طرز تهیه سس کچاپ خانگی تند و خوشمزه و حرفه ای با رب به روش بازاری

دستور تهیه سس کچاپ با رب

طرز تهیه سس کچاپ تند حرفه ای

سس کچاپ یکی از اولین و پراستفاده ترین سس هایی است که در کنار انواع غذاهای فست فودی مانند ساندویچ، پیتزا، سمبوسه و حتی ماکارونی مورد استفاده قرار می گیرد. این سس لذیذ و خوشرنگ را می توانید با رب یا گوجه فرنگی پوره شده و به همراه ادویه های مختلف به راحتی در منزل تهیه کنید. گوجه فرنگی یکی از پرمصرف ترین سبزیجات و حاوی لیکوپن می باشد که در درمان سرطان موثر است و با آن مبارزه می کند و در ضمن سرشار از ویتامین C می باشد. گوجه فرنگی پخته هم به اندازه گوجه فرنگی خام مغذی است و تا دلتان می خواهد می توانید از گوجه فرنگی به صورت رنده یا پوره و حتی خرد شده در غذاها استفاده کنید. از آنجا که گوجه فرنگی سرشار از انواع ویتامین ها است و کالری کمی دارد برای انواع رژیم های غذایی از جمله رژیم افراد دیابتی استفاده از گوجه به صورت پخته یا خام هیچ مانعی ندارد. در اینجا فوری ترین و خوشمزه ترین روش تهیه سس کچاپ را برای شما عزیزان قرار می دهیم. امروز در جدول یاب طرز تهیه سس کچاپ خانگی تند با رب گوجه بازاری را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سس کچاپ خانگی ساده با رب گوجه

  • نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
  • آب ۱ لیوان
  • سرکه سفید ۱/۳ لیوان
  • شکر ۱/۴ لیوان
  • روغن مایع ۱ قاشق غذا خوری
  • پودر سیر ۱ قاشق غذا خوری
  • پودر پیاز ۱ قاشق غذا خوری
  • پودر پاپریکا نصف قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه سس کچاپ خانگی حرفه ای و خوشمزه مثل بیرون

مرحله اول: رقیق کردن نشاسته ذرت

قابلمه کوچکی را انتخاب کنید ۲ قاشق غذا خوری نشاسته ذرت را داخل قابلمه بریزید و ۱ لیوان آب را به آن اضافه کنید. با قاشق یا همزن دستی خوب هم بزنید تا نشاسته ذرت به خوبی در آب حل شود و یک مایع یکدست داشته باشید و هیچ گلوله ای داخل آن نباشد.

مرحله دوم: اضافه کردن شکر و سرکه سفید

۱/۴ لیوان شکر را به مایع اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکر به خوبی در مایع حل شود. در ادامه ۱/۳ لیوان سرکه سفید را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید تا یک محلول رقیق داشته باشید.

مرحله سوم: اضافه کردن رب

قابلمه را روی حرارت قرار دهید، شعله اجاق گاز را روشن و حرارت را ملایم کنید. ۲ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا رب کامل در آب باز شود. سس کمی که گرم شد ۱ قاشق غذا خوری روغن را اضافه و مخلوط کنید.

مرحله چهارم: ریختن ادویه ها

در ادامه ادویه ها که شامل ۱ قاشق غذا خوری پودر سیر و پودر پیاز، نصف قاشق غذا خوری پودر پاپریکا و فلفل می باشد را به همراه کمی نمک اضافه و خوب ترکیب کنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.

مرحله پنجم: آماده شدن سس کچاپ

تا زمانی که سس روی حرارت قرار دارد مدام مواد را هم بزنید تا آب سس کم کم کشیده و غلیظ و سس کچاپ خوشمزه آماده شود. غلظت سس هم به خود شما بستگی دارد، هر چه قدر بیشتر روی گاز بماند سفت تر می شود.

طرز تهیه سس کچاپ ساده

نکات کلیدی برای تهیه سس کچاپ تند با رب گوجه

  1. حواستان باشد که سس شما خیلی غلیظ نشود چون بعد از سرد شدن هم مقداری سفت می شود.
  2. این سس تا چند ماه در یخچال قابل نگهداری است ولی بهتر است هر دفعه نهایتا ۲ برابر این مواد درست کنید تا تازه بماند.
  3. سس را روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا ته نگیرد و به غلظت برسد.
  4. از پوره گوجه فرنگی هم می توانید برای تهیه این سس بینظیر استفاده کنید.
‫۴/۵ (۶ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا