طرز تهیه کشک بادمجان سرخ شده ساده و مجلسی و خوشمزه با گردو
دستور تهیه کشک بادمجان
کشک بادمجان یکی از انواع غذاهای ساده و مجلسی ایرانی است که امروزه با روش ها و مواد متنوعی درست می شود و زیبایی سفره شما را چند برابر می کند. برای درست کردن یک کشک بادمجان لذیذ و عالی شما علاوه بر بادمجان نیاز به پیاز داغ، سیر داغ و نعناع خشک دارید. بادمجان یکی از صیفی جات پرمصرف و محبوب در جهان است که در تمام فصول به سهولت یافت می شود. طبیعت این سبزی گرم است و یکی از کم کالری ترین مواد غذایی به شمار می آید. بادمجان یکی از مواد غذایی لذیذ و در عین حال آلرژی زا است و با آن انواع و اقسام غذاها را می توان درست کرد و مدل های طبخ مختلف دارد که کبابی آن جز کم کالری ها و سرخ شده آن جز پر کالری ها است. امروز در جدول یاب طرز تهیه کشک بادمجان سرخ شده ساده با گردو را به شما آموزش خواهیم داد پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان فوق العاده خوشمزه
- بادمجان ۱ کیلو
- پیاز خلالی ۲ عدد درشت
- سیر رنده شده ۵ حبه
- نمک، فلفل، زردچوبه به میزان دلخواه
- نعنا خشک ۱ قاشق غذا خوری
- کشک ۶ تا ۸ قاشق غذا خوری پر
- گردو نیم کوب به میزان دلخواه
طرز تهیه کشک بادمجان رستورانی
مرحله اول: پوست گرفتن و سرخ کردن بادمجان ها
در ابتدا بادمجان ها را با آب سرد بشویید و پوست بادمجان ها و کلاهک روی آن ها را بگیرید، سپس بادمجان ها را از وسط نصف کنید داخل سبد یا آبکش بچینید روی بادمجان ها کمی نمک بپاشید و به مدت نیم ساعت اجازه دهید داخل سبد بمانند تا هم تلخی بادمجان ها گرفته شود و هم در هنگام سرخ کردن روغن کمتری جذب کنند. همچنین می توانید داخل یک ظرف مقداری آب و نمک بریزید و بادمجان را به مدت نیم ساعت داخل مخلوط آب و نمک قرار دهید. بعد بادمجان ها را بشویید و کاملا خشک کنید. ماهیتابه ای را روی حرارت قرار دهید کمی روغن داخل آن بریزید زمانی که روغن داغ شد بادمجان ها را در روغن داغ سرخ کنید.
مرحله دوم: خرد و سرخ کردن پیاز
پوست پیاز را بگیرید و با آب سرد بشویید، تخته آشپزخانه را آماده کنید و پیازها را به صورت نازک و خلالی خرد کنید سپس پیازها را داخل ماهیتابه با روغن داغ سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند. مقدار پیاز هر چه قدر بیشتر باشد کشک بادمجان خوشمزه تر می شود.
مرحله سوم: اضافه کردن سیر و ادویه
پوست حبه های سیر را بگیرید و بعد از شستن، سیرها را رنده و به پیاز سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید. نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و در نهایت بادمجان ها را له و به همراه گردو اضافه و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. کمی آب جوش بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا به مدت ۴۵ دقیقه بپزد و آب آن کشیده شود. با پشت قاشق گاهی بکوبید تا مواد کاملا له و یکدست شوند.
مرحله چهارم: تهیه کشک بادمجان خوشمزه
۶ قاشق غذا خوری کشک را اضافه کنید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه دیگر هم مواد با کشک روی حرارت بمانند در آخر هم نعنا خشک را بریزید و بعد از یک دقیقه حرارت را خاموش کنید.
نکات کلیدی در تهیه کشک بادمجان سرخ شده مجلسی با گردو
- میزان کشک سلیقه ای است و می توانید مقدار آن را کم یا زیاد کنید.
- می توانید برای جذب کمتر روغن، به بادمجان ها سفیده تخم مرغ یا ماست بزنید.
- به جای سرخ کردن می توانید بادمجان ها را در فر یا روی گاز کبابی کنید که هم سالم تر است و هم روغن زیادی مصرف نمی شود.