طرز تهیه بیف استراگانف گوشت گوساله خوشمزه و حرفه ای با خامه و قارچ در منزل
دستور تهیه بیف استراگانف گوشت
بیف استراگانف یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای دنیا و نوعی غذای روسی محبوب و پرکالری است که در قرن ۱۹ میلادی ابداع شد و از تکه های فیله گوشت به همراه خامه تهیه می شود. این غذای لذیذ و عالی را با مرغ هم درست می کنند که به آن چیکن استراگانف گفته می شود. امروز در جدول یاب طرز تهیه بیف استراگانف با قارچ و خامه رستورانی را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه بیف استراگانف با قارچ
- فیله گوساله ۵۰۰ گرم
- آرد ۲ قاشق غذا خوری
- شیر نصف لیوان
- خامه نصف پاکت
- قارچ ۲۰۰ گرم
- پیاز ۲ عدد
- سیب زمینی ۱ عدد
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه بیف استروگانف خوشمزه و لذیذ به روش رستورانی
مرحله اول: تفت دادن پیاز
پیازها را پوست بگیرید و با آب سرد به خوبی بشویید، تخته آشپزخانه را آماده کنید پیازها را روی تخته قرار دهید و به صورت خلالی و یکدست خرد کنید. ماهیتابه ای را روی حرارت قرار دهید مقداری روغن داخل تابه بریزید و پیازها را به ماهیتابه اضافه کنید و به خوبی تفت دهید تا سبک شوند.
مرحله دوم: پختن نوارهای گوشت
فیله گوشت را بعد از شستشو به صورت نواری و باریک از قسمت پهنا برش دهید و به پیاز اضافه و خوب تفت دهید تا نوارهای گوشت تغییر رنگ دهند و کمی سرخ شوند، بعد ۲ لیوان آب را داخل ماهیتابه بریزید و درب تابه را بگذارید و اجازه دهید آب گوشت تبخیر و گوشت پخته شود.
مرحله سوم: اضافه کردن قارچ
در این مرحله قارچ ها را به خوبی و تمیز بشویید و روی تخته کار یا آشپزخانه به صورت ورقه ای خرد کنید، زمانی که آب گوشت کامل تبخیر شد قارچ ها را اضافه کنید و به خوبی تفت دهید تا قارچ ها آب بیندازند و صبر کنید تا آب آن ها به خوبی تبخیر شود.
مرحله چهارم: تهیه سس
شیر را داخل ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید، آرد را به همراه نمک و فلفل اضافه و مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مرحله پنجم: پخت بیف استراگانف
سس آماده شده را به مواد گوشت اضافه و با هم مخلوط کنید و زمانی که شیر حباب زد حرارت را خاموش کنید و ماهیتابه را از روی حرارت بردارید. در ادامه خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا به خورد مواد برود و بیف استراگانف خوشمزه آماده شود.
مرحله ششم: سرخ کردن سیب زمینی
سیب زمینی را بعد از پوست گرفتن بشویید و با رنده یا چاقو به صورت خلالی و ریز خرد کنید. تابه ای را روی حرارت قرار دهید مقداری روغن بریزید و سیب زمینی های خلالی را در روغن داغ سرخ کنید. بیف استروگانف را به همراه سیب زمینی سرخ شده در ظرف مناسب سرو کنید.
نکات کلیدی برای تهیه بیف استراگانف رستورانی
- پیاز در طبخ این غذا خیلی مهم می باشد، از پیاز خلالی و عسلی استفاده کنید چون ظاهر اصلی غذا به این شکل است.
- اگر دوست داشتید می توانید کمی پنیر پیتزا یا پنیر ورقه ای به آن اضافه کنید.
- این غذا زمان پخت زیادی ندارد فقط پخت گوشت زمان می برد.