طرز تهیه پیتزا مخلوط خانگی ساده و خوشمزه با سوسیس و خمیر آماده در فر و بدون فر

دستور تهیه پیتزا مخلوط ساده فست فودی

طرز تهیه پیتزا مخلوط ساده خانگی

پیتزا مخلوط یکی از پیتزاهای محبوب و خوشمزه در سرتاسر جهان است که با ترکیب مواد مختلف و با روش های متفاوتی درست می شود و از جمله غذاهایی است که همه دوستدار آن هستند. خمیر پیتزا به شکل آماده قابل تهیه می باشد، همچنین شما می توانید خمیر پیتزا را در منزل به راحتی درست و با آن یک پیتزای لذیذ و نرم درست کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه پیتزا مخلوط با سوسیس و خمیر آماده را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پیتزا مخلوط خانگی

  • خمیر آماده ۳ عدد
  • گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
  • قارچ ۴۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد کوچک
  • سوسیس معمولی یا بلغاری ۳ عدد
  • فلفل دلمه ای ۱ عدد متوسط
  • نمک ۱ قاشق غذا خوری
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
  • پودر سیر، فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص پیتزا

  • سس کچاپ ۲ قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
  • ریحان خشک ۱ قاشق غذا خوری
  • پوره سیر ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه پیتزا مخلوط ساده خانگی به روش رستورانی با فر و در قابلمه

مرحله اول: تفت دادن پیاز

۱ عدد پیاز را پوست بگیرید و با آب به خوبی بشویید، ظرف مناسبی آماده کنید و رنده را داخل آن قرار دهید. پیاز را با رنده ریز کامل رنده کنید. ماهیتابه ای را روی حرارت قرار دهید کمی روغن داخل آن بریزید و پیاز رنده شده را داخل روغن داغ تفت دهید. بعد از نرم و سرخ شدن پیاز را از تابه خارج کنید.

مرحله دوم: سرخ کردن قارچ

قارچ ها را به خوبی با آب سرد بشویید و پوست روی قارچ را بکنید. تخته آشپزخانه را آماده کنید، قارچ ها را روی تخته قرار دهید و به صورت ورقه ای خرد کنید. قارچ ها را داخل تابه ای که پیاز را تفت داده بودید با حرارت بالا تفت دهید تا سرخ شوند.

مرحله سوم: خرد کردن فلفل دلمه ای و سوسیس

فلفل دلمه ای را تمیز بشویید و روی تخته آشپزخانه با چاقو برش بزنید، کلاهک و دانه های فلفل را جدا کنید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. پوست سوسیس را جدا کنید و به صورت حلقه ای برش بزنید و کنار بگذارید.

مرحله چهارم: تفت دادن پیاز و گوشت

در این مرحله پیاز را داخل تابه بریزید و گوشت چرخکرده را به همراه نمک، فلفل سیاه و پاپریکا به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت خوب سرخ شود.

مرحله پنجم: اضافه کردن مواد به مخلوط گوشت و پیاز

فلفل دلمه ای خرد شده و قارچ را به مواد گوشت اضافه کنید و با هم تفت دهید. در نهایت ۱ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی را هم اضافه و مواد را با هم مخلوط کنید تا خامی رب از بین برود و سرخ شود بعد حرارت را خاموش کنید و مواد گوشتی را کنار بگذارید.

مرحله ششم: درست کردن سس مخصوص

۲ قاشق غذا خوری سس کچاپ را داخل یک ظرف کوچک بریزید و ۲ قاشق روغن زیتون را اضافه کنید. سیر را رنده و پوره سیر را به همراه ۱ قاشق ریحان خشک به مواد اضافه و خوب مخلوط کنید تا یک سس مخصوص عالی داشته باشید.

مرحله هفتم: پخت پیتزا مخلوط در فر

ظرف موردنظر برای پخت پیتزا را آماده کنید، خمیر پیتزای آماده را داخل ظرف قرار دهید از سسی که آماده کردید خمیر را کامل رومال کنید یک لایه پنیر پیتزا بریزید در ادامه از مخلوط مواد گوشتی یک لایه روی خمیر اضافه و کامل پخش کنید. مجدد مقداری پنیر دیگر بریزید و سوسیس ها را روی مواد بچینید. در آخر هم کمی پودر سیر و آویشن روی پیتزا بپاشید و ظرف پیتزا را به مدت ۳۰ دقیقه در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا پیتزای نرم و خوشمزه آماده شود.

مرحله هشتم: پخت پیتزا مخلوط در قابلمه

شعله گاز را روشن کنید شعله پخش کن را روی شعله قرار دهید، قابلمه مناسبی انتخاب کنید برای اینکه ظرف از کف قابلمه فاصله داشته باشد و مانند طبقه وسط فر عمل کند، کف قابلمه یک قالب کوچک یا هر چیز دیگری که دارید بگذارید. درب قابلمه را دمکنی بکشید و قابلمه را به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. پیتزا را به همراه ظرف داخل قابلمه قرار دهید و حدود ۱ ساعت صبر کنید تا پیتزا پخته شود. بسته به نوع قابلمه و اجاق گاز ممکن است زمان پخت پیتزا متغییر باشد.

طرز تهیه پیتزا مخلوط با سوسیس

نکات کلیدی برای تهیه پیتزا مخلوط خانگی با سوسیس با فر و بدون فر

  1. مقداری آب روی پیتزا اسپری کنید تا پنیر کشدار شود.
  2. برای برشته و طلایی شدن پیتزا چند دقیقه آخر گریل را روشن کنید.
  3. مواد پیتزا کاملا سلیقه ای است، می توانید از مرغ هم در پیتزا استفاده کنید.
  4. موادی که داخل پیتزا استفاده می کنید خیس نباشد تا پیتزا خمیر نشود.
‫۲.۹/۵ (۸ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا