طرز تهیه بستنی کاکائویی خانگی ساده و خوشمزه با ثعلب و پودر کاکائو مثل بیرون
دستور تهیه بستنی با شیر
بستنی کاکائویی یکی از دسرهای خوشمزه و معروف می باشد که از زمان قدیم به صورت بستنی سنتی زعفرانی وجود داشته و امروزه در طعم ها و شکل های مختلف به صورت میوه ای، کاکائویی و … درست می شود. بستنی از جمله خوراکی هایی است که خوردن آن در همه فصل ها لذت بخش است و همه طرفدار این خوراکی خوشمزه هستند مخصوصا که اگر بستنی را در منزل تهیه کرده باشید. مواد اصلی بستنی شیر و خامه و ثعلب می باشد که با اضافه کردن طعم دهنده هایی مثل زعفران یا وانیل می توانید یک بستنی وانیلی یا زعفرانی خوشمزه تهیه کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه بستنی کاکائویی خانگی ساده با شیر و ثعلب را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه بستنی کاکائویی خانگی
- شیر پرچرب ۱ لیتر
- شکر ۲۰۰ گرم (۱ لیوان)
- ثعلب ۱۰ گرم (۲ قاشق چای خوری)
- پودر کاکائو ۳۰ گرم (۲ قاشق غذا خوری)
- خامه قنادی ۲۰۰ گرم
- شکلات صبحانه یا نوتلا ۱۵۰ گرم (۲/۳ لیوان)
طرز تهیه بستنی کاکائویی در منزل با ثعلب
مرحله اول: جوشاندن شیر
یک لیتر شیر پرچرب را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید، بعد از اینکه شیر به جوش آمد حدود ۲۰ دقیقه زمان دهید تا روی حرارت بماند و بجوشد. بعد از این مدت حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا شیر کاملا خنک شود. در حین جوشیدن کف روی شیر را جمع کنید و داخل یک ظرف دیگر بریزید.
مرحله دوم: فرم دادن خامه قنادی
در فاصله خنک شدن شیر، برای درست کردن بستنی ۲۰۰ گرم خامه قنادی را خارج از یخچال قرار دهید تا به صورت بستنی آب شده دربیاد، سپس داخل یک کاسه بریزید و با دور تند همزن حدود هفت دقیقه خوب هم بزنید تا کاملا فرم بگیرد و رد همزن روی خامه بماند.
مرحله سوم: ترکیب شیر با مواد
دستگاه مخلوط کن یا میکسر را آماده کنید و شیر که کاملا خنک شد آن را داخل دستگاه بریزید؛ ۲ قاشق غذا خوری پودر کاکائو را به همراه ۲/۳ لیوان شکلات صبحانه به شیر اضافه کنید و کمی هم بزنید.
مرحله چهارم: اضافه کردن شکر و ثعلب
۱ لیوان شکر را داخل یک کاسه یا ظرف مناسب بریزید و ۲ قاشق چای خوری ثعلب را اضافه و با هم مخلوط کنید. مخلوط کردن ثعلب با شکر به این دلیل است تا ثعلب داخل شیر گلوله نشود. ترکیب شکر و ثعلب را هم به مواد اضافه و هم بزنید تا جایی که مواد خوب با هم مخلوط شوند.
مرحله پنجم: ریختن مواد بستنی در قالب
قالب لبه کوتاه فلزی که می تواند قالب کیک باشد را آماده کنید و مواد بستنی را داخل آن بریزید، سپس قالب را داخل فریزر قرار دهید. هر ۴۵ دقیقه یا یک ساعت یک بار قالب را از فریزر خارج کنید و مواد را هم بزنید. این کار را ۸ مرتبه انجام دهید و برای بار اول بعد از ۴۵ دقیقه قالب را از فریزر خارج کنید، اگر بستنی در اطراف ظرف خود را نگرفته بود برای مرتبه های بعدی هر یک ساعت یک بار ظرف را خارج کنید و هم بزنید.
مرحله ششم: اضافه کردن خامه قنادی
دفعه ششم خامه قنادی فرم گرفته را به مواد بستنی اضافه و کاملا با هم مخلوط کنید، در این مرحله باید بستنی را از قالب خارج کنید و داخل یک ظرف دربسته بریزید و مجدد داخل فریزر قرار دهید. دو مرحله آخر هم بستنی را داخل ظرف دربسته هم بزنید.
مرحله هفتم: آماده سازی نهایی بستنی
بعد از ۸ مرتبه که هم زدن مواد بستنی به پایان رسید، بستنی را داخل فریزر به مدت ۱۲ الی ۲۴ ساعت قرار دهید تا کاملا آماده شود و نوش جان کنید.
نکات کلیدی برای تهیه بستنی کاکائویی خانگی ساده با شیر
- برای اینکه بستنی حالت یخی نشود باید در هر مرحله مواد بستنی را درست هم بزنید، می توانید از همزن یا گوشتگوب برقی استفاده کنید.
- اگر پودر کاکائویی که به بستنی اضافه می کنید خیلی تیره است می توانید از مقدار کمتری پودر کاکائو داخل مواد بستنی استفاده کنید.
- مقداری بیسکوئیت، مغز فندق یا بادام خرد شده هم می توانید در آخرین مرحله داخل بستنی بریزید.