طرز تهیه اسنک مرغ و قارچ بسیار لذیذ و ساده و خوشمزه در ساندویچ ساز و تابه مرحله به مرحله
دستور تهیه اسنک مرغ ساده
اسنک مرغ همان طور که از نام آن پیداست با مرغ درست می شود؛ همچنین می توانید اسنک مرغ را با مرغ به صورت ساده یا به همراه سیب زمینی، قارچ، کالباس و مواد دیگر در توستر یا حتی ماهیتابه درست کنید. اسنک ها از جمله فست فودهای خوشمزه و راحت هستند که شباهت زیادی به سمبوسه دارند و در تهیه آن ها از نان تست یا نان ساندویچ به همراه مواد مختلف استفاده می شود و طعم بی نظیر و دلچسبی دارند. اسنک در واقع یکی از ساندویچ هایی است که هم خیلی زود آماده می شود و هم بچه ها عاشق آن هستند. امروز در جدول یاب طرز تهیه اسنک مرغ را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه اسنک مرغ ساده و خوشمزه
- پیاز درشت ۱ عدد
- سینه مرغ بدون استخوان نیم کیلو
- فلفل دلمه ای قرمز یا سبز به مقدار دلخواه
- ذرت کنسروی ۴ قاشق غذا خوری
- روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری
- جعفری خرد شده ۳ قاشق غذا خوری
- پنیر خامه ای ۳ قاشق غذا خوری
- سس خردل ۲ قاشق غذا خوری
- نان تست ۸ عدد
- قارچ ۴ عدد
- پنیر گودا ۴ ورق
- روغن به میزان لازم
- نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا و پودر سیر به میزان دلخواه
طرز تهیه اسنک مرغ و قارچ در ساندویچ ساز و تابه
مرحله اول: شستن و خرد کردن مرغ
مرغ را پاک کنید و تمیز با آب سرد بشویید، بعد داخل آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. سینه های مرغ را به صورت نواری باریک برش دهید و داخل یک کاسه یا ظرف مناسب بریزید.
مرحله دوم: مزه دار کردن تکه های مرغ
حدود ۳ قاشق غذا خوری روغن زیتون را روی تکه های مرغ بریزید و مقداری نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا و پودر سیر را اضافه و نوارهای مرغ را خوب به روغن زیتون و ادویه ها آغشته کنید و کنار بگذارید تا مرغ خوب مزه دار شود.
مرحله سوم: تفت دادن پیاز
پیاز را بعد از پوست گرفتن و شستن به صورت نگینی ریز خرد کنید. ماهیتابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل تابه بریزید؛ زمانی که روغن داغ شد پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا سبک و طلایی شود.
مرحله چهارم: تفت دادن تکه های مرغ با پیاز
در این مرحله مرغ های مزه دار شده را به پیاز اضافه و حدود ده دقیقه با حرارت بالا تفت دهید تا تکه های مرغ حسابی سرخ شوند. بعد از این که مرغ ها پخته شدند حرارت را خاموش کنید و ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.
مرحله پنجم: اضافه کردن جعفری و فلفل دلمه ای و ذرت به همراه سس و پنیر
فلفل دلمه ای را بعد از شستن و خشک کردن به صورت نگینی یا نوارهای باریک خرد و به مرغ های تفت داده شده اضافه کنیدو بعد قارچ اسلایس شده را اضافه کنید در ادامه چند ساقه جعفری را هم بشویید و اجازه دهید آب آن ها کامل کشیده شود و بعد به صورت ریز خرد و داخل مواد بریزید و خوب مخلوط کنید. در انتها چند قاشق ذرت کنسروی را به همراه سس خردل و پنیر خامه ای به مواد اضافه و مخلوط کنید تا مواد اسنک آماده شود.
مرحله ششم: پخت اسنک ها در ساندویچ ساز
از مواد مرغ روی نان تست بریزید و یک لایه پنیر گودا قرار دهید. در انتها نان تست دیگر را روی پنیر گودا قرار دهید و نان های تست آماده را داخل ساندویچ ساز بگذارید و درب دستگاه را ببندید و صبر کنید تا بعد از چند دقیقه اسنک های خوشمزه آماده شوند. سپس آن ها را از دستگاه خارج کنید و به صورت مثلثی برش بزنید.
مرحله هفتم: پخت اسنک مرغ در تابه
نان تست های آماده را داخل تابه بچینید و یک جسم سنگین روی آن ها قرار دهید، سپس ماهیتابه را روی حرارت ملایم بگذارید و اجازه دهید نان تست ها کاملا سرخ و گریل شوند. زمانی که یک طرف نان سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر هم برشته شود. بعد از آماده شدن در صورت دلخواه برش بزنید و نوش جان کنید.
نکات کلیدی برای تهیه اسنک مرغ و قارچ مرحله به مرحله
- اضافه کردن ذرت و جعفری خرده شده اختیاری است و می توانید آن ها را حذف کنید.
- از مقداری قارچ تفت داده شده هم می توانید داخل مواد اسنک استفاده کنید.
- ۵ دقیقه زمان برای سرخ شدن هر طرف اسنک کافی می باشد.
- برای درست کردن اسنک، به جای پنیر گودا می توانید از پنیر پیتزا استفاده کنید.