طرز تهیه کباب تابه ای با گوشت چرخ کرده آبدار و لذیذ و مجلسی و سس گوجه فرنگی

دستور تهیه کباب تابه ای فوری

طرز تهیه کباب تابه ای فوری خوشمزه
کباب تابه ای یکی از غذاهای قدیم ایرانی است که با گوشت گوسفندی چرخکرده تهیه می شود. کباب تابه ای نوعی از کباب است که درون تابه یا فر پخته و همراه یک سس مخصوص سرو می شود. کباب تابه ای را با گوشت گوسفند یا ترکیبی با گوشت گوساله درست می کنند و یکی از غذاهایی است که راحت در منزل می توانید طبخ کنید. کباب تابه ای اصیل فقط از ترکیب گوشت با نمک و فلفل درست می شود و نیاز به هیچ ادویه اضافه ای ندارد. امروز در جدول یاب طرز تهیه کباب تابه ای ساده فوری را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای ساده

  • گوشت چرخ کرده نیم کیلو
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • فلفل دلمه ای ۱ عدد
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
  • کره ۵۰ گرم
  • زعفران دم کرده ۳ قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا به میزان لازم

طرز تهیه کباب تابه ای مجلسی با فر و بدون فر

  مرحله اول: رنده کردن پیاز

۱ عدد پیاز را پوست بگیرید و با آب سرد بشویید. ظرف مناسبی آماده کنید رنده را داخل ظرف قرار دهید و پیاز را با رنده ریز، رنده کنید.

مرحله دوم: ترکیب گوشت با پیاز

گوشت چرخکرده را داخل یک کاسه بریزید و آب پیاز را بگیرید و به گوشت اضافه کنید و خوب ورز دهید تا با هم مخلوط شوند. پودر سیر، فلفل و نمک را اضافه کنید و مواد را چند دقیقه خوب ورز دهید. داخل ماهیتابه روغن بریزید و مایه کباب را به طور یکنواخت داخل تابه پهن کنید و با کفگیر یا چاقو روی کباب تابه ای ها خط بیندازید. یک مقدار روغن از کناره ها روی کباب تابه ای ها بریزید تا برشته شود. هر چه قدر ظرفی که استفاده می کنید بزرگ تر باشد کباب تابه ای نازک تر و هرچه قدر ظرف کوچکتر باشد ضخیم تر می شود.

مرحله سوم: خرد کردن گوجه و فلفل دلمه ای

فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را خوب با آب بشویید، فلفل دلمه ای را به صورت نواری و باریک برش بزنید. ۱ عدد گوجه فرنگی را هم حلقه ای خرد کنید. تکه های فلفل دلمه ای را بین لایه های کباب تابه ای قرار دهید که عطر و طعم فوق العاده ای به کباب تابه ای می دهد. حرارت را زیاد کنید تا کمی آب کباب تابه ای تبخیر شود.

مرحله چهارم: تهیه سس گوجه

۱ عدد گوجه فرنگی دیگر را داخل یک قابلمه کوچک رنده و کمی روغن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. آب گوجه که کمی کشیده شد ۱ قاشق غذا خوری رب را اضافه کنید و خوب بهم بزنید. نمک، فلفل و پودر سیر را به همراه ۵۰ گرم کره به مواد اضافه و خوب مخلوط کنید تا سس آماده شود.

مرحله پنجم: پخت کباب تابه ای در تابه

سس را روی کباب تابه ای ها بریزید و بعد از چند دقیقه کباب تابه ای ها را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود. یک ردیف گوجه فرنگی حلقه شده را دور تا دور روی کباب تابه ای بچینید و کمی پودر پاپریکا بپاشید مابقی سس را روی کباب تابه ای بریزید و در نهایت زعفران دم کرده را اضافه کنید، چند تکه فلفل دلمه ای روی آن ها بچینید درب قابلمه را بگذارید و ۲۰ دقیقه زمان دهید تا جا بیفتد. در نهایت درب ماهیتابه را بردارید تا آب اضافی تبخیر و کباب تابه ای آماده شود.

مرحله ششم: پخت کباب تابه ای در فر

از مواد گوشت در اندازه های یکسان بردارید، سینی فر را کمی چرب کنید و کباب ها را داخل فر بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار دهید تا بپزد.

طرز تهیه کباب تابه ای با گوشت چرخکرده

نکات کلیدی برای تهیه کباب تابه ای ساده و خوشمزه

  1. اگر فرصت دارید مواد کباب تابه ای را به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید.
  2. پودر سیر کاملا سلیقه ای است و می توانید از آن استفاده نکنید.
  3. زمان پخت حرارت خیلی کم باشد تا کباب تابه ای خوب پخته و خوشمزه شود.
‫۵/۵ (۲ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا