طرز تهیه قارچ سوخاری پفکی ساده و خوشمزه با ماست و پودر سوخاری در ماهیتابه
دستور تهیه قارچ سوخاری خوشمزه
قارچ سوخاری یکی از خوشمزه ترین و سالم ترین فست فودها است که بسیار لذیذ و عالی می باشد. انواع مختلفی از سوخاری ها مانند مرغ سوخاری، سیب زمینی سوخاری و … وجود دارند که قارچ سوخاری نیز یکی از آن ها می باشد و در کنار سوخاری های دیگر یا سیب زمینی سرخ شده با سس های جذاب و دلچسب سرو می شود. قارچ سوخاری با دستورهای مختلفی درست می شود و به نظر من همه انواع آن خوشمزه می باشند. قارچ یکی از مواد غذایی است که به نظر نمی رسد این قدر مفید باشد ولی تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است و می تواند به شما برای مبارزه با سرماخوردگی کمک کند. امروز در جدول یاب طرز تهیه قارچ سوخاری با ماست و پودر سوخاری را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه قارچ سوخاری پفکی
- قارچ سفید و تازه به میزان لازم
- تخم مرغ ۱ عدد
- آرد سفید ۳ قاشق غذا خوری
- ماست ۴ قاشق غذا خوری
- پودر سوخاری ۱ بسته
- آبلیمو ۴ قاشق غذا خوری
- زعفران دمکرده ۱ قاشق مربا خوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه قارچ سوخاری با آرد سفید و پودر سوخاری
مرحله اول: آماده سازی قارچ
ابتدا قارچ ها را از بسته خارج و با یک دستمال تمیز و نم دار، قارچ ها را پاک کنید. بعد قارچ ها را با آب سرد به خوبی بشویید و داخل آبکش بریزید تا آب اضافی آن ها خارج شود، سپس قارچ ها را با یک دستمال خشک کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم: شکستن تخم مرغ
کاسه یا ظرف مناسبی آماده کنید و تخم مرغ را داخل کاسه بشکنید. با یک همزن دستی کوچک یا چنگال تخم مرغ را هم بزنید تا از حالت لختگی دربیاید و زرده و سفیده کامل با هم مخلوط شوند.
مرحله سوم: اضافه کردن ماست و آبلیمو
در این مرحله ۴ قاشق غذا خوری ماست را به تخم مرغ اضافه و خوب مخلوط کنید تا رنگ آن تقریبا سفید شود. در ادامه ۱ قاشق مربا خوری زعفران دم کرده را به همراه ۴ قاشق غذا خوری آبلیمو داخل مواد بریزید و حسابی هم بزنید.
مرحله چهارم: اضافه کردن آرد و ادویه
۱ قاشق غذا خوری از پودر سوخاری را به مواد اضافه کنید و بعد از کمی هم زدن ۳ قاشق غذا خوری آرد سفید را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه داخل مواد بریزید و هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند.
مرحله پنجم: آغشته کردن قارچ به مواد
قارچ های تمیز و خشک را داخل مخلوطی که درست کردید بریزید و آن ها را کامل در مواد زیر و رو کنید تا همه قارچ ها به مواد آغشته شوند. سپس درب ظرف را بگذارید و قارچ های آغشته به مواد را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا قارچ ها حسابی مزه دار شوند.
مرحله ششم: سوخاری و سرخ کردن قارچ
بعد از این مدت قارچ ها را از یخچال خارج کنید، پودر سوخاری را داخل یک ظرف بریزید و قارچ ها را داخل پودر سوخاری بغلتانید تا همه جای قارچ به خوبی آغشته به پودر سوخاری شود. سپس ماهیتابه یا قابلمه گودی را روی حرارت قرار دهید، مقداری روغن داخل ظرف بریزید و بعد از اینکه روغن داغ شد حرارت را کم کنید و قارچ ها را داخل روغن داغ با حرارت کم سرخ کنید. در آخر روی دستمال قرار دهید تا روغن آن ها گرفته شود.
نکات کلیدی و مهم برای تهیه قارچ سوخاری
- قارچ ها حتما داخل روغن شناور باشند، می توانید از قابلمه کوچک استفاده و قارچ ها را یکی یکی در روغن سرخ کنید.
- از حدود یک ربع قبل از سرخ کردن، روغن را داغ کنید.
- یک ربع تا ۲۰ دقیقه قارچ ها را با حرارت ملایم سرخ کنید.
- قارچ سوخاری را می توانید با سس سیر میل کنید که طعم بینظیری به قارچ سوخاری می دهد.