طرز تهیه شیرینی مشهدی با پیمانه لیوان نرم و ساده در فر و تابه
دستور پخت شیرینی مشهدی + نکات
شیرینی مشهدی یکی از شیرینی های بسیار خوشمزه و محبوب ایرانی می باشد که با مربا تهیه می شود و شما می توانید این شیرینی خوشمزه را برای عصرانه یا برای عید نوروز تهیه کنید. همه مواد این شیرینی به پیمانه و گرم گفته شده است و شما می توانید با قالب دلخواه کاتر بزنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه شیرینی مشهدی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
آرد | ۳۰۰ گرم معادل ۲ پیمانه |
پودر قند | ۵۰ گرم معادل ۱/۳ پیمانه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
روغن جامد | ۱۵۰ گرم معادل ۳/۴ پیمانه |
عسل | ۳۰ ق غذا خوری ۲ ق غذا خوری |
شیر | ۳۰ گرم معادل ۲ ق غذا خوری |
وانیل | ۱/۲ ق چای خوری |
مارمالاد یا بریلو، پودر پسته و شکلات | برای تزیین |
طرز تهیه شیرینی مشهدی
مرحله اول: آماده سازی
ابتدا باید همه مواد لازم را در دمای محیط قرار دهید تا هم دما شود و بعد با کمک یک پیمانه یا لیوان دسته دار فرانسوی اندازه گیری کنید. آرد و پودر قند را به صورت جداگانه الک کنید.
مرحله دوم: هم زدن مواد
روغن و پودر قند الک شد را به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود و کرمی رنگ شود و حتما دورگیری کنید و در ادامه تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر هم بزنید.
مرحله سوم: مخلوط کردن مواد
در ادامه عسل و شیر را اضافه کنید و باز هم بزنید سپس کم کم آرد الک شده را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید و داخل کاسه یا کیسه فریزر قرار دهید و با سلفون بپوشانید و یک ساعت در یخچال قرار دهید و بعد روی یک سطح صاف و یک پلاستیک نازک پهن کنید و روی آن پلاستیک بکشید و با وردنه باز کنیدذو قالب بزنید و روی سینی فر بچینید و به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۶۰ درجه قرار دهید تا رنگ آن عوض شود ولی خیلی تیره نشود. اگر می خواهید بدون فر تهیه کنید داخل تابه دو طرفه یک کاغذ روغنی بی اندازد و درب تابه را بسته برای ۲۰ دقیقه زمان دهید تا پخته شود.
مرحله چهارم: تهیه شیرینی مشهدی
بعد از خنک شدن شیرینی مشهدی شیرینی ها را روی هم قرار دهید و بعد از خنک شدن کامل شیرینی وسط آن را با بریلو و مارمالاد پر کنید و روی آن پودر پسته یا نارگیل بزنید و یا می توانید شکلات ذوب شده بزنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت شیرینی مشهدی
- سعی کنید از ترازو استفاده کنید.
- می توانید از کره نیز استفاده کنید.
- این شیرینی بمدت ۱۰ روز الی ۳ هفته داخل ظرف درب دار قابل نگهداری است.
- هر چی بیشتر شیرینی داخل ظرف بماند نرم و خوشمزه تر می شود.
- خمیر را به هیچ ورز ندهید وگرنه به روغن می افتد.