را آماده کنید پیازها را روی آن قرار دهید و به صورت خلالی درشت خرد کنید. ماهیتابه ای را روی حرارت قرار دهید کمی روغن داخل تابه بریزید و پیاز را به همراه کمی آب اضافه کنید، درب تابه را بگذارید و حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا آب پیاز کشیده و نرم شوند بعد درب تابه را بردارید و پیازها را سرخ کنید تا طلایی شوند. پیازها را خیلی سرخ نکنید همین که کمی طلایی رنگ شوند کافی است.

مرحله دوم: سرخ کردن سوسیس

در فاصله سرخ شدن پیازها، سوسیس ها را به صورت اریب برش بزنید و داخل یک تابه دیگر مقداری روغن بریزید و سوسیس ها را داخل روغن خوب تفت دهید تا دو طرف آن ها طلایی و سرخ شود.

مرحله سوم: آبپز و سرخ کردن سیب زمینی

۲ عدد سیب زمینی را بشویید و پوست بگیرید و به صورتی نگینی خرد کنید. داخل یک قابلمه سیب زمینی را به همراه کمی آب بریزید و ۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا کمی نرم شود، سپس آبکش کنید و سیب زمینی ها را داخل تابه سرخ کنید.

مرحله سوم: تفت دادن قارچ ها

قارچ را به خوبی بشویید و پوست روی آن را بگیرید و روی تخته آشپزخانه به صورت ورقه ای یا نگینی خرد کنید و داخل تابه ای که سوسیس را سرخ کردید قارچ ها را بریزید و با حرارت زیاد تفت دهید و سرخ کنید.

مرحله چهارم: اضافه کردن ادویه ها

در این مرحله ۱ قاشق غذا خوری نمک را به همراه زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز، آویشن، پاپریکا و ادویه کاری که طعم سوسیس بندری را بسیار عالی می کند اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه ها آزاد شود.

مرحله پنجم: درست کردن سس

۳ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا سرخ شود و بوی خامی رب از بین برود. بعد نصف استکان آب اضافه کنید تا یک سس رقیق داشته باشید.

مرحله ششم: آماده شدن بندری

سوسیس های سرخ شده را اضافه کنید، یک کم سس تند بریزید و درب تابه را بگذارید تا ۱۰ دقیقه با حرارت کم بپزد و طعم سس کاملا به خورد سوسیس ها برود. مقدار تندی را می توانید بیشتر یا کمتر کنید که البته بندری هر چه قدر تندتر باشد خوشمزه تر می شود.

طرز تهیه سوسیس بندری با سیب زمینی

نکات کلیدی برای تهیه سوسیس بندری آبادانی مثل بیرون

  1. ادویه کاری طعم فوق العاده ای به سس می دهد اصلا حذف نکنید.
  2. اصل بندری قارچ و سیب زمینی ندارد ولی استفاده از آن ها بندری را خوشمزه تر می کند.
  3. هر چه قدر پیاز بندری بیشتر باشد سوسیس بندری خوشمزه تری خواهید داشت.
‫۳.۵/۵ (۲ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا