طرز تهیه ماکارونی با سویا و سیب زمینی و نخود فرنگی لذیذ و خوشمزه بدون گوشت

دستور تهیه ماکارونی با سویا بدون گوشت

طرز تهیه ماکارونی با سویا

ماکارونی با سویا یکی از روش های طبخ ماکارونی است و افرادی که طعم گوشت را دوست ندارند یا نمی خواهند از گوشت استفاده کنند، می توانند ماکارونی را با این دستور تهیه و ماکارونی با یک طعم متفاوت را تجربه کنند. ماکارونی از جمله غذاهای ساده و فوری است و زمان زیادی برای طبخ آن نیاز نیست و با انواع سبزیجات مانند فلفل دلمه ای، هویج، نخودفرنگی و … می توان یک ماکارونی خوشمزه در منزل تهیه کرد که کوچک و بزرگ طرفدار آن هستند. امروز در جدول یاب طرز تهیه ماکارونی با سویا و سیب زمینی و نخود فرنگی را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ماکارونی با سویا برای ۴ نفر

  • ماکارونی ۱ بسته
  • پیاز متوسط ۳ عدد
  • سیب زمینی ۲ عدد
  • قارچ ۶ عدد
  • نخود فرنگی به مقدار لازم
  • سویا ۱ لیوان
  • فلفل دلمه ای نصف پیمانه
  • رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل سیاه، آویشن و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه ماکارونی با سویا و سیب زمینی خوشمزه و ساده

مرحله اول: آماده سازی مواد

ابتدا سویا را با آب ولرم به مدت نیم ساعت خیس کنید تا نرم شود بعد از گذشت نیم ساعت آب سرد بگیرید و آبکش کنید و کنار بگذارید. ۱ عدد سیب زمینی را بشویید و پوست بگیرید، تخته کار را آماده کنید و سیب زمینی را به صورت مکعبی خرد کنید. فلفل دلمه ای را هم بعد از شستن از وسط نصف، دانه های آن را خارج و فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد کنید. قارچ ها را هم تمیز بشویید و پوست روی آن ها را بگیرید و به صورت ورقه ای خرد کنید.

مرحله دوم: تفت دادن پیاز و سویا

پیازها را پوست بگیرید و بعد از شستن روی تخته کار قرار دهید و به صورت نگینی ریز خرد کنید، ماهیتابه ای را روی حرارت قرار دهید مقداری روغن داخل تابه بریزید و پیازها را داخل روغن داغ تفت دهید سپس کمی زردچوبه به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید. زمانی که کمی پیازها شیشه ای شدند سویا را به پیاز اضافه و با پیاز مخلوط کنید. در ادامه کمی فلفل سیاه هم اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم تفت دهید.

مرحله سوم: اضافه کردن فلفل دلمه ای و نخود فرنگی و قارچ

فلفل دلمه ای را هم داخل مواد بریزید و مواد را حسابی با هم تفت دهید. بعد از اینکه مواد با هم تفت خوردند نخود فرنگی را اضافه و با مواد مخلوط کنید. در ادامه قارچ های اسلایس شده را اضافه کنید و کمی حرارت را بالا ببرید تا آب قارچ کشیده شود.

مرحله چهارم: سرخ کردن سیب زمینی و رب گوجه

داخل یک تابه دیگر مقداری روغن بریزید و سیب زمینی ها را به همراه کمی نمک داخل تابه بریزید و خوب سرخ کنید. در ادامه سیب زمینی سرخ شده را به مواد سویا اضافه و مخلوط کنید. در انتها رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود، بعد زردچوبه و آویشن را به مواد اضافه و نمک را اندازه کنید و وقتی مواد یکدست شد از روی حرارت بردارید.

مرحله پنجم: آبکش کردن ماکارونی

درون یک قابلمه آب بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید و داخل آب کمی زردچوبه و نمک و روغن بریزید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید و قل بزند سپس رشته های ماکارونی را از وسط نصف کنید و داخل قابلمه در حال جوش بریزید، رشته های ماکارونی که نرم شد آن ها را با آب سرد آبکش کنید.

مرحله ششم: دم گذاشتن ماکارونی

قابلمه را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن داخل آن بریزید تا داغ شود، سیب زمینی دوم را پوست بگیرید و حلقه کنید و کف قابلمه بچینید سپس مقداری از ماکارونی و مقداری از مواد میانی بریزید و هم بزنید، همین طور ادامه دهید تا مواد و ماکارونی تمام شود. درب قابلمه دمکنی بکشید و قابلمه را به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا خوب دم بکشد.

طرز تهیه ماکارونی با سویا

نکات کلیدی برای تهیه ماکارونی با سویا

  1. اضافه کردن نمک، روغن و زردچوبه به آب در حال جوش باعث می شود تا ماکارونی خوش طعم تر شود.
  2. اگر عطر و طعم سویا را دوست ندارید، سویا را با شیر خیس کنید تا عطر و طعم آن بهتر شود.
  3. از پوره گوجه فرنگی هم می توانید داخل ماکارونی استفاده کنید.
‫۴/۵ (۲ امتیاز )

دکمه بازگشت به بالا