طرز تهیه کله جوش دامغانی با بادمجان و گوجه سریع و راحت

دستور پخت کله جوش دامغانی

طرز تهیه کله جوش دامغانی

کله جوش دامغانی یکی از غذا های سنتی ایرانی می باشد که شما می توانید با چند قلم مواد در نیم ساعت در خانه تهیه کنید. کله جوش جزء دسته غذا های بسیار فوری و خوش طعم اصیل ایرانی است که در شهر های مختلف تهیه می شود مانند کله جوش اصفهانی، کله جوش ترکی که در آموزش های قبلی به شما یاد دادیم امروز در جدول یاب می خواهیم طرز تهیه کله جوش دامغانی را به شما آموزش دهیم که فوق العاده ساده و راحت است همراه ما باشید.

مواد لازم

بادمجان ۳ عدد
گوجه فرنگی ۵ عدد
پیاز ۲ عدد
گردو ۱ مشت
نعنا ۱ ق غذا خوری
سیر ۴ حبه
کشک ۱ کاسه
زردچوبه، پودر زیره، فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه کله جوش دامغانی

مرحله اول: آماده سازی بادمجان

ابتدا باید بادمجان را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل آب و نمک برای ۲۰ دقیقه قرار دهید تا تلخی بادمجان گرفته شود. سپس بادمجان های نگینی شده را داخل قابلمه با روغن خوب تفت دهید تا نرم شود و بعد از قابلمه خارج کنید.

مرحله دوم: تفت دادن پیاز

در ادامه باید پیاز ها را پوست بگیرید و خلالی ریز خرد کنید و داخل همان قابلمه که بادمجان ها سرخ کردید تفت دهید تا طلایی شود سپس ادویه ها را به همراه سیر له شده اضافه کنید و تفت تا عطر سیر و ادویه ها بلند شود.

مرحله سوم: افزودن گوجه فرنگی

در ادامه باید نعنا خشک را اضافه کنید و کمی تفت دهید و در ادامه باید گوجه فرنگی های پوره شده را اضافه کنید و درب قابلمه قرار دهید تا روغن بی اندازد.

مرحله چهارم: تهیه کله جوش دامغانی

در ادامه باید گردو خرد شده و بادمجان های سرخ شده را اضافه کنید و هم بزنید حالا باید کشک باز شدن با آب را به کله جوش اضافه کنید و در صورت نیاز بچشید و کمی نمک اضافه کنید و کمی مجدد آب اضافه کنید و بگذارید تا کمی غلیظ شود سپس به همراه نان خشک و سبزی خوردن میل کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت کله جوش اصفهانی

  1. اگر گوجه کمرنگ بود می توانید ۱ ق مربا خوری رب اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.
  2. این غذا باید غلیظ باشد و زیاد آب اضافه نکنید.
  3. هرچقدر کشک و سیر این غذا بیشتر باشد خوشمزه تر می شود.
  4. در ریختن نمک دقت کنید زیرا کشک خودش شور است.
  5. گردو را باید به صورت دندان گیر بکوبید و نباید خیلی ریز باشد.
  6. این کله جوش به صورت تریت یا تیلیت با نان خشک خورده می شود.
‫۴.۵/۵ (۲ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا