طرز تهیه لازانیا رولی با گوشت چرخ کرده فوق العاده خوشمزه با سس بشامل با فر و بدون فر
دستور تهیه لازانیا رولی با سس بشامل
لازانیا رولی برخلاف سایر لازانیاها که مواد گوشتی و ورقه های لازانیا به صورت لایه لایه روی هم قرار می گیرند، مواد گوشتی را داخل یک ورقه لازانیا ریخته و هر ورق را به صورت جداگانه رول می کنند. لازانیا رولی به دلیل ظاهر شیک و طعم عالی که دارد برای مهمانی ها و تولدها پیشنهاد خوبی است و به صورت تک نفره قابل سرو می باشند. مواد استفاده شده در لازانیا کاملا سلیقه ای است و شما می توانید لازانیا را با مرغ، سویا یا حتی بدون گوشت، به صورت لازانیای سبزیجات هم درست کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه لازانیا رولی با گوشت چرخکرده و سس بشامل بدون فر را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه لازانیا رولی با گوشت چرخ کرده
- لازانیا ۱ بسته
- گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
- قارچ متوسط ۱۰ عدد
- پیاز بزرگ ۱ عدد
- فلفل دلمه نصف ۱ عدد
- ذرت کنسروی ۵ قاشق غذا خوری
- رب ۲ قاشق غذا خوری
- پنیر پیتزا به میزان لازم
- نمک ۱ قاشق چای خوری
- فلفل سیاه، پاپریکا، زردچوبه، پودر سیر و آویشن به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس بشامل
- شیر ولرم ۱ و نیم لیوان
- کره ۲ قاشق غذا خوری
- آرد ۲ قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه لازانیا رولی بدون فر با سس بشامل
مرحله اول: خرد کردن سبزیجات
قارچ و فلفل دلمه ای را با آب به خوبی بشویید و داخل آبکش قرار دهید تا آب آن ها کشیده شود. قارچ ها را دو تکه بعد به صورت ورقه ای خرد کنید. فلفل دلمه ای را از وسط نصف کنید، دانه ها و قسمت سفید داخل فلفل دلمه ای را بگیرید و آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید.
مرحله دوم: تفت دادن پیاز
پیاز را پوست بگیرید و بعد از شستن روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید. سپس پیازهای خرد شده را داخل روغن داغ بریزید و تفت دهید تا کاملا سرخ و طلایی شوند.
مرحله سوم: تفت دادن گوشت با پیاز
گوشت چرخکرده را به پیاز اضافه و با هم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی سرخ شود. در ادامه کمی زردچوبه، پودر سیر، فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن را اضافه و با مواد خوب مخلوط کنید.
مرحله چهارم: اضافه کردن قارچ و فلفل دلمه ای
قارچ های خرد شده را اضافه کنید و با گوشت کمی تفت دهید، شعله گاز هنگام اضافه کردن قارچ زیاد باشد تا قارچ آب نیندازد. بعد از اینکه قارچ کمی تفت خورد و رنگ آن تغییر کرد فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را به همراه چند قاشق ذرت داخل مواد بریزید و چند دقیقه با هم تفت دهید تا مزه ها به خورد هم بروند.
مرحله پنجم: اضافه کردن رب و ادویه لازانیا
در این مرحله ۲ قاشق غذا خوری رب را اضافه و خوب تفت دهید تا خامی رب از بین برود و سرخ شود. در آخر ۱ قاشق چای خوری نمک را به همراه ادویه لازانیا در صورت تمایل به مواد گوشتی اضافه و بعد از کمی تفت دادن حرارت را خاموش کنید.
مرحله ششم: آبکش کردن ورقه های لازانیا
داخل قابلمه ای مقداری آب به همراه کمی نمک و روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش بیاید. زمانی که آب به جوش آمد ورقه های لازانیا را داخل آب جوش قرار دهید و صبر کنید تا ورقه ها نرم شوند سپس آن ها را با آب سرد آبکش کنید.
مرحله هفتم: تهیه سس
برای تهیه سس بشامل ۱ قاشق آرد سفید را داخل یک قابلمه کوچک دو الی سه دقیقه تفت دهید، رنگ آرد نباید تغییر کند بعد شیر را کم کم اضافه و مدام هم بزنید تا گلوله گلوله نشود. مقداری نمک و فلفل سیاه را به همراه ۲ قاشق غذا خوری کره اضافه کنید و هم بزنید تا غلظت سس به اندازه مناسب برسد.
مرحله هشتم: رول کردن لازانیا
ورقه لازانیا را روی سطح کار قرار دهید، با قلم مو مقداری از سس بشامل روی ورقه بمالید، کمی از مواد گوشتی را اضافه کنید و روی آن پنیر پیتزا بریزید و ورقه را رول کنید. تا انتها همه ورقه ها را به همین ترتیب آماده و رول کنید.
مرحله نهم: پخت لازانیا
کف تابه را با روغن کمی چرب کنید ورقه های آماده لازانیا را داخل تابه بچینید، روی ورقه ها کمی سس بشامل و پنیر پیتزا بریزید و درب تابه را ببندید و روی شعله پخش کن به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم قرار دهید. اگر از تابه معمولی استفاده می کنید حتما روی درب تابه دمکنی بکشید.
نکات کلیدی برای تهیه لازانیا رولی با گوشت چرخ کرده
- سس بشامل قابل حذف می باشد و می توانید از آن داخل لازانیا استفاده نکنید.
- لازانیا رولی را می توانید داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه نیز طبخ نمایید.
- برای متفاوت تر کردن طعم لازانیا می توانید به جای گوشت چرخکرده از مرغ ریش ریش استفاده کنید.