طرز تهیه دسر کادایف ساده و مجلسی با محلبی به روش ترکیه ای
دستور تهیه دسر کادایف ترکی
دسر کادایف یکی از دسر های بسیار خوشمزه و شیک برای مهمانی ها می باشد. این دسر برای تنوع در مهمانی بهترین گزینه است و اگر مقداری رشته کادایف در منزل دارید می توانید این دسر عالی را به راحتی در خانه تهیه کنید. این دسر را می توانید به صورت لایه ی یا به صورت قالبی مانند عکس تهیه و سرو کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه دسر کادایف را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
آرد | ۲ ق سوپ خوری |
نشاسته | ۲ سوپ خوری |
شکر | ۳/۴ پیمانه |
هل ساییده | ۱/۴ ق چ در صورت تمایل |
گلاب | ۱/۲ استکان |
وانیل | ۱/۲ ق چای خوری |
شیر | ۳ پیمانه معادل ۷۵ میلی لیتر |
کره | ۲۵ گرم برای داخل کرم + ۲۵ گرم برای تفت دادن کادایف |
کادایف حرد شده | ۲ پیمانه |
گردو و پودر پسته | برای تزیین |
طرز تهیه دسر کادایف مجلسی
مرحله اول: تفت دادن رشته ها
ابتدا رشته های کادایف را داخل تابه ریخته و کره را افزوده و تفت دهید تا خامی شان از بین برود و طلایی رنگ شوند و از روی حرارت برداشته و نیمی از رشته ها را داخل قالب ۲۰ سانتی ریخته و کنار دستمان قرار دهید.
مرحله دوم: تهیه کرم
در ادامه باید کرم را تهیه کنید.
شکر، آرد و نشاسته را داخل قابلمه با هم مخلوط کنید و شیر را کم کم افزوده و هم بزنید و روی شعلهی ملایم قرار داده و مرتب هم میزنیم تا بغلظت فرنى برسد و در آخر کره را افزوده و اگر عطر و طعم سنتی هل و گلاب را میپسندید، در این مرحله هل و گلاب را افزوده و همزده و از روی حرارت برمیداریم و وانیل را اضافه کنید.
مرحله سوم: تهیه دسر کادایف
و کرم را به آرامی روی رشتهها ریخته و مابقی رشتهها را روی دسر ریخته و به مدت ۴ ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم تا کامل خنک شود و به دلخواه با گردوی خرد شده و پودرپسته تزیین کنبد. نوش جان
فوت و فن های دستور تهیه دسر کادایف
- این دسر را به شکل لایه لایه و داخل ظروف تک نفره هم میتوانید آماده کنید.
- حرارت در طول تهیه کرم باید متوسط باشد تا بوی خامی نشاسته گرفته شود.
- شما می توانید از رشته کادایف تر یا خشک استفاده کنید.
- غلطت مواد کرم بعد از خنک شدن بیشتر می شود.
- شما می توانید این دسر را از شب قبل تهیه کنید و موقع سرو نیم ساعت در دمای محیط قرار دهید و بعد برش بزنید.
- برای تمیزی کار می توانید از قالب کمربندی استفاده کنید.