طرز تهیه کاپ کیک لیمو با ماست پف دار و راحت برای مهمانی
دستور پخت کاپ کیک لیمو
کاپ کیک لیمویی یکی از شیرینی های بسیار خوشمزه و ساده است که شما می توانید با آب لیمو و زست آن در خانه تهیه کنید. این شیرینی خوشمزه را می توانید برای دورهمی به همراه یک لیوان چای یا قهوه این کاپ های جذاب و عالی را تهیه کنید. می توانید برای پخت از کپسول کاغذی یا قالب مافین به دلخواه استفاده کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه کاپ کیک لیمویی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
آرد | ۱ و ۱/۲ پیمانه |
روغن مایع | ۱/۲ پیمانه |
ماست | ۱/۲ پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
تخم مرغ بزرگ و خُنک | ۳ عدد |
وانیل | ۱/۴ ق چای خوری |
بیکینگ پودر | ۱ ق چای خوری |
آب لیموی تازه | ۳ ق سوپ خوری |
زست لیمو (رنده پوست لیمو) | ۱ ق سوپ خوری |
کرمفیل | ۱/۲ پیمانه به دلخواه |
نمک | ۱ پنس |
طرز تهیه کاپ کیک لیموی
مرحله اول: آماده سازی
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. در قالب مخصوص کاپ کیک، کپسول های کاغذی را بچینید. آرد و بیکینگ پودر را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. همه مواد را به کمک پیمانه یا یک لیوان فرانسوی دسته دار اندازه گیری کنید.
مرحله دوم: هم زدن تخم مرغ
سفیده و زرده ها را از هم جدا کرده و سفیده ها را با یک پنس نمک و همزن برقی بزنید تا کف کند و شکر را کم کم به سفیده افزوده و با دور تند همزن میزنیم تا پوک و سبک شود و زردهها و وانیل و زست لیمو را به سفیدهها افزوده و ۱۰ ثانیه هم بزنید.
مرحله سوم: ترکیب کردن مواد
روغن مایع و ماست و آب لیموترش تازه را افزوده و بدون این که هم بزنید آرد و بیکینگ پودر را هم اضافه کنید و حالا همگی را با هم در حد ۱۰ ثانیه و فقط در حد ترکیب شدن باهم مخلوط کنید.
مرحله چهارم: پخت کاپ کیک
موادمان را داخل قیف ریخته و نیمی از کپسول ها را با خمیر پر کرده و کرمفیل را هم داخل قیف ریخته و روی خمیر کاپ کیک به اندازهی ۱ ق چ پر ریخته و روی کرمفیل ها را با مابقی خمیر کاپ کیک بپوشانید و بعد باید سه چهارم از کپسول های کاغذی کاپ کیک را با مواد کیک پر کنید و در صورت دلخواه کمی خلال بادام یا پرک بادام روی خمیرها پاشیده و سینی کاپ کیک را به مدت تقریبی ۲۵ تا ۳۰ دقیقه یا تا زمانیکه کاپ کیکها طلایی شوند. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت کاپ کیک لیمویی
- بعد از پخت، بگذارید کاپ کیک ها سرد شوند و روی آنها را با پودرقند و یا خلالهای پوست لیمو و …تزئین کنید.
- از آرد سفید قنادی استفاده کنید.
- قسمت سفید را برای زست لیمو رنده نکنید زیرا باعث تلخ شدن می شود.