طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی سوخاری خوشمزه و رستورانی و ساده مرحله به مرحله
دستور تهیه همبرگر مرغ
همبرگر مرغ یک غذای فوری و لذیذ است که همه دوستدار آن می باشند و در جاهای متفاوت با ترکیب مواد و ادویه های مختلف درست می شود. همبرگر معمولا با گوشت تهیه می شود و همبرگر مرغ نوعی از برگر است که در آن از مرغ استفاده می گردد. برگرها را می توان به صورت ساده یا به همراه قارچ، پیاز کاراملی و انواع پنیر ورقه ای درست و در تابه سرخ یا توسط تابه، گریل و داخل نان ساندویچ یا نان همبرگر سرو کرد. امروز در جدول یاب طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی رستورانی را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه همبرگر مرغ خانگی
- گوشت چرخ شده مرغ ۵۰۰ گرم
- پیاز ۲ عدد
- سیر ۳ حبه
- تخم مرغ ۱ عدد
- جعفری خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
- آرد سوخاری ۶ قاشق غذا خوری
- فلفل قرمز، آویشن، پودر گشنیز به مقدار لازم
- نمک ۱ قاشق چای خوری
- سس خردل به مقدار لازم
- سس باربیکیو ۲ قاشق غذا خوری
- گوجه فرنگی ۳ عدد
- کاهو چند برگ
- پنیر ورقه ای به دلخواه برای روی برگرها
- کره به مقدار لازم
طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی و رستورانی
مرحله اول: چرخ کردن مرغ
سینه های مرغ را پاک و پوست آن را جدا کنید، با آب سرد به خوبی و تمیز بشویید و بعد از شستن مرغ ها را داخل آبکش قرار دهید تا آب آن ها کشیده شود. سینه مرغ را روی تخته به قطعات کوچکتر برش بزنید تا قابل خرد شدن داخل چرخگوشت باشد. چرخگوشت را آماده کنید، قطعات مرغ را در چرخگوشت بریزید و داخل یک ظرف مناسب چرخ کنید. اگر مرغ را دو بار چرخ کنید خیلی بهتر است.
مرحله دوم: رنده کردن پیاز و سیر
۱ عدد پیاز را پوست بگیرید و بعد از شستن با استفاده از رنده، پیاز را رنده ریز کنید و داخل یک ظرف بریزید. حبه های سیر را هم بعد از پوست گرفتن و شستن رنده ریز کنید.
مرحله سوم: خرد کردن جعفری
چند ساقه جعفری تازه را پاک کنید و با آب به خوبی بشویید. سبزی را داخل آبکش بریزید تا آب آن کشیده شود، بعد جعفری را روی تخته کار در اندازه دلخواه خرد کنید.
مرحله چهارم: درست کردن پیاز کاراملی
۱ عدد پیاز دیگر را به صورت حلقه ای درشت خرد کنید، تابه ای را روی حرارت قرار دهید پیازها را داخل تابه بریزید مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و تفت دهید. کمی که رنگ پیاز تغییر کرد مقداری روغن جامد یا مایع به پیاز اضافه و مخلوط کنید. ۲ قاشق غذا خوری آب را روی پیازها بریزید و تفت دهید تا آب بعد از کمی تفت خوردن تبخیر شود. اضافه کرن آب را سه چهار بار که انجام دهید رنگ پیاز کاملا قهوه ای و کاراملی می شود.
مرحله پنجم: ترکیب مواد برگر با هم
آب پیاز را کامل بگیرید و به همراه سیر رنده شده به مرغ اضافه و مواد را با هم مخلوط کنید. جعفری خرد شده را به همراه ۶ قاشق غذا خوری آرد سوخاری روی مواد بریزید، مقداری فلفل قرمز، آویشن، پودر گشنیز را به همراه ۱ قاشق چای خوری نمک به مواد اضافه کنید در نهایت ۱ عدد تخم مرغ را داخل ظرف بشکنید و مقداری سس خردل و ۲ قاشق غذا خوری سس باربیکیو را بریزید و مواد را با دست خوب با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست و منسجم شوند.
مرحله ششم: گریل کردن همبرگر مرغ
مواد برگر را برای ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید بعد با کمک قالب همبرگر یا با دست برگر را قالب بزنید و فرم دهید. تابه گریل را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، همبرگرهای مرغ را داخل تابه گریل قرار دهید. یک طرف مرغ که گریل شد برگردانید تا طرف دیگر هم گریل و مغزپخت شود. در ادامه پنیر ورقه ای را روی برگر قرار دهید تا آب شود و طعم برگر شما را خیلی لذیذتر کند.
مرحله هفتم: سرو همبرگر
داخل نان همبرگر را به کره آغشته و نان ها را روی تابه سرخ و گریل کنید. از سس دلخواه روی نان بمالید، برگر را داخل نان قرار دهید، چند برگ کاهو روی برگر بگذارید و گوجه های حلقه ای را روی آن بچینید. در نهایت پیاز کاراملی جذاب را روی مواد بریزید و نان همبرگر را روی آن قرار دهید و در کنار سیب زمینی یا سالاد دلخواه با سس های خوشمزه سرو کنید.
نکات کلیدی برای تهیه برگر مرغ رستورانی و خوشمزه
- سس باربیکیو یک طعم دودی به برگر شما می دهد که آن را فوق العاده خوشمزه می کند.
- از مخلوط سینه و ران مرغ نیز می توانید استفاده کنید.
- همبرگرها را نازک قالب بزنید چون به دلیل داشتن تخم مرغ و پودر سوخاری حین سرخ کردن پف می کند.
- برگرها را می توانید داخل روغن هم سرخ کنید.
- همبرگرهای قالب زده را می توانید داخل فریزر قرار دهید و هنگام مصرف از فریزر خارج کنید و اجازه دهید یخ آن ها آب شود سپس سرخ کنید.