طرز تهیه کوکو سبزی ساده و مجلسی و ترد با زرشک برای ۴ نفر با فر و بدون فر

دستور تهیه کوکو سبزی ساده

طرز تهیه کوکو سبزی با زرشک

کوکو سبزی یکی از کوکوهای خوشمزه و ساده می باشد که با ترکیب سبزی کوکو و تخم مرغ تهیه می شود و برای شاغلین یک گزینه بسیار مناسب می باشد. کوکو سبزی را با ترکیب گردو و زرشک می توان به صورت مجلسی طبخ کرد. کوکو سبزی به علت دارا بودن ویتامین های A ،C ،E در آن و خاصیت آنتی اکسیدانی که دارد بدن را در برابر انواع بیماری ها محافظت می کند. کوکو سبزی حاوی انواع ویتامین های گروه B مانند B2 ،B6، آهن، پروتئین،اسید چرب امگا۳، اسید فولیک، کلسیم، منیزیم، پتاسیم، کربوهیدرات و فیبر است. امروز در جدول یاب طرز تهیه کوکو سبزی با سبزی تازه و مجلسی را به شما آموزش خواهیم داد پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کوکو سبزی با آرد

  • سبزی کوکو ۵۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین و پودر سیر به میزان لازم
  • آرد ۱ قاشق غذا خوری
  • زرشک ۱ ق غذا خوری
  • کنجد یا گردو به میزان دلخواه

طرز تهیه کوکو سبزی ساده و ترد و خوشمزه در خانه

مرحله اول: آماده سازی سبزی

سبزی کوکو شامل گشنیز، جعفری، شوید، تره و سیر می باشد که هر چه قدر میزان تره و سیر بیشتر باشد عطر بیشتری به کوکو می دهد. سبزی کوکو را پاک کنید و با آب به خوبی بشویید، در آبکش بریزید و اجازه دهید کاملا خشک شود و هیچ آبی نداشته باشد. سپس سبزی ها را روی تخته آشپزخانه با کارد به صورت ریز خرد کنید و داخل یک کاسه یا ظرف گود بریزید.

 مرحله دوم: شکستن تخم مرغ ها

۴ عدد تخم مرغ را یکی یکی داخل سبزی بشکنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. بعد زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین و پودر سیر را به همراه ۱ قاشق غذا خوری آرد اضافه و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید و در نهایت نمک را هم بریزید تا جایی که غلظت مواد طوری باشد که با دست بشود مواد را گرد کرد.

مرحله سوم: اضافه کردن گردو یا کنجد

در این مرحله کنجد یا گردوی خرد شده و زرشک شسته شده را به دلخواه به مایه کوکو اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

مرحله چهارم: سرخ کردن کوکو

ماهیتابه ای را آماده و شعله گاز را روشن کنید، ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید مقداری روغن داخل ماهیتابه بریزید زمانی که روغن داغ شد کوکوها را با دست شکل دهید و داخل روغن داغ سرخ کنید یک طرف کوکو که سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر هم به خوبی سرخ شود.

مرحله پنجم: پخت کوکو سبزی با فر و بدون فر

همچنین می توانید کل مایه کوکو را یکجا داخل تابه بریزید، یک طرف کوکو که سرخ شد برگردانید و پس از سرخ شدن طرف دیگر، در اندازه های دلخواه برش بزنید. همچنین می توانید کوکو سبزی را داخل فر درست کنید، به همین منظور مواد کوکو را کف ماهیتابه پیرکس یا ظرف مورد نظر بریزید و روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید. ۱۰ دقیقه آخر می توانید کاغذ فویل را بردارید تا کوکو به خوبی بپزد.

طرز تهیه کوکو سبزی در تابه

نکات کلیدی در تهیه کوکو سبزی مجلسی با زرشک

  1. از سبزی تازه استفاده کنید چون سبزی فریزری آب می اندازد و مایه کوکو شل می شود.
  2. تخم مرغ ها را با احتیاط اضافه کنید چون تخم مرغ زیاد مایه کوکو را شل می کند.
  3. یک قاشق آرد به انسجام کوکو کمک می کند اگر لازم بود می توانید آرد بیشتری اضافه کنید.
  4. روغن داغ باشد و تا وقتی یک طرف به خوبی سرخ نشده طرف دیگر را برنگردانید.
‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا