طرز تهیه ژله با شیر و آب جوش ساده و شیک دو رنگ + فوت و فن ژله با شیر

دستور تهیه ژله با شیر

طرز تهیه ژله با شیر

ژله با شیر یکی از تکنیک های تهیه ژله می باشد برای کسانی که طعم بستنی را دوست ندارند و می خواهند یک ژله مات با شیر تهیه کنند. تهیه ژله با شیر نیازمند چند ترفند ساده است که شیر شما گلوله نشود. شما می توایند برای تهیه این ژله از قالب های مخلتف تهیه کنید ولی قالب های پلاستیکی بهترین گزینه می باشد زیرا خیلی راحت با کمی چرب کردن قالب می توانید آن را آزاد کنید و روی دیس برگردانید. امروز در جدول یاب طرز تهیه ژله با شیر را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

پودر ژله هندوانه یا طعم دلخواه ۱ بسته
پودر ژله آلوورا ۱ بسته
شیر کوچک ۱ عدد
آب جوش ۲.۵ لیوان

طرز تهیه ژله با شیر

مرحله اول: بن ماری کردن ژله

ابتدا باید ژله ها را بن ماری کنید برای کار ژله قرمز را با ۱ و ۱/۴ لیوان آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید و روی بخار کتری قرار دهید تا بن ماری شود و یا می توانید برای ۱ دقیقه داخل ماکروفر قرار دهید و بگذارید تا کاملا خنک شود و بعد کف قابلمه مورد نظر را باید چرب کنید و اضافه ی آن را با دستمال بگیرید و بعد از خنک شدن ۱۰۰ سی سی (۱/۴ پیمانه) اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ ژله مات شود و بعد کمی از ژله را داخل قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا نیم بند شود.

مرحله دوم: تهیه ژله سفید

برای تهیه ژله سفید رنگ باید آلوورا را داخل یک کاسه بریزید و به آن ۱ لیوان آب جوش اضافه کنید و هم بزنید و بن ماری کنید و روی بخار کتری قرار دهید تا ذرات ژله ذوب شود و بعد بگذارید تا کاملا خنک شود و بعد ۱/۴ پیمانه شیر اضافه کنید و هم بزنید و بعد از قالب را از یخچال خارج کنید و روی ژله قرمز بریزید و مجدد در یخچال قرار دهید تا نیم بند شود و همین طور لایه ها را به ترتیب بریزید تا قالب پر شود.

مرحله سوم: تهیه ژله با شیر

در ادامه باید ژله را برای ۵ الی ۶ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و بعد دور تا دور قالب را آزاد کنید و روی دیس مورد نظر برگردانید وب ه دلخواه با میوه دلخواه تزیین کنید. نوش جان

فون و فن های دستور تهیه ژله با شیر

  1. هر لایه باید نیم بندن شود و بعد لایه ی بعدی بریزید تا بهم بچسبند وگرنه موقع برش از هم جدا می شود.
  2. اگر ژله شما دون دون شد بهتر است یک از صافی رد کنید و بعد داخل قالب بریزید.
  3. دیس مورد نظر را مرطوب کنید تا ژله اگر در وسط قرار نگرفت به راحتی جابجا کنید.
  4. شیر باید هم دمای محیط باشد.
‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا